💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 971
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 1 080
Ама кой твърди, че Бисер е по-специален? Ти сякаш четеш някакви други коментари…
Ако ще го формулираме така въпросът трябва да е защо другите двама са по-специални от него и влязоха директно, а той не?
Не чета други коментари. Не си ме разбрала. Чудя се защо се вайкате, че Бисер не е влязъл, тоест за вас е "по-специален". Както и да е. Сега прочитам този коментар, безмислено е след 50 стр. да се отговаря, не съм чел коментарите по време на днешното живо предаване.

# 1 081
  • София
Ох, голямо разочарование е Мартин, а така ми хареса в началото. В игрите се справя добре, обаче сега на пъзела е голям срам. Галя е няма такава мотня, тя си действа като вкъщи в почивен ден, не бърза за никъде - движенията й бавни, мисълта й бавна, никаква идея няма.
Браво на Караолис, че се справи толкова бързо! Павел също се представи добре, въпреки началното объркване.
Димитър ми става все по-неприятен. Имам чувството, че му е по-важно да изкара капитана некадърен, отколкото да победят в играта. Най-едрият мъж седнал да се вози в шейната, момичетата по 50 кила вадят варели и трупи... Щото то пък големият пъзел. Expressionless

# 1 082
Новите правила са като старите, само че
нови😁
Четири племена ама друг път.

# 1 083
  • Някъде в Матрицата
И аз се чудя кое племе да пратя на блатото. Червените, заради д-рката или жълтурчетата заради военен от Пловдив 2.0.

# 1 084
  • Брюксел / София
Ренета се дере отвратително!

# 1 085
Ренета се дере отвратително!
Леле, да! Точно това казвах на мъж ми - кому е нужно да крещи като луда.🙄

# 1 086
  • София
Иска ми се жълтите да са в блатото.

# 1 087
  • Буркина Фасо
аз искам червените да са в блатото. заради русият мандрил.

пп. вече са там Smiley

# 1 088
  • София
аз искам червените да са в блатото. заради русият мандрил.
Че и тя не била виновна...само другият

# 1 089
Психоложката раздвоение на личността ли има- пъзелиста бил виновен!

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 22:37 от victoria vassileva

# 1 090
Аз съм доволна. В червените има най-много дразнители за мен.

# 1 091
Само заради психоложката исках червените на блатото.И тя седеше и гледаше умно пъзела,но веднага обвини Мартин

# 1 092
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Червените ги закопаха русото недоразумение и ит-то с депутатската заплата, пълни лузъри бяха и двамата. Седят безмълвни, почесват се и гледат.
Радвам се за зелените, много исках сините на камънаците, но този сезон сините ще са жълти.

# 1 093
Абе тази Рени, не разбирам, как не я е срам.

# 1 094
И все Ралица хвали “известните”. Всяка година едно и също 🤦🏻♀ Рени герой, Джаферович герой и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт