💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 164
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 720
Здравейтеее, изгледах епизода (не много съсредоточено( и ви изчетох. Мога да кажа, че визитката на Павел ми беше като глътка свеж въздух. Много ми хареса, че не се взима насериозно, не с ебие в гърдите колко е подготвен. От ''любимите'' ми клишета имаше само ''Ще се раздам на 200/300/1000/ процента!'' и то замаскирано с ''ще си скъсам мускулите''. Надявам се Мартин да ми затвърди доброто впечатление. Добрин, Светлин, Изабел, Благой, Микяй, Полина, Габриела (за последните две, не знам и аз защо), Елица, Малвина, Магдалена и Гешев ми харесаха. Това са страшно много хора, изненадана съм чак. Не очаквам от всички добро представяне, предполагам лека полека ще започнат да ме дразнят, но пък началото наистина е обещаващо. Тазвечершния епизод направо не знам защо ще го гледам. Половината визитки няма смисъл да ни ги дават.
Като цяло ми се струват подготвени повечето участници и мисля, че ще е интересно.

ПС От Галина имах големи очаквания, които се сринаха след визитката. Много смешно ми стана, когато Иванина казха, че била кифла, нищо, че не изглеждала като такава. Ми, че тя си е кифла по учебник.

# 721
Тази Силвия Радулова и нея не я знам

Втора Виктория Капитонова е тая, да се набута в де що има - участвала в Сървайвър, Женени от пръв поглед и сега в Игри на волята. Да кажеш, че е интересна с нещо...

# 722
  • София
Изгледах подкаста, Ванчето е просто страхотна, нищо общо с Ивка - естествена, спокойна, води с лекота, скача от тема в тема без никакъв проблем, отреагира бързо и намясто, не търси думи, не се запъва. Много приятен подкаст се получи. Денислава обаче беше напълно излишна, само повтаряше думите на Мартин.

Рекапитулацията ми за епизода - радвам се, че за първи път в този формат видяхме такова животно като обезопасени играчи, откога го чакахме. Арената, както казах вече, не ми хареса - много мрачна и грозна, като изгорено стърнище. Дано другите са по-лицеприятни.
Играчите, които ми станаха симпатични - Мартин, Павел, Добрин, Светлин, Венци, Микяй, Благой, Гризлито, Крамарска, Магдалена и евентуално Габриела. Разбира се, както винаги си запазвам правото да си меня мнението в процеса на играта.
Не ми харесва това, че и тази година една голяма част от участниците са се подготвяли при едни и същи хора, познават се и със сигурност са си направили уговорките. Expressionless

П.П.: Силвия Радулова не е участвала в "Женени от пръв поглед". Участвала е в "Сървайвър", "Максимал ривендж" и в "Истински истории". Hands V

# 723
Пъзелът не трябва да има и елемент на сила според мен. Просто трябва да сменят мястото му в играта.

Рени няма място там. Догодина - като е здрава.

# 724
Добре, че Рълев не слиза на нивото на тези двамата и да ходи по предавания и подкасти, за да обяснява кой колко го е разочаровал. Не бих взимала думите на Денислава и Мартин за чиста монета, след като знам какви фурнаджийски лопати са. А и не мисля, че някой е наясно какви са били отношенията им след игрите в детайл, за да дава оценки, освен ако не им е в обкръжението, разбира се.

# 725
  • Sunshine state
Имената на почти никой не помня. Твърдо НЕ ми хареса докторката. По-зле от Виолета. Дано я махнат бързо, че не се трае. На мен пък циркаджията ми е симпатичен. 🤷♀

# 726
Много е тъпо когато се знае вече кой е победителя,  аз лично няма да гледам след като вече се носят така сериозни слухове от стари участници кой е победителя. Другото е 99% от тях се познават от преди , и се познават и с стари участници губи смисъл цялото нещо но...

Аз ще дам шанс на острова по бтв. Нещо ново е за предпочитане от стари схеми и наговаряници 👐

# 727
Тази година стопанството е по-хубаво 🙂

# 728
  • София
Пъзелът не трябва да има и елемент на сила според мен. Просто трябва да сменят мястото му в играта.
Този пъзел няма нужда от "сила" по-скоро има втори скрит момент да се сетиш как точно да се реди: от двата края към средата. Ама жълтите не е като да си имат математичка-шахматистка да ги светне как да го редят Joy
И тези които са гледали оригиналните Survivor-и би трябвало да го знаят, там са го давали неведнъж. И в гривните ще видим подобни пъзели.

# 729
Това в ъгъла Мишо ли е?
Скрит текст:

# 730
И на мен ми издиша частта с китайската мафия в Китай от визитката на Борисенко.
Имам разкази и преки впечатления за Китай от хора били там и това хич не се вързва ?!

# 731
Той бил анализатор уж, така каза на Кралев, но Ралица го издъни Laughing Голям стратег е, спор няма.

Много смешно ми стана като го пита с какво се занимава, а той: "Анализатор съм. Анализирам разни неща. " Trollface

# 732
  • София
Това в ъгъла Мишо ли е?
Скрит текст:

Прилича на малък Мишо, да..

Дотук харесах 3ма- Добрин, мебелистът от Казанлък. Изключително тренирано и подготвено момче, малко ми напомня Цецо от миналия сезон...дано само и Добри не го сготвят по подобен безобразен начин.
 Мартин айтито- умно и симпатично момче, не знам физически доколко може да се мери с останалите, но както се знае, не всичко е сила..трЕбва и акъл. Хилавият Елвис стигна до финал, не със сила и супер подготовка, а с много други хубави или недотам хубави качества...
Микяй- доста комплексен ми се вижда, не е надувка, добър и много симпатичен.

За останалите също имам добро впечатление, с изключение на инфлуенсърката, която никой не знае какво прави там и психоложката, която ми е неприятна и за гледане и за слушане..

От жените засега нямам фаворитка, ще чакам да видя останалите...

# 733
Игри на волята са най-гледани в събота вечер. Заслужават го!

# 734
  • София
Много ми хареса епизода.
Това е най-добрия откриващ епизод дотук от сезоните и от видяното, за мен това е и най-силния каст в историята! Като смятайте, че не сме видели още 16 човека, от които за съжаление 8 ще си тръгнат завинаги (?!). Може би това последното е направено, хем за да има шокирани зрители, хем за да не дават кадри на Островът. Не знам, гадая, може и да е комбинация от двете.
Но да се върна на останалото. Кастът е отличен. За първи път виждам толкова добре подготвени участници и сред двата пола, като има и чисто количествено натрупване, което липсваше дори в сезони 3 и 4.
Женският каст също е много силен. Абе с една дума: Сезон 6 > останалите сезони, включително любимият ми сезон 4. Но да видим дали ще направят толкова интересен сезон, с толкова много драми, емоции и обрати като култовия сезон 4. Има и още нещо, не сме видели все още плуване и халки. Но от това което видях, не виждам да има кой знае какви проблеми за тези участници с някои редки изключения.
На хартия си имаме и най-бързите плувци в историята на ИВ. Габриела Димитрова и Благой Панайотов са с класа над досегашните ни плувци. Визирам като бързина и експлозивност. Имаме и не една, а две нинжи. Светлин и Добрин летяха направо. Особено Светлин, уау?! Тук е гризлито Гешев, който като комплексност е изключително силен. И Микяй, който не случайно каза, че е по-добър от Алекса. Не се изхвърли.
Всъщност като се замисля, няма слаб мъжки участник дотук в сезона.

Още е рано за по-трайни симпатии, но до този момент няма нито един участник, който да ме е подразнил. Включителното недолюбваните Димитър и Галина. И двамата са пъстри участници и със сигурност ще движат шоуто напред. Да, нямам лоша дума за някого. По-нататък сигурно ще имам, но сега-засега, нямам!

Кои ми харесаха най-много? Ами много са.
На първо място слагам най-слънчевото момиче, което е участвала някога, лекоатлетката Изабел Крамарска. Харесват ми много и Магдалена, Малвина, Габриела, Пелипенко и Елица.
От мъжете Гешев си ми е слабост. Като тежка артилерия кросфитър. И още доста хора. Борисенко, който е много позитивен и забавен (мъжката Крамарска, хаха), Микяй (много готино момче), Павката (голяма изненада е), Светлин нинджата, Мартин айтито, Венци е точно момче, Кралев и може би ще учудя, но и Димитър. Да, засега сякаш е най-скандален, ама е много интересен участник, браво че са го взели, че иначе щеше да е малко скучно. Мисля, че е добро момче.
А тези, които не съм споменал не значи, че не ги харесвам, просто тези ми изпъкнаха с нещо у тях...

Общи условия

Активация на акаунт