СРЕЩА НА НОВИТЕ КУЧЕТА:)

• 11 720
  • 352
  •   1
Отговори
# 270
6.Рожбо и половинката
7.Рожбето и половинката
туй не е ли двойно счетводство, да ва светна а  newsm78

за софийската среща- значи отпадат рожбето, моргито, катето и рошито доколкото разбрах. а апарат намери ли се? newsm78
тъкмо го оправих ей голяма работа си немога нищо да направя без да ме хваниш.
НА СОФИЯНКИ весело изкарване тази вечер и ако загреете и ви се продължава заповядайте утре при нас Hug Mr. Green

# 271
  • София
Благодаря ти мила и на вас също и да пуснете тука снимчици ей Hug

# 272
ако някой има апарат да го вземе за да показваме снимки после и да се фукаме
става въпрос за срещата в Пловдив

# 273
  • София
Аз ще взема моя, дано само утре се поусъферам малко и да не стоя като статуя, че какво ли ще си кажете за мен!!! Че няма да мога да ви казвам наздраве, няма, ама поне да съм в час! Laughing

# 274
ако някой има апарат да го вземе за да показваме снимки после и да се фукаме
става въпрос за срещата в Пловдив
Имах си хас да не си взема апарата - папарака!!! Mr. Green

# 275
kativk купи си осцилокопсцинум до утре вечер ще си пушка гаранция.то става и за бебеправещи и за бременни
Рожбо теб те знам хич не се и съмнявам Mr. Green
айде стягайте багажерите и утре да сте пушка всички

# 276
Ние на софийската срещичка май няма да имаме фотоапарат  Sad Но поне ще се видим Simple Smile

# 277
Ние на софийската срещичка май няма да имаме фотоапарат  Sad Но поне ще се видим Simple Smile

Ще имаме, ще имаме, ей сега тръгвам към нас за да го взема..... и пристигам на Попа. Изчакайте ме малко със сигурност ще дойда, дано не ме забави транспорта...

# 278
Верич - ти си супер!!! Ще те изчакаме разбира се Simple Smile  Hug

# 279
  • София
Хайде мацки, как е настроението.
Приготвяте ли се вече за срещата.

# 280
  • v. turnovo
Момичета,приятна ви среща в София!Довечера снимки да пуснете Naughty.А за утре може би и ние ще вземем апарат

# 281
пловдивчанките,приготвяте ли се?какво ще правим следобеда дайте координати за да се разберем като вземат да пристигат гостите как ще се сберем

# 282
  • Бургас
Ето повдигам темата, за да пишем за БУРГАСКАТА среща. Засега датата е 03.04., час 19.00; остава да изберем заведение Laughing Ако някой има предложение за промяна на датата или часа, плийз...

# 283
  • БУРГАС
То зависи и колко хора ще сме, та да знаем. Аз имам предложение или за "На кея", или в пицарията на Лео, или в "Океан"-а до ДСК. И на трите места има и по-големи маси, та ако сме повечко да се съберем. И на трите заведения им имам координатите и мога да направя резервацийка. Където кажете, де...Аз само предлагам.

# 284
  • Бургас
Стелски, за пицарията на Лео четох, че от 25.03. е затворена newsm78 За другите две места - щом има морски манджи, първа писта съм Crazy

Общи условия

Активация на акаунт