СРЕЩА НА НОВИТЕ КУЧЕТА:)

• 11 717
  • 352
  •   1
Отговори
# 285
  • БУРГАС
Стелски, за пицарията на Лео четох, че от 25.03. е затворена newsm78

Малииии, много съм изостанала с новините! Embarassed

# 286
  • София
Свате не тъй бе. Аз че ше наднчим да видя кво става със срещата ясно, че ше завида- пак ясно- ама значи и манджи намесихме тука, не знам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Много искам и аз в Бургас пък. Някоя иска ли да се менкаме  Mr. Green

# 287
  • Бургас
Свате, стига рИва Mr. Green Вий си имате кап.Кук и Барбадос /последния лично съм го уважила два пъти и малко не струва Thinking/, тъй че хич не сте ощетени откъм морски манджи Crossing Arms
Ама, що пък да не прескочиш и на нашта срещичка Laughing
Никита, ти не можеш ли да скокнеш до Бургас, бе моме Wink
Стелски, предлагам На кея, че в Океан ходя по-често Peace
И само двете със Стела ли ще сме Shocked Хайде, стегнете се малко Naughty

# 288
  • v. turnovo
Голди,по принцип мога,ама милото на следващия ден ще е наряд  и едва ли ще се навие пак да пътуваме,тъй като сега в събота ще идваме до Бургас.Ама ще умувам по въпроса

# 289
  • БУРГАС
Вижте сега кво шЪ ви кажа. Има още временце до вторник. До неделя вечерта който шЪ идва на срещичката в Бургас да сЪ обади, щото в понеделник шЪ направя резервацийката.

# 290
айде сега кажете къде кога кой  Mr. Green

# 291
  • БУРГАС
Много бързо шЪ ви кажа аз кой, кога, къде! Среща за 10-ти ще си уговарят, пък забравиха за тая, дето е тая вечер! Ни вЪ е срам! Голделино, теб тЪ знам, чИ шЪ дойдиш! Другите къде са питам!

# 292
  • София
Да де то тя пак требе и на нас да каже кога ще й е удобно за 10ти ли за кога ли че да видим и ние да се натъкмим некакси  Mr. Green

# 293
ro6ko: Чакаме goldie на 10.04. и мислим да я посрещнем подобаващо в София  Hug Тя предпочита срешата да е около Руски паметник и аз мисля че няма проблем!!! Но още не се знае кога точно ще пътува, кога ще й е снимката и кога ще се видим. Така че ще я чакаме да пише  Hug

# 294
Стелче, ако знаеш как ми се иска да прелетя го Бургас и да дойда да си ви видяяяя  Hug Hug Ама няма как  Sad Някой ден ще си организирам специално пътуване до Бургас, пък ще ви видим тогава  Joy

# 295
  • Бургас
Айде, пак аз на топа Crazy Пътувам на 10-ти, още не знам в колко часа, снимката ми е на 11-ти по обяд. Ако пристигна към 18ч., /ще държа някоя мацка в течение как се движим/ мисля, че към 18.30 можем да се видим някъде на Руски паметник, имаше едно кафе срещу Родина newsm78 Аз ще спя в "Шипка", така че мислете нещо наоколо, за да ви видя за повече време и по- от рано Peace

# 296
И аз се включвам за срещата на 10-ти. Simple Smile И за мен е удобно около Руски паметник. Само да видим колко ще се съберем този път Simple Smile

# 297
Хммм, там близо до Руски паметник на ъгъла на Скобелев и Лайош Кошут има една много приятна пицария на много прилични цени. Аз лично не съм ходила, но имам позната, която живее наблизо  и тя ми я похвали  Hug
Иначе сигурно има и приятни кафенца наоколо  newsm78

# 298
  • София
Аз съм "За" а и Руски ме устройва идеално, само кажете къде да се чакаме. Аз ще взема за 1 или 2 спирки тролея от Опълченска и ида с пълна пара. Напомням и на себе си включително- апаратче девойки, да не се изложим Naughty

# 299
Аз най-вероятно ще съм пеша от Раковски, но то е за половин час  Wink А ако любимия се навие може да ме метне до Руски паметник хихихи
При всички положения ще стигна до 18.30 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт