Отговори
# 15
Я малко да ви охладя страстите, да ходите да гласувате, че времето минава.
Това са последни дни за гласуване.

https://www.kineo.info/vota-i-film-preferiti/

# 16
Значи, момичета, не мога да свърша нищо от вас! Само поглеждам какви ги вършите! Wink
Жаки,  като спомена за гласуването, ето какво пише италианката
"Не знам дали Терзи ще спечели наградата Кіпео на 81-вата международна изложба на филмово изкуство във Венеция. Но със сигурност и без най-малка сянка на съмнение знам, че за мен той е победил всички, с огромната си игра. Обичам те момче с хиляди цветове, голямо сърце, голямо смирение, огромен човек, зашеметяващ уникален актьор."
Абсолютно съм съгласна с нея!

# 17
За международен актьор на тези награди е избран Ибрахим Челиккол.
Интересното е, че за международен актьор номинации нямаше.
Не знам по какъв критерии са го избрали.

💣Турската звезда Ибрахим Челиккол ще получи наградата „Най-добър международен актьор“ на 22-рата награда Kinéo на 81-ия Международен филмов фестивал във Венеция, която ще се проведе в събота, 31 август 2024 г., от 21:00 ч. в хотел Cà Sagredo.

# 18
Ама ще ме уморите.
Вчера в Х нали питаха къде сте го гледали първо и къде ви е пламнала любовта. свободен преразказ.
Аз няма да спра да повтарям как съм го гледала във Ферия и не че не ми хареса, просто не ме впечатли толкова. Даже видях, че на Воьо има и приливите. Гледах едни 5 минути и затворих, че ми се стори доста тъпол Някаква маса нареждаха за вечеря и реших, че е от сериалите на майка ми и няма да ми хареса.
Бях прегледала една вечер в уикипедия какво пише за участниците във Ферия и бях запомнила, че Чаатай играе по нетфликс и ще има нов проект. Половин година по-късно вече имах нетфликс и една вечер ми се налагаше да работя. Викам си ще го потърся този шивач и нещо леко ще върви докато аз си работя. Толкова леко беше, че ми се наложи да го гледам втори път, че и трети преди последния сезон. понкога си пускам любими моменти. Междувременно изгледах закрилника и Хартиени животи. Реших да почна хронологично да ги гледам сериалите. Защото определено се вижда градация и ми беше интересно да я проследя.
Medcezir може да е голямата ми любов, но Terzi ще си остане първата ми любов. В Приливите като го събличаха, за да се радват фенките и много ме дразнеше. Той там още си е момченце и ми беше неприятно и аз да точа лиги, дето мога да съм му майка.
Много ми е смешно като разказва в първите си интервюта как фенките го харесват и им е като син. Мани ти такъв син. Хич да не ми говорят.
Затова го харесвам повече в последните му роли като мъж. Сега Жаки ще каже, че не му е формата като на Джан Яман. Ми не е. Ама като е била е бил малък и хич и не искам да го заглеждам тогава.
Много ми е интересно дали клиентките на джентълмена ще са предимно някакви лелки или ще има и по-млади дами. От кадрите май са по-опитни да ги наречем.

И за да не стават грешки. На Чаатай не мога да съм му майка. Ама на Емир и Яман мога. От на Сарп майка му май съм по-млада, но сигурно и там ако много съм бързала мога да му играя майка.

# 19
Гери, Гери, Гери, ✌️💐
Още снощи щях да пиша...ама
Първата ми среща с Чачко си е Принца на нощта- Емир...
Харесвах си го, тогава се гледаше всяка вечер,  детето дори му беше научило името....
После....затишие в кариерата, проблема след този филм...и някак ....
За Меджезира разбрах съвсем случайно и като се започна....определено си харесвам Емир, но обожавам Яман....
Следва Делибал и Ичерде....
И въобще Чачко остана в сърцето ми.....
Вчера съвсем случайно с една близка приятелка  живееща в Германия ме попита какво турско гледам по Нетфликс .....казах за  Шивачът тя вече го е изгледала и каза ,че много го е харесала...
Препоръчах и и Джентълмен...

# 20
Гери, нищо не казвам. Всеки с вкуса си....някои имаме по-добър!
Отдавна разбрах, че нямате вкус!(майтапя се, разбира се)
Значи, благодарение на дъщеря ти, си открила Чачкин!(нали, тя беше спечелила абонамента за Нетфликс)
Тя е виновна за твоята тиха лудост! На нея дължим и нашето виртуално познанство!
Благодари й от мое, а и предполагам от наше име!

Нани, съседите хубаво гледат с възхищение, ама ако го подгонят съседите, какво ще прави?

# 21
Жаки, нямали сме вкус ама и ти тук пишеш Wink . А и нищо лошо не сме казали за Сандокан. Аз само като го кажа това Сандокан и асоциацията ми е с една брутална чалга от зората на демокрацията. И всеки път ми е смешно.

Аз на Чаатай му харесвам душата. Това, чу е и харизматичен е само бонус.

И нали е ден, в който и без това удрям дъното, та се сетих още една простотия. Две приятелки туркини като си говорят за мъже какво ли се питат? Как беше срещата ви снощи? Като по националната телевизия или като по Нетфликс? Всеки да го разбира както си иска.

# 22
Гери, това е доказателството, че тук пиша най-вече заради компанията!
Аз Чачкин си го харесвах и гледах и без да пиша някъде.
Да не говоря, че съм изгледала повече проекти от така провъзгласилите се истински фенове.
Но когато има приятна компания и атмосфера, и писането е приятно, и следенето на проекти и кариера е приятно...
а бе, не е за изпускане!
Аз и преди съм го казвала, но и сега ще го кажа:
Радвам се, че се намерихме, открихме или кой както иска да го нарича, но това е истината!
Общуването с вас ми е супер приятно!
Искаха да ни извадят очите, а ни изписаха вежди!

# 23
Хаха, момичета, ама  страхотни вицове  сте донесли. И  колко много  заместители на  забранената думичка  - сецване на  кръст/като по националната  или като по Нетфликс.

И аз  да си разкажа моята история  с  Чачо. Първо  го запознах задочно (особено  шортите). Години наред се  дърпах  да  погледна нещо с  него. И един ден, когато обявиха партньорството му с  Ебру, реших, че  е  време да го видя в роля. Първо гледах "Хартиени животи" и  наистина страшно много ми хареса, после пуснаха "Терзи" и там вече освен Джем Карджъ, чийто сериал исках да гледам, вече исках да видя  и Чачо, а останалото е история...

Остава един месец/ 30 дни/ 4 седмици/ 720 часа

# 24
Аййй, вярно, днес е 26, точно един месец.

💫📸 Дуйгу Саръшин наскоро посети плаж, популярен сред знаменитостите в Чешме. Вечерта, докато беше с приятели, тя привлече вниманието на околните, като изви хоро в морето.

# 25
При мен и майка ми нещо подобно,тя се загледа в огледален свят, защото сядахме заедно да вечеряме и тя ми вика виж,виж ,това момче ,ходи с това млмиче.Още първия епизод "той как можа да й счупи телефона,къде гледа",Абе пълен майтап.  Накрая го загледахме двете.  Та и аз така започнах с Чачо. На "Шивача "му гледах само първия сезон ,а там има страхотни актьори,голямо впечатление ми направи бащата, страхотно си игра ролята. Все се каня да гледам и другите сезони,но сега се загледах в Пррисъда 😀. Поздрави от тишината и спокойствието

Скрит текст:

# 26
Момичета, днес сте във вихъра си! Hug
Ние сме готови, всичко е прибрано и утре рано тръгваме. Сега е време за последен плаж.
Аз за моята първа "среща" с Чачо съм разказвэла- някакво повторение на ОС ме залепи за екрана.  Много симпатични и непринудени бяха и двамата с Хазал.
Загледах го, въпреки че това не е моят жанр.
После разбрах ,че филма е много стар и реших да видя как изглежда Чаатай сега.
И така се започна-"Пътят на Емир", "Ичерде",
"Протектор", "Хартиени животи". "Меджезир" дълго го отлагах, защото мислех,че е прекалено младежки. После го гледах три пъти. После "Йешилчам " и Анадолските орли" или в обратен ред, не помня.
Няма нещо, което не съм гледала.
Но моите любимци са Яман и Пеями.
И си харесвам Чаатай в сегашната му визия.
Аз понеже в живота съм избързала, на 20 родих сина ми, мога спокойно да съм му майка. Моралистка не съм, но някак си не ми е удобно да се прехласвам по шортите на един младеж. Blush
Сега нямам търпение за Джентълмен!
По въпроса какъв ще бъде-лек или по-тежък имам теория, но ще ви я споделя другия път.
Бени, непременно гледай и другите сезони на "Терзи", няма да съжаляваш! Hug
От мен една сладка Серенай, след приключване на снимките по втория сезон на сериала си.

А, забравих да кажа-браво на Дуйгу!

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 19:03 от NeZ_9

# 27
Бени, заслужава си, да го доизгледаш Терзито....не му мисли.
Там поне сериите са кратки, не са като в Присъдата.
Къде е тази красота, където си ни донесла?

Един Джентълмен за теб

# 28
Гений / Героите и актьорския състав на нашия сериал са с вас

# 29
Ново от Сюмейе

Общи условия

Активация на акаунт