Отговори
# 660
И Ay Yapım са отбелязали годишнината на Medcezir.
И как няма, той ще остане като един най-добрите сериали в Турдизи индустрията

Днес в историята | Medcezir
На днешния ден преди 11 години започна да духа онзи вятър на младостта, който се простираше от Тозлудере до Алтънкой и взриви умовете ни. Medcezir остави отпечатък върху живота на всички ни със своите незабравими герои, страстни любови и бурни приятелства. Коя е любимата ви сцена на Medcezir?🤔

# 661
Здравейте момичета,
Денят на Меджезира ✌️🥳

Чачи се разписа е Инстаграм, сподели трейлъра

# 662
"Годината беше 2013, месецът беше август. В Star непрекъснато се въртеше трейлър: „Онзи ден бомба падна върху спокойния ни живот... Но каква бомба! И от този ден нататък нищо не беше същото.“ Обувките на Чаатай Улусой се виждаха. Кална стара обувка, доказваща, че е от Тозлудере.
 Усещахме ги всеки петък вечер от 13.09.2013 до 12.06.2015. С тях бяхме щастливи, влюбени, развълнувани, уплашени и тъжни. Каквото и да облекат стана модерно, дори си купихме калъфи за телефони. Минаха седем години и дори новината, че епизодите започват отново, беше достатъчна, за да развълнува всички."

Ето такива чувства и емоции са изпитвали тогава зрителите, сигурна съм, че ги изпитват и сега, тези, които за първи път се срещат с този сериал.
Историята на Яман и Мира,  няма как да те остави безчувствен.
Видиш ли ги веднъж заедно, никога не можеш да ги забравиш!

# 663
Чачи се разписа е Инстаграм, сподели трейлъра

Ти да видиш, колко социален е станал!

# 664
Да! Даже го е споделил в пост, а не на стори, което ще изчезне. Wink

От Netflix Türkiye са коментирали поста му:
"Той пренаписа книгата на джентълменството!" Heart
И Ебру е споделила трейлъра

Голяма подкрепа днес от всички- Енгин бей, Ергюн Гезер -гримьора, приятеля с чайовете, Илияс.

# 665
Прекрасни

"ПО-КРАСИВА ОТ ТЕБ"!

"ОБИЧАХ ТЕ!"

# 666
Всичко в "Medcezir " е запомнящо се.
От музиката и песните, до героите и актьорите!
Попаднах на една статия, в която се  разглежда кой и как се е променил през първите  седем години след "Medcezir "

Докато Чаатай Улусой вече беше актьор, който привлече масите, той започна да се превръща в световна звезда след Medcezir.
Животът му в чужбина, обучението, което е получил и дори пижамените партита, на които е присъствал, нашумяха. Песента Mutlu Sonsuz, която той изпя в "Delibal", преобърна класациите.
В "İçerde" той се върна с такъв имидж, че видяхме стотици Сарп по улицата. Всички се надяваха с прическа да приличат на Чаатай Улусой, но не успяха особено.
Имаше много слухове и най-накрая беше официално обявено: Чаатай Улусой беше главният актьор в първия турски сериал, излъчен по Netflix: "Hakan: Muhafiz"
. Имаше някои, които смятат сериала за успешен, и други, които не го харесват... Не можем да кажем нищо за субективните изречения, но има  саво един факт: Чаатай Улусой  вече е актьор, известен в цял свят!

Когато подготвяте актьорите за ролята, можете да промените външния им вид до известна степен. Останалото е отговорност на играча. Ако наистина иска  да убеди, той трябва да намери специална ръка, жест, стил на говор, поглед, който принадлежи на този герой...
Снимките ме накараха да кажа:  "това е Мира, това е Чичек, това е Дуру..." Обичахме да гледаме Мира и Серенай Саръкая, след това дойде Чичек. Беше толкова различен герой, че се опитахме да преминем по тънката граница между любов и омраза и това се дължеше на успеха на актьорската игра на Серенай Саръкая. Тя танцуваше така, сякаш се интересуваше от балет от 6-годишна. Fi свърши, сериалът имаше толкова различна аура, че си казахме: „Къде ще играе Серенай Сарикая, как ще се издигне над него?“ Тя опита неизпитаното и каза: „Мога да танцувам, пея, играя и живея пред публиката.“ Беше  и Алиса. Сега тя се подготвя за роля, която вълнува всички, които познават този  впечатляващ глас  глас: тя ще изиграе Берген, предстои да заснеме игралния филм "Берген" (Bergen), който ще разкаже живота на една от най-известните турски певици .

Винаги съм обичал да гледам Баръш Фалай.  Това, което остана в съзнанието ми, беше неговото изобразяване на зли герои, които съдържат емоции.  Когато го гледахме в "Medcezir", той имаше съвсем различен характер, който те караше да искаш да поставиш жените си на пиедестал. Селим Серез...
Веднага след като сериалът приключи, той влезе в живота ни като Харун в "Paramparça", но когато ние искаме да гледаме Barış Falay в продължение на 3 години, ние се придържаме към видеоклипове в YouTube и повтаряме епизоди от стария му сериал. 

Мине Тугай е една от актьорите, които през последните години привличат вниманието с красотата си в социалните мрежи.  Разбира се, славата му се увеличи още малко след ролята му на Ендер Серез.  Разбира се, бяхме съсипани от трагичния край на тази голяма любов на Ендър и Селим.  След Medcezir, Mine Tugay участва в продукциите Çilek Kokusu, Paramparça и Zalim İstanbul.

Танер Олмез е като матрьошка.  Всеки от шестте знака по-горе има много разлики.  Докато беше непослушно момче и караше хората да се смеят с Мерт, следващата му роля беше младият Осман, султанът на Османската династия.  Във филма братът на Мюслюм Ахмет беше този, който не остави сухи салфетки на публиката.  Последните му две роли са едновременни.  С Али Вефа той влиза в 43 от 100 къщи в Турция в четвъртък вечер.  В момента той се появява в тази роля в обществено съобщение преди и след всяка реклама.  Така че няма нищо лошо в това;  Всеки, който притежава телевизия в Турция, познава Танер Олмез.  Наред с всичко това той се появи пред публиката и с ролята на Бурак в Hakan: The Guardian и веднага след като гледах лекар аутист в Miracle Doctor, ако отворя Hakan: The Guardian, бих казал: „Е, тези двамата същото лице ли е?"  Предполагам, че не бих казал това.
Забележка: Taner Ölmez също има музикална група.  Изявява се като солист.  Казах ти, матрьошка.

Славата на Hazar Ergüçlü се увеличи експоненциално след "Medcezir".  След като "Medcezir" свърши, виждахме Ergüçlü навсякъде.  Сериали, реклами, арт филми, местни дигитални платформи, международни дигитални платформи.
Очевидно е, че тя е талантлив актьор, който е обичан от продуцентите.  Има късмет и по отношение на външния вид.  Тя може също така да играе в продукция, която се развива в провинцията и да изобразява герои, които живеят много луксозен живот. 

Седеф беше любимият ми герой в "Medcezir".  Мисля, че това се дължи на уникалната хармония на изключително готиния външен вид на Дефне Каялар и Седеф.  Сега, няма да лъжа, не я гледах много в "This City Will Come Behind You", но дори харесах ролята й на кавалерската журналистка Айлин във "Fi".  Не беше на екрани от известно време, иска ми се да беше. 

Срещнах Мурат Айген с "Medcezir".  Мисля, че публиката обича да гледа Мурат Айген, като цяло той е участвал в популярни продукции (дори и да не са дългосрочни).  Той избира най-вече роли, които са богати и заговорнически с главния герой, но не може да си припише никаква заслуга за това. Той има толкова дълбок глас и правилна дикция, че е невъзможно да не изиграе богатата роля.  Нека бъде.  Той и любимата му съпруга Нихан Аслъ Айген, която също играе в "Medcezir", имат дъщеричка.

Şebnem Dönmez създава сензация всяка седмица с ролята си на Asude- Sude Beylice Kaya Koper в "Medcezir".  И с облеклото, и с интригите си. 
 След като се появи като гост-актьор в епизод на "Avlu", тя си взе почивка от актьорството и започна да играе на сцената.  Най-накрая успяхме да я гледаме за кратко с Мехвеш в Zemheri, който също е проект на Ay Yapım. 

Бих се разхождал с червена лента на челото с надпис Metin Akdülger в бяло.  Всъщност сортирах тази статия според разпределението на ролите в "Medcezir" и ме беше яд, че ме дадох такова ниско място.  Той стана султан след досаден персонаж като Оркун.  След това той стана една от търсените водещи роли в качествени сериали за дигитална платформа като "Şahsiyet" и "Atiye".  Разбира се, не знаем дали той ще насочи кариерата си през тези канали оттук нататък, но обичаме да гледаме Метин Акдюлгер. 

Не е ли малко шоу да бъдеш избран първи сред 64 двойки в света с Хилал и Леон, в нейната роля веднага след разглезената малка сестра Берен в "Medcezir"? Обичаме Мирай Данер. 
Тя напредва във всяка роля, като подобрява предишната. 
Тя също имаше малка роля в "Hakan Guard", а сега се готви да участва в телевизионния сериал "Saygı" на Blu TV. 

Харе Сюрел се присъедини към телевизионния сериал по-късно и създаде феноменални герои.  В "Poyraz Karayel" интересът към любовта на Мелтем и Зюлфикар в някои моменти надмина главните роли.  След като участва във "Vatanım Sensin" с ролята на Latife Hanım, сега тя привлича масите с ролята си на Damla в "Çukur".  Винаги съм казвал: "Никога не съм гледал нито една сцена от Чукур и няма да го гледам."  След това гледах 2-3 пъти Sneak Peek, в който беше обявено, че Hare Sürel влиза в Çukur като Damla... E, нещата се промениха!

Винаги намирах Meriç Aral за студен - мисля, че беше заради "Medcezir " и Hale.  В крайна сметка тя беше лошо момиче.  Тогава имах възможността да я гледам във Висшето общество.“ Казах: „Тя всъщност беше сладка.“ Гледах много малко от "Söz" , но ми беше достатъчно, за да кажа: „Каква готина жена!“ С други думи, тя е актриса, която може да отразява ролята си толкова много, че каквото и да играе, тя предава усещането за този герой на публиката погледнах в Instagram и се оказа, че тя е много близък приятел с всички, които следвах, и аз казах: „Ако бяхме приятели, щяхме да се разбираме“. 

# 667
Сезон 1

# 668
Алтънкой и Тозлу Дере са ръка за ръка не само на сватбата на Яман и Мира, но и в ежедневието. 

Жителите на два различни края на града имат голяма нужда един от друг, не само на сватби, но и в ежедневието. Ветровете, духащи от ТозлуДере до Алтънкой, не само предизвикаха прекрасна любов, но и създадоха страхотни съюзи.
 Всички епизоди бяха написани, изиграни и заснети толкова добре, вероятно само за да оставят този незабравим вкус на небцето ни.
 Браво на всички, които допринесоха за  това!

# 669
Хазал и Селахатин | Полунощ в Пера Палас Сезон 2 | Ширини на комплекта | Netflix

# 670
Екипът на "MedCezir" се сбогува със зрителите  в стил  Altınkoy. Wink
Той намери причина да купонясва след последния епизод.  Това също е концептуално парти, на което всички са в бяло.  Вторият сезон на "MedCezir", който започна отначало със снимки на всички в бяло, завърши с парти в бяло.  Целият екип, от пред, до зад камерата, се забавлява и маха за сбогом на публиката с радост от „щастливия край“!

# 671
Фрага с БГ субтитри, благодарение на Нези.

https://x.com/i/status/1834595878838960250

# 672
Цвети, Нези, благодаря ви, момичета!

Чакаме фраг и дата на Деха
От сторито на Танер

Арас и Угур с гримьорката Айшегюл
от сета

# 673
Фрага с БГ субтитри, благодарение на Нези.

https://x.com/i/status/1834595878838960250

Момичета,
Благодаря Ви, за труда който полагате ❤️😘
Истинско удоволствие е да е със субтитри Simple Smile

# 674
Пера Палас е номер 1 в Турция

Но в световен мащаб е доста зле

Общи условия

Активация на акаунт