Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 841
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • гр. София
Браво! Страхотни сте! Simple Smile

# 331
Добро утро от мен Grinning

Най-сетне са разпределени отборите, та да минем направо към важната част, тук може да ни гледате от 11 - https://www.youtube.com/live/vpv7Qkp5IxQ?si=g11LgWTVe8xCI-fO
След това ще има и стрийм за награждаването от 15 часа - https://www.youtube.com/live/As-klKR3EDE?si=x8jtg-xjIeGSygGy

За вчера какво да кажа, пъзелът на двойки беше супер наистина и си го заслужавахме след мъката миналата година. Каква разлика само, от това да завършат едва 9 двойки до това да завършат всички 101. Нашето време беше час и 18 минути, което за мен си е супер, по-бързо 1000 части не съм редила Blush
И после тези тигри. По едно време ги броях, за да съм сигурна точно колко са Joy Много ме измориха, нищо не виждах, но поне ги завърших във времето Laughing

# 332
  • София
Момичета, супер сте! Много Ви се радвам, страхотно е да изживяваш тези моменти, дори и чрез Вас!

Аз, за седмица 1000 части Joy

Сова, автор Дийн Русо, Bluebird, 1000 части

# 333
Успех и на последната битка, момичета!
Вие вече сте победители. Конкуренцията тази година е смазваща,  участниците два пъти повече, а вие се представяте повече от блестящо. Страхотни сте!!! Sparkling HeartRelaxed

# 334
  • София, България
И на мен много ми хареса пъзела от финала на двойките, представихте се прекрасно!
Тези тигри в началото ми се сториха лесни, но само като гледах кутията отдалече, после установих, че не е точно така.
Аз наредих един Мечо Пух на Трефл, но снимка по-късно, а пък Джо нареди едно малко пъзелче с еднорози, 54 части, подарък от Gurgolina, много й хареса пъзелчето, благодарим!

Днес ще ви покажа едни пъзели, които ще ходят по групите, ако случайно някой нещо.

# 335
  • Варна
Момичета, пожелавам ви се падне лесен пъзел! Ще ви стискам палци за късмет пред монитора. Flowers Four Leaf Clover

# 336
  • София
Успех момичета! Вие сте герои

# 337
Ето пъзелите, които редят, отново неиздавани.
Доста са трудни, но не се съмнявам, че момичетата ще се справят.

# 338
За час наредиха първият пъзел.

Три български отбора са на финал.
Gone With The Puzzles
Pipizosi
New Puzzlers Together

За два часа и малко финишираха! Браво!!!

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 13:39 от vox

# 339
  • Варна
Браво, момичета!

# 340
Бравооо, момичета!

# 341
Страхотни сте всички. БРАВО!

# 342
Чудесни сте! С тези усмивки и на финала 🍀

# 343
Страхотни сте, момичета! Гордеем се с вас! Справихте се блестящо! Heart Eyes

От любопитство разгледах в сайта, какво е било участието на страната ни, като цяло.
В индивидуалното състезание са участвали 15 българи. До финал стигат Бухтичка и Мимок.
9 двойки сме имали, на финал ни представят Бухтичка и Весе.
От 6 отбора, на финал се състезават 3, като Gone With The Puzzles и Pipizosi финишират с изключително близко време.

# 344
  • София
Браво! Още едно световно първенство е схрускано Grinning

Общи условия

Активация на акаунт