Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 237
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
За първи път редя пъзел на Шмит. За мен са доста нестандартни частите, но аз имам опит само с Трефи ( 2 броя през годините) и Клементол ( веднъж, не съм сигурна за името). Одисея, но забавна. С мъжът ми редихме, то беше " жена, виж къде е главата на охльова", или " намери ми мишите уши", " тук липсва една котва, а за там търсим Батман".😄

" Морски фар", Шмит, автор Джеймс Лий, 1000 части. 🙂

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 14:46 от floren

# 61
  • София, България
Floren, това изобщо не прилича на Шмидт, сигурна ли си в марката?

# 62
  • Варна
Floren, това изобщо не прилича на Шмидт, сигурна ли си в марката?

Да, извинявам се, не е Шмидт. Сгреших името - SunsOut e. 🙂🌼

Скрит текст:

# 63
Delta_12, видя ли, само дето му се плашеше. Сигурна бях, че няма да те затрудни. Много е красив! Heart Eyes

floren, браво на вас! Аз харесвам пъзели с нестандартни части, но този ми изглежда тъмен и труден. Иначе и той е много хубав. Nature High Brightness

# 64
Delta_12, видя ли, само дето му се плашеше. Сигурна бях, че няма да те затрудни. Много е красив! Heart Eyes

Дааа, аз още тогава се поуспокоих ти като си каза мнението, че не е сложен. То си изиграва ролята, че Enjoy са с подходящо изрязване, я да беше Trefl - друга песен щях да пея. Satisfied Макар че аз не съм ги редила откакто почнах по-активно с пъзелите, може вече да не ме затруднват толкова. А и за Trefl prime пишете хубави неща тук...като стана дума, ти поръча ли онези Трефъли от новия сайт?

Floren, ти си се хвърлила в дълбокото с нестандартните части, браво. Замислих се и аз дали да не си взема някой с нестадартни за ранообразие, макар че самият краен резултат не не ми харесва колкото на тези със стандартни части. Някак като напукана витрина ми стоят, но пък от друга страна самото им редене сякаш е забавно.

# 65
Delta_12, не, нищо не съм поръчвала. Имам двама ученика да стягам. Но някой ден, като се видя с малко пари съм решила да пусна поръчка с наложен платеж. Simple Smile
Сега съм отворила леопарда на Трефл. Не знам как ще се реди това чудо в преобладаващо кафяво Sweat Smile

За нестандартните части, докато не опиташ няма как да разбереш дали ти допадат. Аз и друг път съм казвала, че са ми по-лесни за редене, защото виждам фигурите и ми е забавно. Но други са споделяли, че не им харесват пъзели с такива части.

# 66
Delta_12, не, нищо не съм поръчвала. Имам двама ученика да стягам.

Ох, успех Simple Smile Тъкмо вчера като валя казвах на майка ми, че въздухът ми мирише вече на училище, нищо, че отдавна не съм ученичка. И си припомняхме двете какво натоварване беше. Какво щастие е сега като дойде събота и неделя да се разхождам и да редя пъзели, вместо да имам уча по 100 предмета. А казваха тогава, че било лесно да си ученик и трудното тепърва предстояло Sweat Smile За някои може и така да е било, но за мен не беше.

# 67
  • Варна
...
Floren, ти си се хвърлила в дълбокото с нестандартните части, браво. Замислих се и аз дали да не си взема някой с нестадартни за ранообразие, макар че самият краен резултат не не ми харесва колкото на тези със стандартни части. Някак като напукана витрина ми стоят, но пък от друга страна самото им редене сякаш е забавно.

Нямах представа, че е такъв нестандартен. Като го отворих и видях. Започнах да сортирам частите на купчинки по цветове, разпознаваеми елементи, отделих и няколко части за рамка, но тези за рамката бяха много малко, останалото от рамката се получава с наместване и въртене. То са всякакви форми и формичлета. На морски възел ми стана погледа. 😄
Мъжът ми реди морето и къщата с фара, аз залеза, китките, храсти,камъни и други по дребни елементи. След това съединявахме и търсехме да запълним липсите.  🙂 За нас  се оказа труден този пъзел и едва ли скоро ще посегна отново към тази марка. Ако го желаеш ми пиши и ще ти го подаря. Той мъжът ми не ще да го види и само ми вика " жена ти си кривотия и как успя за рождения си ден да отвориш най- кривия пъзел".😄

vox, благодаря. Труден е, но е опит. Тепърва ще разучавам различните марки пъзели, за да имам някаква представа горе- долу какво да очаквам. 🙂🍀

# 68
Пейзажите по принцип са по-трудни, а с нестандартни части - съвсем. Вече почти не си купувам такива. Искам да ми е приятно и сравнително лесно( не винаги се получава😁).

# 69
За нас  се оказа труден този пъзел и едва ли скоро ще посегна отново към тази марка. Ако го желаеш ми пиши и ще ти го подаря. Той мъжът ми не ще да го види и само ми вика " жена ти си кривотия и как успя за рождения си ден да отвориш най- кривия пъзел".😄

Честит рожден ден на патерица! Бъди жива и здрава! Благодаря за предложението, но засега няма да го взимам, струва ми се, че с нестандартни части ще ми дойде еднотипен, а моят приятел, за разлика от твоя мъж, не се включва в реденето Sad Обичам такива пейзажи, но ако може да са на Schmidt и да ги е рисувал Кинкейд. Grinning SunsOut нещо не ми вдъхват доверие.

# 70
  • Варна
На мен пък ми писна тоя Кинкейд и сега няколко негови Диснита на Шмид отлежават в очакване. Дълго ще чакат.

# 71
Има нещо такова - като наредиш 5-6 от поредицата, имаш чувството, че едно и също редиш. Иначе и аз го харесвах, просто се наситих.

# 72
Ами...хем хич не са му фотогенични пъзелите и на снимка изглеждат все едно ги гледаш през мъгла, хем нещо ме привлича в стила му много и са ми приятни за редене. Не мога да определя кое ме привлича в тях. Но аз съм редила само два негови, като наредя повече може и също да му се наситя. Laughing Много голяма роля играе, че са масово Шмид, а аз много обичам Шмид.

# 73
Yazz puzzle, 1000 части

# 74
  • София
Clementoni 1000.

Общи условия

Активация на акаунт