Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 847
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • София, България
Моля, покажете за не особено ориентираните, от кои пъзели мислите, че ще изберат за редене.

# 496
На миналата пъзелмания имах предположение точно за Eye Spy серията и взех, че познах.
Тази година честно, нямам никаква идея.
Не са останали в сайта много праймове, а както казва Ели, предвид цената на билета, няма логика да дадат от стандартните, а и ще настане яко хейт. 
Та, искрено се надявам да заредят нови, които да пуснат директно на състезанието.

# 497
  • София
Ама дали Трефл имат нещо ново пуснато Simple Smile иначе за 40лв билета трябва да са прайм.

# 498
  • София
И аз ще участвам, взела съм билет за събота сутрин.
Погледнах в озон пъзелите на Трефл и нито един не ми харесва, особено за състезание.
Искрено се надявам на пъзелманията да дадат такива, които ги няма в сайта и най-вече да са от Prime серията, но дълбоко се съмнявам.
Ади, тогава може за Събота след обяд да взема. Да участваме във всички групи Smiley

# 499
Ама дали Трефл имат нещо ново пуснато Simple Smile иначе за 40лв билета трябва да са прайм.

Ами странното е, че последният каталог на праймовете е от 2023  и в общи линии всички са тези, които са заредени в озон.
Това ме навява на мисълта, че е възможно да дадат от последните нови, които качиха. Водят се Premium Plus Quality, но реално само кутията им е по-лачена, парчетата са си стандартен Трефл. Повечето са разни пейзажи с преобладаващи небеса, зеленини и морета. Хич не съм фен на състезание баш подобни да се паднат и то с влизащите навсякъде парчета на марката.

Ади, тогава може за Събота след обяд да взема. Да участваме във всички групи Smiley

Ооо, чудесна идея, Мими. Аз съм поръчала вече билет, но ако на теб не ти е проблем за този час, определено ще е по-добре да се разпишем във всяка група.

# 500
  • София, България
Направо нещо се развълнувах! Много е яко, че ще имаме пак състезание.

# 501
  • София
Аз тогава може да взема за неделя сутринта и тамън за всички групи

# 502
  • Варна
Вече и мен ме развълнувахте Simple Smile

# 503
  • София
Аз тогава може да взема за неделя сутринта и тамън за всички групи
Вече взех за събота следобед

# 504
  • София
И аз се чудя дали да участвам. Нещо ми се струва трудно организационно с бебока, ама първият път като участвах с Весето, Зори беше на горе долу толкова, колкото е Явор сега.

# 505
Браво за ентусиазма за състезанието.

На 19 да се съберем да редим заедно на Сердика? От колко да се видим?

Аз наредих Икеята, но нямах време да я снимам. Качеството е средно, разнообразни части, но въпреки това влизат чудесно на грешното място. Но се нареди прилично бързо, не ми достави особено удоволствие.

# 506

Poppies, 1000 части
Bluebird

Към края потръгнаха нещата Joy
Много е красив!

# 507
  • София
Св. Валентин още не е дошъл, ама аз наредих пъзела Simple Smile

# 508
  • София
Юхуу, Александър на 19ти си е на математиката и съм на линия в района , когато кажете Sunglasses

А се замислих, ако искате да сме солидарни с Vox да донеса ей тази красота. Единствения пъзел дет съм отваряла с ясно съзнание и прибирала обратно Joy

# 509
Еве, бих го взела, ако ще го продаваш

Общи условия

Активация на акаунт