Отговори
# 240
ejkajujka, честит празник на теб и Алекс, много, много щастие, радост и късмет ви желая Heart Eyes

# 241
  • Willebroek, Belgium
ejkajujka 4естит рожден ден   newsm51 newsm59  bigdance2

4естити два месеца и на Алекс и Евангелина  ura Tada

# 242
  • София
Честито на малки и големи - да сте живи и здрави, и да се слушате!!!   newsm63

Утре Надя от у-ще Ма-Ма може би ще се присъедини... Поканих я да я черпим една бира - заради доброто старо време, когато й пречехме с кискане и лафче на лекциите и презентациите в у-ще 9 месеца...  Mr. Green

# 243
  • ville de Quebec
Честита Баба Марта на всички! Здрави, весели, засмени и най-вече здрави всички бебчовци!

ejkajujka,  smile3525 newsm59 Да си жива и здрава и много щастлива! И една сестричка за Алекс!

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 16:30 от dalala

# 244
  • София
еjkajujka, ЧРД!!! Много здраве и късмет!!!    bouquet

Ах, как ми се идва утре...... newsm45 ама не може  Cry Stop Криси е била в контакт миналия петък с младежа, който се е разболял от скарлатина и няма да ви се вясвам докато не минат 10-ина дни. Иначе и тя много иска да я водя с мен на нашите срещи  Heart Eyes
Затова пък днес се качихме на Бонсови поляни за разходка и пързалка Simple Smile

Мамита,вашите бебчета отвиват ли се? Мими така рита понякога и с такава скорост, че се отвива, а оня ден и ританките си беше събула   Shocked

# 245
[
Нинище - това дървеното заведение е ДОБРО - много добър ресторант, и да но да има място отвън/дали приемат резерваци,че като гледам що народ ще сме,не е лошо да помислим newsm78 newsm78 newsm78/, щото ако се изсипем в каприз 10 колички - първо ще настане паника,второ нема да има място ,пуши се, а и както знаем,обслужването не е от най-добрите - бавно и славно се носят едни кафета, едни сандвичи ooooh!

нямах предвид ДОБРО - знам го, но той е по надолу. Има едно което е до детската площадка точно срещу мис Каприз. Там се събират рокеро-метали вечер ... или така беше едно време newsm12

# 246
  • София
Мъж ми още ме държи в напрежение дали утре ще ме докара до Заимов. Иначе дребния не е много зле, хремав е, ама удържаме положението за сега, та ми се иска да ви видя. Ама...мъжка му работа.  newsm78 Днес с Дани бяхме цял следобед в Мол-а, той спинка сладко 2 часа , а мама си купи туй онуй /една скандално къса пола и прозрачна секси блузка  Crazy/ , после пих капучино, а той си пи мялкото, супер си изкарахме двамцата.

# 247
Само мене ли ме е толкова шубе да се разпиша в оня списък. Страха си **** майката ей

не си само ти  Embarassed

# 248
Само мене ли ме е толкова шубе да се разпиша в оня списък. Страха си **** майката ей

не си само ти Embarassed

И аз съм с вас  Embarassed

# 249
Утре може и ние да дойдем след църквата. Ако някой знае църква близо до срещата ще е най-добре така да съчетая нещата.

А все пак да ми кажете, че не ми се чете къде точно и в колко часа?!

# 250
Забравих! Честита Баба Марта!

Ние днес водихме Вики да я ваксинират, доста плака, но няма как.

Мама беше на контролен преглед и всичко е ОК, матка, яйчници и разреза ми е зарастнал перфектно. Мога спокойно да си живея и дивея Heart Eyes, но трябва да се пазя от забременяване поне 2 години Rolling Eyes, за да е най-сигурно. Е, не че имам желание да раждам скоро, поне Вики малко да порастне, за да помага.

Нашата баба за сега се държи добре, но ще видим до ще ни издържат нервите взаимно. Но с нея е рай, защото мога да излизам и съм много спокойна, че тя е с беба, а и когато е будна я разнася да не реве.

# 251
ejkajujka да си засмяна , щастлива , здрава и мноого обичана

Честито и на малките рожденници

# 252
Здравейте и ЧЕСТИТА БАБА НА МАРТА НА ВСИЧКИ - ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ! ( и нашите малки съкровища, естествено)!
ejkajujka, честит рожден ден! newsm59 Tada Желая ти много здраве, щастие и обич и много прекрасни моменти с любимите ти същества!
Да се похваля, че и Вики днес става на 1 месец (т.к. този месец няма 30-ти), и затова й го отбелязваме днес. И ние днес бяхме на втора консултация и се оказа, че за 15 дни сме качили още 820 гр и сме пораснали с още 4,5 см. Като равносметка за един месец имаме нарастване от 7 см и 1,260 кг, което според докторката е доста, и тъй като е зимно бебе, каза, че развива рахит, и ни увеличи (заради бързото наддаване) капките Вигантол от 2 на 6. Някой от вас има ли подобен проблем? (само да уточня, че ние сме на кърмене на режим, а не на поискване).
И да ви питам нещо - тъй като днес заформихме кръгло 4кг, та от днес ще почваме масажите. Искам да ви питам вие кога ги правите - след баня или............?

# 253
Mimoza2 да ти е жива и здрава кукличката

Ние даваме по 4 капки Вигантол,а му масажирам крачетата при всяка смяна на памперса-играем си с мъника като е спокоен.
http://www.roditeli.info/children/bebemasaj/   -  тук е описан много добре масажа.

# 254
  • София
И аз бях при Мазнейкова на преглед - всичко ми е наред, цикъл да не чакам скоро, но и при октомврийките не ме търсете...........  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Масажи правим рядко и бързо - Шош рита, тръшка се и пищи толкова сташно, че ако бяхме в Америка съседите щяха да викнат социалните....    Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А от вчера ядем почти нон-стоп!  Crazy И пищим между яденетата!  Crazy Иде ми и нощем да го извеждам, щото само навън трае!  Crazy Стиляна, да си го взимате вече с Ая, а???  newsm78  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт