Отговори
# 255
  • София; Дружбето
Az малко къснп ама все пак ЧРВ ejkajujka newsm59
Ние дне се скъсахме от колики, не мога да я приспя вече 3 часа Sick За утре нещо го дават дъждовно и ветровито. Ако е много гадно времето аз няма да дойда, че ме е страх да не настине дребуса.
Аз мисля да хода на док другата седмица, ама май ще ми се наложи да е с бебето, че няма кой да я гледа. Айде пак се разплакахме Crazy

# 256
  • В офиса
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА РАСТАТ ДЕЦАТА БЕЛИ И чЕРВЕНИ, РУМЕНИ ЗАСМЕНИ! Simple Smile

Викс, ще вземаш ли Йоана на срещата. Че моята Цвета ако няма с кого да си играе, ще лудне.

Ежкажужка, ЧРД и от мен. Бъди много обичана и щастлива!

# 257
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Да докладвам,че ние днес си спретнахме мини среща - Викс,Ним,Кофи и аз Mr. Green Бяхме в Сити центъра срещу Хемус.Седнахме да хапнем,ама нашите деца като решиха че са гладни - настана едно хранене,едно чудо Crazy Мой Николчо така се оливаше,че изхабих кърпичките на Вики...Накрая и повърна,намокрихме се.....и се преобличахме Crazy Crazy Само девойката на Кофи се представи добре - спа непрестанно,и вътре и вън Grinning Към 16.30 се разделихме, аз минах през Пикадили и отпраших да си прибирам баткото от детската. Само дето насред пътя се усетих,че си пазарувах една козметика,която чинно си я платих,ама забравих да си я взема #Crazy Та след детската градина пак се върнах в Ситито, вече с двамата ми младежи, изчакахме и татито да дойде, и го откарахме до към 20ч Shocked Болят ме краката от ходене,ама поне се находих Mr. Green

Дано утре е хубаво временцето Praynig

# 258
Честита Баба Марта! Много здраве и щастие на всички, най-ваче на рожденничката Ежкажужка!
И ние днес си направихме минисреща с едно януарско мамче, но фотоапарата се прецака след тази снимка...

Дано е хубаво времето и утре, че да се съберем повече мамчета!
Хайде лека! Да видим дали ще се спи тази нощ, че Дара е много нервна с тая хрема...

# 259
Спинкате ли ?
Ние не можем да се приспим. Е така акто стене ... и полсе започва едно хленчене. Но навън спи като .... къпан  Hug. За това и по цял ден не се прибираме. Моя човек вече  е станал 57 см. и е 4.630 кг.

# 260
  • Русе
Не, Златина, не спинкаме, ама ей сега сколасах да вляза да ви попрочета  smile3511 Мойта мома тая нощ беше решила, че няма да спи  no Дремна докъм 2.00 и след като се наяде си поплакахме, погукахме, поскърцахме с биберона  smile3504 smile3504 smile3504 и така до 5.00, когато пак хапнахме и сега се правим, че спим smile3524 Скоро така не ми е правила. Даже миналата нощ ми направи пауза от 6 часа и половина и аз побързах да се зарадвам, че вече ще прескачаме нощното хранене ама на....Ние днес / т.е. вече  вчера/ бяхме на ортопед  smile3543 Доки препоръча да си направим все пак една рентгенова снимка, защото госпожицата попада в рисковата група за проблеми в таза /но не чак и за луксации слава Богу/, заради седалищното си предлежание и особената поза, в която е стояла в утробата. Така че другата седмица ще ходим да се снимаме. Иначе, да чукна на дърво, засега сме добре и подновихме разходките благодарение на Баба Марта. Дано да бъде все така благосклонна към нас  newsm17 Целувки на всички и приятно миткане  smile3521

# 261
  • София
Да ви се оплача: Шош снощи за пореден път е отказал да яде нацедена кърма от шише.......... smile3511 Не знам за вас, ама на мен явно ще ми се наложи да практикувам 24/7 привързано родителство!!! Малък звяр, забрави как първата седмица мааше манджата само от шише....  ritnik

setakap, на снимката Дара в ръцете на по-голямата си сестра ли е?  newsm53 Боже, знам, че нямаш друго дете и, че може би си ти, но не е възожно, бе! Много си млада/младолика........  newsm78
 newsm51

# 262
Здравейте и от нас с Плами. в4ера бяхме на консултация, малкия мъж тежи 3.800 кг и е 55 см. за моя радост жълтеницата му е миналаи така. Вярно е че не е наддал много т.к се роди 3.550 но при изписването беше 3.250 така че мисля 4е не е лошо.
Да попитам имали някоя мама което е като мен беб4ето и да е само на кърма и да се кърми на поискване, че да ми даде малко повечко информация. засега проблеми нямаме, ама ще дойдат когато тръгна на работа, а лошото е 4е ще е скоро. На 23 март трябва да с евръщам 6 дена в седмицата по 6 4аса с надеждата да пропускаме само едното кърмете тогава татко ще дава от шишето. Как ще се оправят и на идея си нямам т.к. моя ерген незнае какво е това вода, шише. биберон- залагалка. в краен случай Мъжът ще ми го носи на работа а аз е си вземам 30 минутната почивка 4е да си хапва бебчо.
Ivonska относно пла4а на бебето и страха че ако си в САЩ ще извикат социалните няма страшно никой няма да го направи. На комшийте близнаците през ве4ер плачат по 1 час е за 3 месеца не са дошло. дори преди 2 месеца се подпалиха е освен пожарната и застрахователната компания пак никои не дойде / за протокола имат 6 деца/

# 263
Ивонска, ако видиш мен ще решиш, че съм на 15  Wink
Setakap, изглеждаш така все едно не си раждала! Еееех, как искам и аз. Говореше ми мама да не плюскам като прасе, че после килата нямали сваляне. Ама аз "Не! Ще си ги сваля без проблем!"  Naughty
Да, да.....  Crossing Arms
Така ще е като гледам. До една година я си влезна в старите дрехи, я не.  Cry

# 264
  • София
Остава ли ни уговорката за срещата днес предвид облачното време?  newsm78 В прогнозата казаха, че ще завали чак привечер, ама знаеш ли ги синоптиците колко познават  Confused

ПП - навън не е студено и не духа. В момента тук е 11 градуса и явно ще става и по-топло. Аз нямам проблеми да дойдем с беба на срещата, а в случай, че завали, се мятаме на 1 такси и сме си у дома. Та... мисълта ми е... надявам се да не се отказвате и облаците да не са ви изплашили. Или само аз съм толкоз луда да смятам, че навън все пак си става за разходка перфектно?  Embarassed

Само дето ние май ще се забавим и ще дойдем към 2, че ни се пада да ядем в 12, после докато се наядем и оправим, ще стане 13.30 и към 14 ще сме в градинката... другия вариянт е да дойдем доста по-рано, още мисля как да го направя.

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 09:00 от _Ним_

# 265
  • София
... за протокола имат 6 деца

Въх!  newsm09 А аз с едно не мога да се оправя...

... Говореше ми мама да не плюскам като прасе, че после килата нямали сваляне. Ама аз "Не! Ще си ги сваля без проблем!"  Naughty
Да, да.....  Crossing Arms

И аз така  Weary Обаче съм се подложила на строга диета  smile3505 ... Само сега Магнолия да си трае и да не ме издаде за какво бързах вчера да мина през Пикадилито, че ще ме улепите в лъжа  Embarassed

# 266
Раничко е за килцата, като проходят бебетата ще видите Mr. Green
Аз с Ники от 60 бях станала 45 кг.

# 267
Здравейте.Аз се включвам набързо,че днес ще идва кмета вкъщи да даде парите на първото бебе на града,т.е. Тошко.Сега се обадиха от общината,че към11ч. ще дойдат и се хванах да чистя и да се подготвям.

Между другото днес Тоти става на два месеца

# 268
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Гоод морнинг Mr. Green

Аз не съм се отказала от срещата,така че....ще има ли среща обаче newsm78/ ей,докарах го на рима Mr. Green/

Ним,ще те издам пък,на- вчера нашта Ним 2 часа говореше само за някакви трюфели Mr. Green Явн Mr. Greenо това е нова диета - ядяш трюфели/или труфели newsm78 като разпран и слабееш hahaha

Ох,и аз искам да отслабвам,ама стез моренки,новите - трудно ще стане Crazy Crazy Crazy

# 269
  • София
Мими, честит ти двумесечен Тошко и успех с кмета! Аз, ако трябваше да идва кмета у нас, щях да се побъркам от паника и чистене!  ooooh!

После да споделиш какво (колко) са ви подарили!  newsm47

Аре бе, мацке, кажете едно да или не остава ли срещата за днес да знам какво да правя... Ама кво ли ви чакам и аз, ние с беба ще се разходим, пък вие ако искате!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт