Отговори
# 270
  • София
Честит рожден ден на ejkajujka!!! /макар на патерици/   bouquet
Мими,честито ви 2 месеца и чакаме да разкажеш после. Laughing
Аз няма да идвам на срещата, просто без кола съм за никъде. На следващата обаче ще дойда, жива - умряла, идвам.

# 271
  • София
Гоод морнинг Mr. Green

Аз не съм се отказала от срещата,така че....ще има ли среща обаче newsm78/ ей,докарах го на рима Mr. Green/

Ним,ще те издам пък,на- вчера нашта Ним 2 часа говореше само за някакви трюфели Mr. Green Явн Mr. Greenо това е нова диета - ядяш трюфели/или труфели newsm78 като разпран и слабееш hahaha

Ох,и аз искам да отслабвам,ама стез моренки,новите - трудно ще стане Crazy Crazy Crazy

Да отбележа, че трюфелите са шоколадови, да не помисли някой, че си купувам от ония истинските трюфели по 1000 лева дето са!  ooooh!

Embarassed Embarassed Embarassed

За срещата - аз мисля да сме там, само не знам кога ще сколасаме с нашето безкрайно ядене

# 272
Е, според мен няма причина да отпада срещата Peace Навън е топло и не духа, какво друго ни трябва??? Mr. Green
Мими, честити 2 месеца на Тоти Hug
Отивам да си суша косата, да съм убава за срешата, така че мислете му ако отпадне...

# 273
setakap, на снимката Дара в ръцете на по-голямата си сестра ли е?  newsm53 Боже, знам, че нямаш друго дете и, че може би си ти, но не е възожно, бе! Много си млада/младолика........  newsm78
 newsm51

Ивонска, злато си ми ти!!! За съжаление вече не съм толкова млада, а само младолика... другия месец чуквам 35...

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 13:03 от setakap

# 274
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Гоод морнинг Mr. Green

Аз не съм се отказала от срещата,така че....ще има ли среща обаче newsm78/ ей,докарах го на рима Mr. Green/

Ним,ще те издам пък,на- вчера нашта Ним 2 часа говореше само за някакви трюфели Mr. Green Явн Mr. Greenо това е нова диета - ядяш трюфели/или труфели newsm78 като разпран и слабееш hahaha

Ох,и аз искам да отслабвам,ама стез моренки,новите - трудно ще стане Crazy Crazy Crazy

Да отбележа, че трюфелите са шоколадови, да не помисли някой, че си купувам от ония истинските трюфели по 1000 лева дето са!  ooooh!

За срещата - аз мисля да сме там, само не знам кога ще сколасаме с нашето безкрайно ядене

Ако закъснееш много,ще те глобим с многоооо трюфелиииииии hahaha hahaha hahaha

# 275
  • София
...Ако закъснееш много,ще те глобим с многоооо трюфелиииииии hahaha hahaha hahaha

Ми че те свършиха...  Crazy

# 276
Добрютро и от мен!

Vicks, Nim, Magnoliamm, много се радвам, дами, че се запознах с вас. За днешната среща - тати може да ни метне там на отиване, ама имайки предвид, че следобед се очаква да завали, а съм без кола на връщане - малко не ми се рискува... Пак ще се разходим с беба около Сити-то, май... newsm78
Магнолия, ти вместо да коладиш Ним, че си е купувала трюфели вчера в Пикадили, я признай на всеослушание: а ТИ КАКВО СИ КУПИ ОТ ПИКАДИЛИ Mr. Green

# 277
Добро утро и от мен!
При нас времето е разкошно и сме готови за старт след храненето в 12 ч.
Мими честито двумесечие на Тошко!  newsm51
И БЕБЕ МАРТИ ДНЕС СТАВА НА ЦЕЛИ ДВА МЕСЕЦА! newsm59  bigdance2
Приятна разходка на всички мами!

# 278
Честито думесичие на Тошко и Марти!!  nbirthday Да са ви все по-палави, мили мами :ю  bouquet

# 279
  • София
Coffee удоволдствието беше взаимно.  Laughing

Снощи за първата месечинка на Бобчо го заведахме на първия му ресторант и го отпразнувахме порядъчно с индииска кухня,
  cook cook той разбира се проспа всичко smile3524
А днес с татето го отпразнувахме с  luvbed , вече и ние се разписахме. Неееее е толкова страшно  Mr. Green
За срещата още не съм решила как ще дойдем, но не мисля да пропускаме.
Тинкърбел, Йоана май ще пропусне този път, няма да успея да я изчакам да свърши училище и мисля да я оставя на татко й.

# 280
Честити 2 месеца на Тошко на Мими 81 и на Марти на Аника - да са ви живи и здрави юнаците, много послушни да бъдат! newsm59
Момичета, някой да е чувал за капки против колики Бейби Кучоло (италиански, извлек от глог, лайка и липа)?
И да питам - къде мога да намеря инфо за ваксините Тетра - и Пентаксим? Ним, май ти беше доста запозната (или Ивонска?)
Ивонска, теб не те ли е страх, че като даваш манджата от шише, че може да се отбие Шош - щото и аз имам понякой път такива мераци, ама пусти страх.....
Междудругото, и нашто педи вчера каза от 40-ия ден да почна да захранвам със сокове, ама аз й казах, че няма да стане. Их, развалих си мнението за тази жена.........

# 281
Светли обади се за по една торта.
Ели аз не давам Ева на Тоти.  Ние като едниствен мъж искаме  и Ева, и Дара и Дени- като ценители на женската красота Joy
Рали на кой ортопед ходихте?
Искате ли понеделник ако е хубаво времето да се видим?

# 282
  • София; Дружбето
Аз съм страхла и тези облаци ме карат да си остана в къщи. Нямам дъждобран за количката и не искам да рискувам. А и папахме току що ще огладнее пак в 13 и нещо Crazy Отивам да приспивам

# 283
  • Willebroek, Belgium
4естито двумесе4ие на бебе Марти и бебе Тошко nbirthday ura Party Time
да са ви живи и здрави и много да ви слушкат и радват bouquet

# 284
  • София/Варна
Аз ще дойда на срещата, може малко да позакъснея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт