Отговори
# 285
Момичета,току-що си отидоха телевизията и кмета...Малкия се представи мноого добре-като дойдоха се хранихме и го снимаха с шишето в уста,после си кротуваше и гледаше спокойно всички,докато мама се потеше пред камерата и репортерката.Незнам какви глупости говорих-довечера ще видя по кабелната.Пловдивски мами ако иматеАсеновградската ТВ гледайте ни довечера.

# 286
Момичета, ние няма да идваме на срещата, много ми се иска, но имам малко проблеми(не с Вики) и нямам настроение. Весело изкарване!!! Laughing

# 287
  • София
Еееееее  Naughty, какво става? Така като гледам кои останахме то по-добре да се видим в Южния или на НДК  newsm78

# 288
vesni не ми взимай снааата,стига сте се лакомили на много моми,дай поне Ева  Praynig

Честити два месеца и на Марти   bouquet

# 289
tsveta,

мисля ти беше писала за това как при кърмене беба започва да реве и пуска гърдата? И на мен ми се случва същото нещо от няколко дни, не при всяко хранене. Това става не в началото на кърменето, а като понамалее кърмата и дойде тази по-калоричната....Беба първо си дърпа главичката назад, без да пуска зърното няк. пъти, и след това надава рев и пуска гърдата....ти разбра ли какво е това?!? Аз имам чувството че не й харесва млякото ...Мислех си да не би да го прави защото е свършила кърмата, но аз като се стисна потичат капки.... newsm78

# 290
  • София
Еееееее  Naughty, какво става? Така като гледам кои останахме то по-добре да се видим в Южния или на НДК  newsm78

Абе недей, че така като сме се разбрали, по-добре да си спазим уговорката. Примерно Нина ще дойде, ама няма нет в момента и не пише. А е отишла при техните, за да е близо до парка и разходката. Така че да не сменяме уговорката в последния момент, а другия път - НДК или Южния.  Peace

# 291
Мале Мими - наште двечките деца от малки по телевизиите  Wink Че и двамцата първи бебета за градовете си - пу, пу - все с такъв късмет да са! Направо са си един за друг и са си лика - прилика  dancing Two Hearts Heart Eyes

Да ти е жив и здрав Тоти и послушен - както е бил днеска и много да ви радва  Hug

Весни - аз съм за среща в понеделник, само да е хубаво времето. Ако се разберем ще се престраша да дойда до центъра сама.

Светле - изглеждаш прекрасно -  Hug

# 292
Момичета, страх - нестрах, идваме и ние с бебка в парка Заимов, нали?! Само ще я нахраня сега в 12 и около 13-13.30 ще сме при вас!

# 293
  • София

Абе недей, че така като сме се разбрали, по-добре да си спазим уговорката. Примерно Нина ще дойде, ама няма нет в момента и не пише. А е отишла при техните, за да е близо до парка и разходката. Така че да не сменяме уговорката в последния момент, а другия път - НДК или Южния.  Peace
Peace

# 294
  • В офиса
приятно изкарване и слънчево време на срещаджиите.

# 295
здравеите мами!

рядко се включвам, но ви чета всеки ден  Hug

Milenita blue , и моята бебка прави така от време на време при кърмене, аз я взимам малко на рамо и тя сякаш си почива и успокоява. според мен е от не добре развито стомахче още, но не е от кърмата.
mariya_75 аз трябваше да се връщам на работа, когато Вики беше на 4 м; изцеждах се на 3 часа и държах кърмата в изолираща чантичка с 2 blue ice кубчета, вечерта я слагах в хладилника, а на другия ден, маика ми я даваше на Вики. и така 3-4 месеца.

# 296
  • София
Шош яде и идваме, ей! Ник'во отказване!

Цвета, *********************!!!  bash

# 297
Цвета, търпиш сериозна критика....Нали знаеш на кривия к'во му пречи Mr. Green Ти и при идеални условия ще си намериш извинение Stuck Out Tongue Winking Eye. А междудругото, заради теб се събираме в Заимов

# 298
  • София; Дружбето
Идвам с кенгуруто, ама ще закъснея, че ся ще папа

# 299
  • София
Ние отпадаме - дойдоха ни гости.

Общи условия

Активация на акаунт