Отговори
# 120
Нови на Халил

# 121
Нови от красивата Mahassine Merabet Arab

# 122
  • София
Снимките на Хълма май са приключили.
Още не съм гледала финала на Цветята, минах само с клипчета.
Друг ежедневен сериал не следя т.е. засега ще довърша хълма и толкова.

# 123
Как се развива Плен? Ако някой има информация нека я сподели. Само гледам фрагове от време на време. Май новия сезон не е толкова вълнуващ както предишния.

Нови на Ягмур

Сладури

# 124
  • София
Скрит текст:
Как се развива Плен? Ако някой има информация нека я сподели. Само гледам фрагове от време на време. Май новия сезон не е толкова вълнуващ както предишния.

Нови на Ягмур

Сладури
Скрит текст:

При тази коса, която има, да я залижат така.Smirk А Gökberk Yıldırım за ролята на Халил е неузнаваем. Попаднаха ми негови снимки от преди сериала, няма нищо общо.
За мен човекът от снимка под поста ми няма общо с този от снимката с Cemre Arda. Smiley

Скрит текст:

# 125
Нови на Махасин

Още прекрасни Нови фотоси на Mahassine Merabet

Зад кадър на Ветровития с тези двама сладури

Да видим днес с какво ще ни изненадат "Ветровития хълм"

Нови извън сериала а в реала

Нова на Ягмур

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 23:54 от azisiq

# 126
  • София
В Хълма една ли ще има изненади. Още не съм гледала епизодите от миналата и тази седмица, ама клиповете ме насочват, че ще се разтягат локуми.

На Ягмур гледах някакъв клип, много красива и нежна.

# 127
Ново от актьорите от Плен, Ветровит хълм и Кървави цветя

Гьокберг

От Дженк

От Махасин

От Ягмур

Бил е гост в предаване

# 128
# 129
  • София
Скрит текст:

Много си подхождат. Носят се слухове, че са двойка в живота.

п.с. изгледах епизодите на Хълма, че бях поизостанала. Леле, Гьокберк Йълдъръм играе превъзходно в края на 179епизод. Направо настръхнах. Браво!

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 01:16 от missence

# 130
От новия му проект

Имали са интервю, ако някой отрие видеото нека го сподели

# 131
  • София
Имали са интервю, ако някой отрие видеото нека го сподели

Не знам за интервю. Не гледам сериала. Но има клюка, че са във връзка и той се развежда след 24г брак.
https://tvnovellas.blogspot.com/2025/02/blog-post_21.html

Скрит текст:
В последното интервю за Хълма, което гледах, тези също са заедно в реала, според мен, но очакват края на проекта, за да го обявят. Той се издаде. Relaxed (19:58мин от интервюто го питат заедно ли са).

А в 179, 180, 181 серии играта на Gökberk Yıldırım е брилянтна. И Cemre Arda не му отстъпка, макар и да няма неговия опит пред камера.

Може би затова Barış Baktaş приключи бързо, бързо съвместната си работа с Yağmur Yüksel, че и там имаше яка химия, започнаха слухове, и жена му си го прибра т.е. спаси брака си.Wink

# 132
missence благодаря за интервюто.
То като гледам май и на трите сериала двойките се влюбват. И как иначе толкова добре си играят ролите. Радвам се за Дженк и Махасин, жалко за съпругата но сърцето като се влюби неможе да го спреш.
От Ветровит хълм също много си подхождат страхотниса.
Нови от актьорите.
Махасин

Зейнеп и Халил

Ягмур

# 133
  • София
В Хълма си личи привличането, особено от негова страна .
За Дженк и Махасин не мога да кажа, вероятно и там се е получила яка химия, за да се стигне до развод.
Само Barış Baktaş удържа фронта.Smiley

# 134
Махасин е невероятна, толкова женственост струи от нея, не просто красота, а първична женственост по много нежен начин. Дано е истинска любов, а не просто привличане, щом се е стигнало до развод. Аз се радвам за нея, макар че според мен може да има абсолютно всеки мъж, та дано е влюбена тогава.

Общи условия

Активация на акаунт