Отговори
# 15
Маргарита Колева 753659  Благодаря ти за разясненията, смятах че е от предстоящия нов сезон на Ветровит хълм.
Като гледам трейлърите и на трита сериала се очертават да са тежки и изпълнени с изненади. Дано само поне да са заедно главните герои.

Ягмур на корицата за списание ALL.

Махасине Марабет

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 22:04 от azisiq

# 16
  • София
Чакам си аз "Ветровит хълм".
"Kan çiçekleri" не толкова, че с този финал и скок във времето, ще е тегаво.

# 17
И на мен Ruzgarli tepe/Ветровития хълм ми е фаворит. Очаквам дълго време Халил да наблюдава Зейнеб от далече.

Джемре и Гьокберк за радост на аудиторията си размениха реплики в IG

# 18
Момичета, а сериалът плен свършил ли е или още го снимат? Май е много сезони?

# 19
Tanya Valcheva, Плен/Esaret до момента има заснети два сезона, общо 378 епизода. От 30. септември започва излъчването на трети сезон, чиито снимки започнаха през август.
Феновете не са доволни от тийзъра. Отново са бясни на Назмие (сценаристката).
Къде бяха

Къде ще стигнат - явно години ще са били разделени, щом детето е пораснало 🤐🙄😡

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 19:36 от Маргарита Колева 753659

# 20
378 епизода? :O Това не е ли прекалено много, особено за турски сериал, където един сезон рядко надвишава 20 епизода?

# 21
Tanya, Плен е дневен сериал, т.е. излъчва се пет дни в седмицата - от понеделник до петък. За това действието е протяжно, с множество ретроспекции, музика и погледи 😏
И заглавието на темата го подсказва 🤗

# 22
  • София
Това са седмични сериали т.е. всяка седмица по 5 епизода. Wink
Засичам клипове на Баръш Бакташ и Ямур Юксел зад кадър, между тях се вижда момченце на 4-5-6г. Вероятно скокът във времето ще е голям. Снимат май в Мардин.

# 23
Оо нямах идея, че има такива сериали. Значи тук ще го разточат с години, за жалост май затова няма как да го гледам..  но ще следя кариерата й, ако участва другаде тази красива актриса. Дано запази това невинно и нежно излъчване, че е рядкост вече.

# 24
Tanya, може да погледнеш в Ютуб канала на Плен, в първия пост съм сложила линк има сезон едно и две в кратки резюмета с възможност за автоматичен превод. Всичко най - важно става ясно от там, а и превъртането там става най-бързо 😂

Ето го и втория тийзър за сезон 3 на Плен

Джемре и Гьокберк с кратък анонс относно предстоящия сезон.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 00:02 от Маргарита Колева 753659

# 25
Ще има бебе на хоризонта то е ясно, а какво ще стане с Орхун в затвора ли все ще стои.?

Екранния Орхун явно е бил гост в предаване?

Нова на тези сладури май зад кадър

# 26
  • София

Нова на тези сладури май зад кадър
Скрит текст:
Много са готини.
Харесва ми и как се заиграват с героите си в клипа- готов ли си Халил Ф? Wink

# 27
Ще има бебе на хоризонта то е ясно, а какво ще стане с Орхун в затвора ли все ще стои.?
Нямам идея. Аз малко след сватбата спрях да гледам, че аман от дивотии. Даже не знам за какво го осъдиха Орхун. Отказвам да гледам 😆 Ако правилно съм се ориентирала от коментарите е осъден на доживотен затвор, но някъде, в някого има запис, който го оневинява. Явно ще отнеме време да се появи това доказателство 🤔

Скоро да очакваме трейлър за Kan çiçekleri/Кървави цветя

От вчерашното интервю на ГьокДжем. Ако интервюто е от мястото на сета, като че ли някой ще се изнесъл от чифлика. Той е като куб, такива еркерни прозорци няма 🤔

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 00:35 от Маргарита Колева 753659

# 28
Топли, топли
Ruzgarli tepe/Ветровития хълм

Kan çiçekleri/Кървави цветя

# 29
  • София
Топли, топли
Скрит текст:
Ruzgarli tepe/Ветровития хълм

Kan çiçekleri/Кървави цветя

Хълмът повече ще ми допадне този сезон явно. При цветята ще е яка драма явно.

Общи условия

Активация на акаунт