Отговори
# 165
  • София
Ето https://youtube.com/shorts/Vr1Bnv39y_E?si=pT6oyWi5slwluOwd
Че и по два всяка вечер повтаряха, общо четири 😈🤐
Детето на Халил ли е? Не мога да разбера от фрага.

# 166
Цитат
Не, но тепърва ще се изяснява това.

# 167
Това, което казва Зейнеп може да се тълкува много превратно.  Какъв късмет имал малкия Арда, че има такъв грижовен баща каго Халил. Според мен обаче детето е кръгло сираче взето от човек, който го кара  краде, проси и да продава кърпички. Ще се разбере. На мен обаче ми направи друго впечатление - как Халил предложи на Зейнеп  да родят братче на малкия. Хич не си губи времето Grinning
Разбира се Тюляй не изневерява на природата си. Веднага се замисли това дете каква пречка би била за нейните планове. Естествено, че иска внук, но роден от Зейнеп.
Другото е ясно. Арда и Зейнеп ще бъдат отвлечени и в дъното на този план е Гьозде.
Дано да има нови серии събота и неделя.

Ето https://youtube.com/shorts/Vr1Bnv39y_E?si=pT6oyWi5slwluOwd
Че и по два всяка вечер повтаряха, общо четири 😈🤐

# 168
Нови на Махасин

Пожелавам им късмет.(кога ще се излъчи победител?)

Красавец

Ветровит хълм зад кадър.

Дано има повече развитие в оставащите епизоди до края. Сега с това дете нещата могат да се объркат отново. Тъкмо Халил и Зейнеп си поеха малко въздух и сега ново предизвикателство на хоризонта.

# 169
Каква красота, а тя наистина ли е двойка с актьора, който е Ерхун, защото май не са заедно на почивката.

# 170
Само те си знаят дали са двойка. Дори и да е вярно, не вярвам да се появят публично преди да приключи развода на Дженк Торун.
А иначе снимките на Плен приключиха, четвърти сезон няма да има. Интересно каква съдба са измислили за Афифе - изкупление или наказание. Дано не е опрощаване.

Най-любопитно за ВХ в момента е: какво ще видим в промото за другата седмица.

# 171
Надявам се на щастлив финал на сериала. Попаднах в нета на информация(но не е достоверна че Орхун и Хира ще имат близнаци),
Иначе в България в края на април започва премиерно 2 сезон. Страхотно е че няма да има прекъсване на излъчването в нашия ефир.

Махасин се намира в момента в Катар по специална покана.

С фенове

От летището

И нови на Дженк

Прекрасна двойка. Дано в реала да са заедно защото  много си отиват заедно.

От сета на Ветровит хълм

# 172
След днешното фиаско във Ветровития хълм за пръв път се радвам, че свършва след двайсетина серии. Въртенето в кръг не води до нищо градивно 🤐

# 173
Утре започва втори сезон на Плен от 15:00 по БТВ.

# 174
Че защо да е в кръг въртенето във Ветровитият хълм? Тъкмо ни дава повод да помислим наистина ли Халил обича Зейнеп. Може ли всеки път да се съмнява в лоялността й. За кой път това момиче се влачи по земята? Та и халката си остави на гроба на баща си. Заслужава един разговор очи в очи със Зейнеп и тя да си тръгне завинаги. Значи прости на сестра си за лъжата с бебето, а Зейнеп отново е блъсната на земята.

# 175
yakut, абсолютно съм съгласна с написаното от теб. Въртенето в кръг беше по отношение на сценария, че повтаря едно и също, което съсипа хубавата история от първия сезон и доведе до местенето през уикенда и внезапния край.
А иначе споделям мнението, че Халил сбърка за пореден път, но въпреки това Зейнеп отнася всичкия хейт. При всички обещания и декларации за любов, да си тръгне без да изслуша и да даде възможност за обяснение е меко казано жалко.
Междудругото този, който завъртя историята, така че Тюлай да стои зад завета на баща му, е някакъв зъл гений. Това ми дойде много неочаквано.

# 176
yakut, абсолютно съм съгласна с написаното от теб. Въртенето в кръг беше по отношение на сценария, че повтаря едно и също, което съсипа хубавата история от първия сезон и доведе до местенето през уикенда и внезапния край.
А иначе споделям мнението, че Халил сбърка за пореден път, но въпреки това Зейнеп отнася всичкия хейт. При всички обещания и декларации за любов, да си тръгне без да изслуша и да даде възможност за обяснение е меко казано жалко.
Междудругото този, който завъртя историята, така че Тюлай да стои зад завета на баща му, е някакъв зъл гений. Това ми дойде много неочаквано.
ExKely, от Тюляй Асланлъ може да се очакват страшни гадости, щом хвана човек да хвърли пестициди в нивата на Зейнеп. Направо е достойна конкуренция по гадост на Сонгюл. Слагам ги на един кантар. Понякога се чудя какво е намерил в нея Юмер Асланлъ. Тя ми падна в очите още в началото, когато искаше да се оттърве от Зюмрют султан, която толкова обича снаха си  и я хвали, въпреки, че от началото е наясно, че само Зейнеп държи на нея. Затова и я сватоса с Халил, за да се погрижи за любимата й внучка. Вероятно е видяла в него нещо  от сина си. Не знам как обаче след като Юмер го обрисуваха като много благ човек. Тази мекота в характера Халил не я притежава никак. Много ме е яд на завоите в характера на Зейнеп в началото на втори сезон, защото ефекта се превърна в дефект. Логични действия донякъде, но не разбраха къде да спрат с преекспонирането на желанието за отмъщение на Зейнеп и си понесоха последиците с рейтинга и местенето през уйкенда.

# 177
  • София
Баръш Бакташ и съпругата му обявиха, че чакат момче.
източник: Бирсен

# 178
Нови на Махасин.
След края на Плен, тя е доста активна в социалните мрежи.

# 179
  • София
В Хълма влязоха в коловоза на клишетата. Халил загуби памет.Smirk

Общи условия

Активация на акаунт