Отговори
# 60
  • София
Прекалява Зейнеп, но като се сетя и той какво ѝ причини в началните серии. Дано скоро някъде да се преплетат пътищата на любовта им, че не ми се гледа цял сезон инат и отмъщение.

Чета при рускините за някакво неразбирателство на снимачната площадка между Баръш и Ямур, напрежение заради жена му. Дано са поредните глупости, и да си изкарат сезона спокойно, ако може и тази ужасна драма в сериала да приключи скоро, че направо не мога да гледам отделни клипове, какво остава за цяла серия.

# 61
И аз се насочих основно към Хълма. Интересен ми е, макар че Зейнеп прекалява вече. От фрага усещам, че ще има някаква неприятна случка, дали със Зейнеп или с Халил, ще видим. Тези погледи и шофирането на Зейнеп ме навеждат на нещо такова. Дано греша.
Цветята не съм ги гледала още този сезон, че засичам клипчета, много мъка, много чудо.

azisiq, ГГ от Цветята и Хълма снимат заедно през сезон 1 на "Ветровият хълм", когато Халил среща Баран пред джамията, има религиозен празник. И Баран му казва, че е дочул, че Халил се е завърнал, как се чувства отново в града и т.н. Халил му отговаря с половин уста, че е трудно, споменава думата отмъщение, и тогава Баран Карабей му отговаря, че него любовта го е излекувала от това чувство и казва, че има щастливо семейство.

благодаря ти  missence пояснението.

Определено новия сезон на Плен не започва много добре то и рейтингите го показват.

# 62
  • София
Май само Хълмът засега правят добро начало на сезона. При Цветята е непоносима драма. "Плен" не го следя.

# 63
Рейта на Цветята е най-нисък и стои стабилно нисък. А за драмите, не знам - но на премиерата на мюзикъла с Ямур, Баръш беше с жена си и изрично се каза, че и двамата са поканени от нея. Чакам да настанат по-хубави дни, че да погледна, евентуално.

Ветровития хълм е с много колеблив рейтинг и все още далеч от този, с който завърши предния сезон. Има голяма смяна при сценаристите, а и режисьорът е друг. Дано скоро си върнат не само позициите, но и хубавите серии. Феновете в една огромна част са много недоволни от развитието на историята. За себе си знам, че ще е бавно и чакам търпеливо, уж 🙄🤔

Плен е с най-добри показатели от трите, успява да мине 1% в тотала всеки път, което за тях е супер. Но той е от 19.00ч., т.е. почти е свършил когато започват скъпите продукции.

# 64
  • София
Цитат
Баръш беше с жена си и изрично се каза, че и двамата са поканени от нея.
Супер. Значи всичко е наред, остава да вървят към приключване на непоносимата драма, за да можем да изгледаме някой друг епизод.

На Хълма не съм гледала вчерашната серия, но видях фрага за днес- очаквано. Трябва да се случи нещо с Халил, че Зейнеп да се укроти. А защо са сменени сценаристите и режисьорът при успешен сезон 1?

# 65
Изненадващо отново няма да има болница 🤣 Серията беше чудна, треят обещава още по-хубава.
А защо са сменени сценаристите и режисьорът при успешен сезон 1?
Причини никъде не прочетох. За режисьора е лесно видимо по надписите, за сценаристите не знам. Но от видяното тази седмица и предстоящото може и да са намерили верния път.

# 66
За днешния епизод

# 67

Жалко че новия сезон ан Кървави цветя не върви хич добре. С ужасно нисък рейтинг е.

# 68
Халил бей превъртя играта 😱 В такава задънена улица се вкараха, че нямам думи 🤐
Нямам идея как ще излязат от нея, не се и наемам да гадая, че от новия сезон почти нищо от сценария не съвпадна с моите предложения 🤔

Очаквано, след вчерашните глупости на Халил рейтинга е на дъното 🤐

# 69
За тези, които гледат 3 сезон на сериала "Плен"!
 Вече ще се излъчва всяка вечер от понеделник до петък от 21:20 ч., а в събота и неделя от 19 часа.

# 70
Феновете на Ветровития хълм подеха кампания да не им взимат часа. Предвид рейтингите, не виждам как ще успеят 🤔

Любопитно дали Плен ще успее да задържи над 1% в тотала в праймтайм след като никой от сезоните не е излъчван в този часови диапазон 🙄

# 71
Актьорите от Кървави цветя са пътували  заедно . Ако някой има информация нека сподели подробности.

Представяне на сериала

# 72
  • София

Хълмът отива от 19ч през уикенда.
Esaret застава на мястото на Хълма, всеки делничен ден от 21:20ч.
Цветятя- всеки делничен ден от 16:30ч.

Един делничен сериал да загледам и той отива само през уикенда. Smirk

# 73
azisiq, Ягмур и Баръш са в Кан на Mypcom за промотиране на сериала.

Ветровития хълм също е пуснат за международна продажба на изложението, но без съпътстващи събития

Имам подозрения, че смяната за уикенда е била наложителна, защото са решили да презаснемат епизоди за да изчистят глупостите, които натвориха новите сценаристи. В епизод 89 Халил обича лук, но в епизод 136 вече не. И това е най-малкото. По отношение на характерите на героите даже бившата главна сценаристка постна мнение, доста критично.

Скрит текст:

А така прецакаха и Плен/Esaret, защото се вижда че в прайма е трудно да се мине 1%. Него въобще не трябваше да го слагат уикенда, а да си го върнат на старото място и тази Булка/Gelin да се върне, където си беше преди лятото.

# 74
Маргарита Колева 753659 благодаря ти за информацията.
От Кан

И още снимки на тези двама сладури от Кан

И продължаваме с още информация от снимки

И още...

Относно смяната на Ветровития хълм направо съм възмутена. То бива глупости ама като тези пишмян. Може ли да сменят деня на излъчване. Той поне е с по приличен рейтинг от други останали. Защо не гооставиха през седмицата но в друг час все има свободен промеждутък. Ве смятам че в почивните дни ще му се вдигне рейтинга даже не мисля че смяната му е заради рейтинга. Дано феновете се активират и успеят да променят тази безумна глупост на сценаристите.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 22:01 от azisiq

Общи условия

Активация на акаунт