Отговори
# 90
Плен, развалят новия сезон. Хира върнала се в дома на Орхун като прислужница. Дъщеричката й е от Орхун а тя крие. Тя само при първа възможност хока Орхун и му напомня че той я е изоставил преди толкова години. Змията майката на Орхун и тя друга гаднярка иска да трови допълнително живота на Хита.

Нова

Ветровития хълм и той тъпчи на едно място . Двамата герои само си правят на пук един друг под предлог че си отмъщават.

А за Кървавите цветя какво да кажа и там нещата куцат и то много. Никакъв смисъл в епизодите, няма страст, няма изгаряща любов. Само страдания и рев.

Май само по живи предавания главните герои са щастливи и са много сладки един до друг.

# 91
От снимачната площадка .Прекрасни са.

Спойлери към предстоящия епизод

Нови на Ягмур

Скрит текст:

Скрит текст:

# 92
Здравейте! Въпросът ми малко не е по темата, за което се извинявам. Гледам трети сезон на Плен от посочения на първа страница линк, но от 398 епизод (понеделник) не ми се зареждат субтитрите, както на новите серии така и на тези които вече съм гледала със субтитри...
При вас има ли такъв проблем?

# 93
  • София
Здравейте! Въпросът ми малко не е по темата, за което се извинявам. Гледам трети сезон на Плен от посочения на първа страница линк, но от 398 епизод (понеделник) не ми се зареждат субтитрите, както на новите серии така и на тези които вече съм гледала със субтитри...
При вас има ли такъв проблем?
Виждам, че функцията е изключена от тези, които качват сериите.

# 94
Явно героите от Ветровит хълм са получили награда. Ако някой е по-информирам за какво е наградата нека сподели. Предварително благодаря.

А Главните герои от Кървави цветя са гостували в предаване.

Ново от Ягмур

Явно екранната Хира си е подстригала косата и  е с нова прическа.

# 95
  • София
Чакам с нетърпение Халил да поиска развод. Мисля, че е време това безумие да спре.

Явно героите от Ветровит хълм са получили награда. Ако някой е по-информирам за какво е наградата нека сподели. Предварително благодаря.
Скрит текст:
.....
Сладури!

А Главните герои от Кървави цветя са гостували в предаване.
Скрит текст:

Супер! Дано Баръш е озаптил жена си.
В крайна сметка разбраха ли вече, че това момче е тяхното, или още реват?

# 96

# 97
  • София
Много хубави! Relaxed

# 98
От снимачната площадка на Ветровит хълм

Прекрасни актьори на едно място

Прекрасна

Красавец

# 99
  • София
Още не съм гледала двете серии на Хълма от уикенда, но се върти някаква доста добра сцена с някаква бомба и една барикада, която Халил прави около Зейнеп.
При Цветятя гледам клипове, Баран е в затвора. Там започват да изплискват легена леко.

# 100
Нови

# 101
  • София
Брей, тази Зейнеп ни бомби я отказват от ината, ни нищо. Ще я докарат до развод в Хълма.
При цветята май най-после са разбрали за детето.Thinking

# 102
Какво става с Кървавите цветя, не го гледам и съм изтървала сюжета. Може ли някой на кратко да разкаже до къде е стигнал? Предварително благодаря.

# 103
  • София
Какво става с Кървавите цветя, не го гледам и съм изтървала сюжета. Може ли някой на кратко да разкаже до къде е стигнал? Предварително благодаря.

Скрит текст:
Аз го карам само на кратки клипчета, нямам изгледан цял епизод от началото на сезона. Откраднаха им детето, 100 серии драми, сълзи, жалене, чудеса, и преди няколко серии разбраха, че всъщност това дете, с което живеят под един покрив, е техният Миран.

И при Хълма няма край тази вражда. Дали няма да е до края на сезона и да ни подготвят за сезон 3.Smirk

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 14:27 от missence

# 104
  • София
Не мога да редактирам, но идвам да споделя възмущението си от Баръш Бакташ, а го харесвам в ролята на Баран Карабей. Какви са тези сцени, които прави след завръщането им с Я(г)мур от Кан? Последно гледах клипове от Келебелеците, потрес. Супер непрофесионално отношение. За Палмите няма да споменавам изобщо.
Ако това, което се тиражира из медиите, е вярно на 50%, кариерата му ще отиде на кино. Както бързо изгря, така и ще залезе. Ако жена му, майка ѝ, и цялата рода имат проблем с професията му, значи той изобщо не трябва да е актьор, да не говорим в главна роля. Ако са проблем погледи и докосвания някакви в ежедневен сериал, той не трябва да помисля за седмичен проект изобщо. Боже, Боже!

Общи условия

Активация на акаунт