Какво ще купя отново - 9

• 81 878
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
А от къде купувате серумът и може ли негова снимка

Натурален део стик със сандалово дърво против изпотяване.
От много време си търсех нещо, което хем да е ефективно, хем да не е
много скъпо, хем да ми върши работа. Откакто го ползвам съм много доволна,
сега гледам да съм постоянно запасена с него.
Хидратиращ серум с лифтинг ефект и защита от синя светлина Blue Guard. Това е единствения
серум, който съм ползвала досега и наистина има ефект. Кожата ми е по-стегната, гладка и
хидратирана. Доколкото знам е български продукт разработка на учени от БАН.
И нещо за похапване, изварените десертчета с малина от Лидл. Вкъщи се изяждат количества,
на когото и да съм казала или почерпила всеки ги е харесал.

# 241
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
А от къде купувате серумът и може ли негова снимка

Натурален део стик със сандалово дърво против изпотяване.
От много време си търсех нещо, което хем да е ефективно, хем да не е
много скъпо, хем да ми върши работа. Откакто го ползвам съм много доволна,
сега гледам да съм постоянно запасена с него.
Хидратиращ серум с лифтинг ефект и защита от синя светлина Blue Guard. Това е единствения
серум, който съм ползвала досега и наистина има ефект. Кожата ми е по-стегната, гладка и
хидратирана. Доколкото знам е български продукт разработка на учени от БАН.
И нещо за похапване, изварените десертчета с малина от Лидл. Вкъщи се изяждат количества,
на когото и да съм казала или почерпила всеки ги е харесал.
Заповядайте

# 242
  • Somewhere far away
Интересно ми стана. пише че се препоръчва да се ползва и това:

за анти -ейдж крема някакви отзиви?

# 243
Много благодаря! А да ви попитам други продукти от този сайт Novasvetlina ползвали ли сте?

# 244
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Точно качените от Deathcrush кремове, но при тях не направих разлика или някакъв толкова уау ефект. Иначе в момента дневния ми крем с роза е пак на тях, много лек и със силен мирис на роза, крема ми за ръце също е от тях. Но специално тези два крема ги купих преди около два месеца на много големи намаления и незнам дали още ги има. Иначе лифт серума за синя светлина периодично трябва да се дебне, пускат го на хубаво намаление.

# 245
Много съм доволна от серумът за лице Eucerin Hyaluron + elasticity за всеки тип кожа. Обещава резултат след две седмици, но получих комплименти още на втория ден. Много мека става кожата и сияе. Мисля, че си струва. Има ефект и върху сенки от недоспиване. Кожата е напоена и изпълнена. Това бяха думите на половинката ми, а той не знае че го ползвам.

# 246
  • Русе
Интересно ми стана. пише че се препоръчва да се ползва и това:

за анти -ейдж крема някакви отзиви?

Никакъв ефект . Не си струват парите.

# 247
  • Русе
Много благодаря! А да ви попитам други продукти от този сайт Novasvetlina ползвали ли сте?
Бях купила почти всички продукти с анти ейдж ефект. Голяма реклама във FB, но никакъв ефект нямаше при мен.

# 248
  • Mediterraneo
Много съм доволна от серумът за лице Eucerin Hyaluron + elasticity за всеки тип кожа. Обещава резултат след две седмици, но получих комплименти още на втория ден. Много мека става кожата и сияе. Мисля, че си струва. Има ефект и върху сенки от недоспиване. Кожата е напоена и изпълнена. Това бяха думите на половинката ми, а той не знае че го ползвам.
Абсолютно няма как крем да подейства за два дни. Било е натрупване на други фактори, за които не си даваме сметка.

# 249
Моля за снимка на бурканчето, ако не Ви затруднява.

# 250
# 251
  • Бургас
Този кашкавал е със страхотен вкус!

Наденицата много се хареса на децата.

# 252

Прелест!!!

# 253
  • Sofia
От къде купувате тези бонбони?

# 254

Общи условия