Какво ще купя отново - 9

• 81 688
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Г. О.
А защо НЕ на Notino? Всички мои познати пазаруват от там, затова се зачудих.

# 31
А защо НЕ на Notino? Всички мои познати пазаруват от там, затова се зачудих.
Бях си поръчвала 2 пъти от там същия шампоан на Kerastase
И нямаше същите резултати както от шампоана купен от самия сайт на Kerastase и Златна рибка
Погледнах съставките и какво да видя
Някои съставки ги няма, а други са излишни - в шампоана от Notino
И на приятелки се е случвало не само с неща на Kerastase
И в Notino всъщност е по - скъпо каквото и да е (някои неща не, но тези които можеш да си ги вземеш примерно от дм/лили)

# 32
Аз купувам същия шампоан от Нотино и получавам същите резултати. Купувала съм и от Рибката преди и в салон са ме мили не веднъж с него. Според мен е същия. Доволна съм от шампоана като цяло. Серумът от серията също е много добър.

# 33
  • София
Шампоана на Керастаз купувам от Нотино.На мен ми харесва как изглежда косата след измиването с него.С тънка,гъста,леко чуплива,боядисана коса съм.

# 34
WC гел с белина от Кауфланд. Чисти добре. Не напълно,но приемливо.

# 35
  • София
Аз ги хрупам кантучините, не ми пречи че са твърди. Simple Smile
Ето и тези хрупкави гризини са страхотни, редовно ги купувам. Зелените са ми любими.
Скрит текст:
И аз много ги харесвам. Купувам ги от Хит. Ако не се лъжа, съм ги виждала в Puglia и MagItaly.

# 36
  • София
За пореден път от Лидл.

# 37

От време на време ми се пие нещо различно от вода и това ми се вижда идеално.

# 38
Кефал. Мислех че е с повечко кости,(по спомени от детството),но се оказа че греша.

# 39
Крема сирене Филаделфия с Милка - получила се е добра комбинация според мен. За моя вкус може малко повече да се усеща сиренето, но и така ми допадна.
Чудесно е за мазане, без да е брутално сладко като течен шоколад например.

# 40
  • Sofia
Аз си го правя 😀
Разбърквам крема сирене/на кг.от Ракево/с течен шоколад /или разтопен/ и става същото 😋

# 41
Аз си го правя 😀
Разбърквам крема сирене/на кг.от Ракево/с течен шоколад /или разтопен/ и става същото 😋
И аз правя така и е 100 пъти по-вкусно.

# 42
Черноморският кефал е много вкусен и с малко кости. Карагьозът е с доста кости.

Цитат на: deaf link=topicc=1686586.msg48543762#msg48543762 date=1726205095
Кефал. Мислех че е с повечко кости,(по спомени от детството),но се оказа че греша.

# 43
Оппа,мислех че кефалът е сладководна риба! Значи я бъркам с някоя друга... Те сладководните по принцип са с доста кости. С едно изключение – пъстървата...

# 44
Е, има и речен кефал.

Оппа,мислех че кефалът е сладководна риба! Значи я бъркам с някоя друга... Те сладководните по принцип са с доста кости. С едно изключение – пъстървата...

Общи условия

Активация на акаунт