Какво ще купя отново - 9

• 81 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • In transit
Малко извън темата, но какво готвите с този сок от червено цвекло?
Слагам го в супи, като борш, хлодник (нещо, като нашия таратор + цвекло) и ризото. Също за директна консумация е много вкусен.

# 76
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
О, този сок от цвекло е много добър, аз го пия заради нисък хемоглобин.

# 77
О, този сок от цвекло е много добър, аз го пия заради нисък хемоглобин.
От къде да го купя?

# 78
Това е марка на ДМ.

# 79
Преди години в едно кафене за кратко предлагаха натурален сок от дюля,но оттогава никъде няма – ни в заведения,ни в магазини. Сока от дюля е като божествена амброзия! Без преувеличение.

# 80
  • In transit
Преди години в едно кафене за кратко предлагаха натурален сок от дюля,но оттогава никъде няма – ни в заведения,ни в магазини. Сока от дюля е като божествена амброзия! Без преувеличение.
То и сладкото от дюли е разкошно, ама ти стъргал ли си дюли?
Извинявам се за спама.

# 81
Мики, сигурно не е. Иначе щеше да премълчи за сока Simple Smile
Навремето имаше нектар от дюли, ако някой сега е виждал, да пише.

# 82
  • София
Сироп от дюли има есенно-зимния сезон из малките магазинчета, тип ферма, еко, био.
Сок из магазините има в комбинация с ябълка. 100% сок от дюли не съм виждал никога.

# 83
  • Sofia
То няма много сок в тях.
Сигурно 5-6кг ще трябват за 1л сок 🤔

# 84
То и сладкото от дюли е разкошно, ама ти стъргал ли си дюли?
Извинявам се за спама.

Оф, да, аз затова правя "чай" от дюли, перфектен е. Дюлята е сух плод, кой го знае този сок.

# 85
  • оттам, откъдето започва България
На чая от дюли, като му сложиш захар, не става ли компот? Thinking (много обичам компот от дюли, на сладко съм се наяла Simple Smile)

# 86
Този сок от цвекло как се съхранява в кутия без да се развали. Консерванти? Антиоксиданти? По принцип соковете от плодове и зеленчуци трябва да са прясно изстискани, за да са полезни.

# 87
Желе от дюли беше превъзходно, но беше трудоемко. Обичам компот от дюли. Има освежаващ ефект.

# 88
Наистина ли все още пиете компоти?! Yum

# 89
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Наистина ли все още пиете компоти?! Yum
Да, и пием и правим и не се срамуваме от това.

Общи условия

Активация на акаунт