Какво ще купя отново - 9

• 81 861
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Палмово масло има ли ?

# 256
# 257
Освен в Лидл ги има и в Берьозка.

# 258
Обожавам този немски пастет. Купувам го от Лидъл.

# 259
Споделям набързо за няколко млечни марки.
Ферма Родопа милк - маслото и кашкавал им са разкошни! Не съм пробвала всичко все още, но от тези две имам чудесни впечатления.
Ферма Багри - тук съм пробвала всичко и нямам нито един минус. Кратък, сирене, свежо сирене, кисело мляко, крема сирене - нямат грешка, вкусни са много и наистина ми напомнят на домашно.
Ферма Козарев - тук също всичко съм опитвала и ми харесва. Сирене, кисело мляко, прясно мляко, гауда и кашкавал - разкош!
Рогови - тук също им харесвам кашкавала и сиренето, друго не съм пробвала за сега.

# 260
  • оттам, откъдето започва България

Скрит текст:

Има го и в Кауфланд, но с друго име. Вкусът е чудесен.

# 261
Споделям набързо за няколко млечни марки.
Ферма Родопа милк - маслото и кашкавал им са разкошни! Не съм пробвала всичко все още, но от тези две имам чудесни впечатления.
Ферма Багри - тук съм пробвала всичко и нямам нито един минус. Кратък, сирене, свежо сирене, кисело мляко, крема сирене - нямат грешка, вкусни са много и наистина ми напомнят на домашно.
Ферма Козарев - тук също всичко съм опитвала и ми харесва. Сирене, кисело мляко, прясно мляко, гауда и кашкавал - разкош!
Рогови - тук също им харесвам кашкавала и сиренето, друго не съм пробвала за сега.

Къде ги намирате тия фирми? Пазарувам от вериги или от фирмено магазинче на Елби, никъде не съм срещала фирмите, които препоръчвате.

# 262
Багри, поръчвам онлайн понякога. По принцип всички съм намирала в разни био магазини или деликатесни, както и магазин Натурал в Каварна (пак онлайн поръчвам).

Просто овчето и козето в супермаркетите не ми е особено овче и козе, тези ми харесват.

# 263
Да, те Багри май са само овчи продукти. Киселото мляко е много хубаво.

# 264
  • София

Много вкусен.

# 265
  • При децата ми

Скрит текст:

Има го и в Кауфланд, но с друго име. Вкусът е чудесен.

Как изглежда този пастет?

# 266
  • оттам, откъдето започва България
Дано се отвори:      https://issuu.com/promof/docs/kaufland_60e5f … sp;     Горе вдясно цена 1,69 лв., където пише.
Сега естествено не е толкова, брошурата е от 2016 г.Simple Smile

И една размазана снимка:
Скрит текст:

# 267
Ммм преди се купуваше от този грах. Вкусен е. Сега купуваме буркан с грах  и зеленчуци в него. По-бързо става и не трябва да режеш морков, чушка, зелен боб. Ат Кауфланд го купуваме.

# 268
Преди години харесвах всичко на Бондюел. С течение на годините съм купувала и неща, които не ми харесват, в това число и грах консерва - едър и недоварен. В последно време най-много харесвам консервите грах на Кауфланд с тяхната марка. Харесва ми и че имат и в малки кутийки, опаковани по 3.

# 269
Сега марката преместиха производството в Унгария. Спомням си, че преди години, когато купувах сладка царевица гледах специално да не бъде произведена в Унгария.

Общи условия

Активация на акаунт