Отговори
# 555
Мисля си за Алара и Джем и защо живота е толкова несправедлив...

Смисълът е да не правим планове за далечното бъдеще, да не отлагаме във времето важните за нас неща. Смисълът е да живеем тук и сега. Да не предизвикваме съдбата както направи Джем. Човек предполага, а Господ разполага. Затова и във всеки един от нас има по един Джем, който винаги се колебае за нещата, и една Алара, която иска да живее в момента и която се страхува от загубата на любимите си хора. Тези две крайности винаги се борят в нас. Ето защо смятам, че филмът е метафора на целия наш живот както написах вчера.
Човек се ражда свободен, но навсякъде е в окови, които сам си създава и определя.

# 556

Този филм дълго ще ме държ нащрек и ще дава отпечатък
върху моите лични преживявания... Не може лесно да се забрави.
Започва драматично, после се връща върху простички неща от ежедневието,
и постепенно навлиза все по-дълбок в мислте и съзнанието ти.
А колко безгрижен изглежда Керем...

И колко трагичен е образът на Джем...

Flowers Four Leaf Clover Blue Heart Flowers Four Leaf Clover

# 557
Моето мнение относно филма може да ви звучи малко странно но все пак да си го кажа😅😘. Не ме накара да се замисля толкова за любовта колкото за това, че животът не е това което изглежда и може би всички живеем в един сън и създаваме нашата реалност.🙃🙃🙃

# 558
Stfjjsjsj, знаеш ли никак не е странно.
Имало е моменти, когато и аз съм го мислила това.🫣

Излезе интервюто с Бирсен.
Побърка го с въпросчета  - коя е тя, познавам ли я, какво работи, беше ли на галата? 😁 Обаче той не казва, не и не.

Коя е тази жена - целият цъфти, а Деврим знае, такива усмивки му хвърля. Кака Сийка в мен иска да знае. 😂

# 559
# 560
Керем: "Сърцето ми е толкова пълно, толкова красиво и пълно с щастие. Скоро ще разбереш."

Предлагам да е наистина скоро 😜

Брилянтна кинематография ✨️

# 561
Мире мини с бонджуците която е снахата пардон кандидат снахата.

# 562
Минавам 🧿🧿🧿🧿🧿

Колко е щастлив и смутен 😍

# 563
Толкова е приятно  да наблюдавам как Керем говори  и нищо до не  разбирам,
освен неговото вдъхновение и неговата интелигентност. Hands Ok Hand
Прави ми впечатление обаче, че турският му език е много свободен вече,
като че ли се изразява доста добре и смислено. Но може би само Алекс
може да ми каже дали е така.Hands Pray

Зад кадър на СП.

https://www.instagram.com/p/DBYx3Jaoin3/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/DBTpYwhoBZe/?hl=bg

Чакам скорошна развръзка с личната му тайна... Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 20:15 от jupetrov7

# 564
  • Кърджали
Джу, да, първо при Ибо ми направи впечатление че езика му вече е на много високо ниво, няма го онова запъване, което си спомнях, мисълта му е бърза и ясна.

# 565
Интервюто за Оксижен тв

Патриархатът има „токсичен ефект“ върху взаимоотношенията.

-Не мога да приема да ме мамят. Не е подходящо да бъда приеман толкова много във връзките.

- Винаги съм искал да бъда млад баща, вече не съм млад.

-Токсичността, причинена от патриархалната система, се отразява на взаимоотношенията.

- Избрахме да не снимаме филма в пещерата, защото по това време тюлените раждаха. Променихме предпочитанията си, за да не нарушаваме екосистемата.

Пътували с Деврим 10 часа от Истанбул до Каш с кола, за да опознаят по добре героите си. Говори за връзката му с любовта в общ смисъл, за избора на Деврим за ролята,  за процеса на писането на сценария и заснемането.
Споменава Платоничен, как разбира платоничната любов и има ли тя почва у нас
😀 /това за почвата е от мен 😀/

# 566
Май май Бирсен ще е първата, която ще съобщи горещата новина за Керем!

https://www.instagram.com/p/DBZNlkTILUe/?hl=bg

Ето какво беше публикувано преди минути.

Слухът се разпространява светкавично. Както се каззва "духът излезе от бутилката..." Rolling Eyes

Още зад кадър на СП.

https://www.instagram.com/p/DBYto8ToMwp/?hl=bg

Доскоро.

P.S.

Интервюто на Бирсен с английски субтитри. Керем искрено се забавлява, а Бирсен скърца със зъби -
чак при мен се чува... Laughing

https://www.instagram.com/p/DBZVdoCPshk/?hl=bg

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 21:45 от jupetrov7

# 567
От тази вечер

Много интервюта се събраха, такова нещо не съм виждала досега 😁, но естествено смятам да им обърна внимание и на оставащите. Сега отивам да полягвам. 😙

Лека и спокойна! ✨️

# 568
Според Бирсен която пусна новина за ашка става въпрос за Мелиса Тапан внучката на Сакъп Сабанджъ.

📌Керем Бюрсин обясни, че се е влюбил в личния си живот по време на интервютата за филма "Синята пещера", в които пише сценария си с Осман Кая и споделя главната роля с Деврим Йозкан. Бурсин каза: "Сърцето ми е пълно..." в интервюто на Бирсен Алтунташ за канала му в YouTube "Много съм щастлив, отношенията ни започнаха много добре", заяви той.
📌 Разкри се, че красивият актьор е имал връзка с Мелиса Тапан, която е и внучка на Сакип Сабанджъ от 2 месеца. Очаква се Бюрсин, който е в Чешме за сериала "Платоник", в който участва с Гупсе Йозай и Ойкю Караел, скоро ще сподели връзката си.

Любовта на Сабанджъ към актьорите.
📌От друга страна, беше интересно съвпадение, че 3 млади поколения членове на семейство Сабанджъ имаха любов към видни играчи. Членове на семейство Сабанджъ - Хакан Сабанджъ с бившата приятелка на Керем Бюрсин Ханде Ерчел и Фарук Сабанджъ с Есра Билгич...

# 569
Благодаря за всичко споделено, момичета!

Честита ни нова снаха! Нека да е щастлив Керем, но стана за резил. Още не съм гледала пещерата, но като го направя, ще споделя впечатления.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 23:55 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт