Отговори
# 540
Алекс, това е голям труд 🌼
kyty, никой няма да те съди за нищо. Може да си споделяш.💯

Днес е на 3 място в света ✨️

# 541
Кити или там както си мила ,че ще те изям как хубаво си го написала всичко. Поздравления!
 Аз не съм готова да анализирам още.
В филма аз усетих сърцето на Керем и снощи го казах на едно място ,но и тук ще споделя.
Това е неговото дете , а ние се радваме на успеха му с неговото дете като наш.

# 542
Интервюто за Magazin D

За любовта:

Керем казва, че проблемът ни е, че влагаме любовта в понятие.
Любовната история на Джем и Алара започва тогава когато най малко очакват. Ето защо обичаме да се хващаме за житейските стереотипи.

Деврим казва, че Джем се появява неочаквано в живота на Алара. Това понякога плаши човек, когато нещо голямо му се случва. Но Алара се опитва да преодолее първоначалният страх. Тя е влюбено момиче, което се опитва да преодолее този страх, да не се бои от любовта и от загубата.

Питат Деврим какво не харесва в Керем и тя казва, че е поискала цветя, а той не и донесъл, за сета, но е много хармоничен човек. Керем казва, ме не успявал да я разсмее и когато опитвал тя се ядосвала.

Питат Керем каква е голямата любов за която мечтае. Казва, че иска нещо подобно като при Джем и Алара, подобна среща като при тях. Когато я видиш тя да разбере езика на който говориш. Това е голяма мечта и той смята, че такова нещо е на късмет.

Деврим говори за връзката си с Лукас.

💙 Керем си призна, че сърцето му е заето. Радвам се за него, заслужава да е щастлив. Смути се, но очите му блестят. ❤️

Реакцията на Деврим на новината ме усмихна 😀. Но си мисля, че тя знае коя е жената.

https://x.com/kopekerem/status/1847930567372726273

# 543
Честита ни кандидат йенге която и да е... Heart

# 544
Още едно интервю идва, станах разногледа, хора спрете се 😂
https://x.com/live__for_music/status/1848019124766564783

Интервюто е за Оксижен тв, ако съм разбрала правилно. Не знам дали има такава телевизия 😁

Личи му, че е влюбен. Цъфти, цъфти...😍

# 545
Активността около Керо е за сини бонджуци.

# 546
Слагам ги 🧿🧿🧿🧿🧿

Видео от гала вечерта

Деврим за смисъла на филма:

"С течение на живота ще се съмняваме как всичко, което отлагаме, се връща към нас със съжаление! Мисля, че ще намери мястото си по целия свят, защото ще докосне всичките ни сърца. Ще кажем защо не направим нещо, вместо да съжаляваме?"

От Керем

# 547
  • Кърджали
Мисля, че ще ви е интересно.

Синята пещера е пещера в района на Каш в Анталия. Намира се на 18 км от Каш и на 6 км от Калкан и на 600 м от плажа Капуташ. Синята пещера, за която се знае, че в миналото е била обитавана от тюлени, е открита през 1972 г. от геолога д-р Темучин Айген.

Единственият достъп е само по вода. До пещерата може да се стигне с малки моторни лодки, които тръгват от пристанището Мейс за 15 минути. Входът на пещерата е огрян от слънчева светлина от сутрин до обяд. Затова пещерата се посещава само в тези часове.

Входът на пещерата е около 1,5-2 метра. Дълга е 50 метра, широка 40 метра и висока 15 метра. Това е много голяма пещера с различни камери и канали. Името на пещерата, която е разделена на вътрешни и външни галерии, идва от синята светлина, която прониква през външните галерии. Вътрешните галерии, които позволяват достъп до въздушната кухина, са напълно тъмни. Както във вътрешните, така и във външните галерии на пещерата вниманието привличат меки коралови образувания и разнообразие от живи същества. В зависимост от периода във вътрешните галерии се наблюдават скариди. Със своето ниво на дълбочина и структура пещерата позволява на водолази от всички нива да се гмуркат в нея.

# 548
Филмът показва, че не трябва да предизвикваме съдбата. Джем толкова пъти отлага напускането, че накрая съдбата го победи.

# 549

За няколко часа, в които не успях да вляза в темата, се оказа че има
толксова много текстове, че не знам дали ще ми стигне цяла нощ и цял ден
да изччета и изгледам всичко! Плюс това се каня отново да гледам вече редактираното
копие на филмаа от неуморната Алекс - и ще го направя утре на покойствие,
след което вече ще мога и да си кажа по-детайлно мнението за СП.
На Мира спеиално благодаря за преводите на толкова много интервюта!
Знаеш ли колко са вече? А със сигурност ще има и още...

Но топ новината е свързана с личния живот на Керем!

Той е толкова смутен, когаттоп му задават въпроса дали има любима жена до себе си,
че няма как да не му повярваме. Но той е също така изключително дискретен
и най-вероятно скоро няма да разберем коя е щастливката...

И както някой предположи, Деврим знае коя е избранницата...

Мисля си, че това вдъхновение на Керем този изключителен успех, не са случайни...

Ужасно обаче ме натъжи последното иззречение на Мира... Още не съм изгледала
филма до края...

Доскоро!

💖💖💖💖💖

# 550
Bell Звездите ни водят към миналото…
Затвори очи… Детска въртележка, усмивки и любов…
Не отваряй очи…Недей… Следва път, които ще извървиш с болка…
Пределната граница – минало, настояще и бъдеще… Къде е? Някъде там, някой се опитва да си върне  живота…
Дали плаках – да… В онзи момент, в който искаш да прегърнеш настоящето /съпруга и дете/, но никой не те вижда. Душата ти копнее за тях, но трябва да поемеш по пътя на безкрая и вечността…
Синята пещера - толкова много блещукащи звезди в нея, една врата, а зад нея среща с миналото… Всичко останало вече е изгубено в сините води, осветени от звезди…/дори за сбогом няма време/.
И нека не забравяме, че винаги има надежда – едно дете ще слуша с любов за баща си и ще гледа звездите така, както ние често поглеждаме към тях и протягаме ръце, за да ги стигнем…
Bell Благодаря, че този филм ме провокира и накара отново да пиша.
Bell Поздравления за Керем Бюрсин и целия екип. Всяка една награда ще бъде напълно заслужена.
Bell С благодарност към Алекс за превода. /започнах да гледам на турски, преминах на руски, но изгледах с удоволствие на български/

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 00:15 от st_ina

# 551
Добро утро! 🍀
Стина, колко хубаво си го написала 🌼💯

Направи ми впечатление, че в интервюто за вестника Керем отново говори за "Необичайна история" и че след 9 години работа вече е завършен. Ама то наистина е необичайна тази история, цели 9 години. Хайде дано вече я и заснемат, че Ебрар стана тийнейджърка. 😀
Казва, че имат и други написани проекти. Дано поне в някой от тях има щастлива развръзка. 😉

Светлината прави дрехите да изглеждат сини, но не са.

# 552
Здравейте! Blue Heart

Успешен понеделник и спорна седмица с Керем! Flowers Four Leaf Clover

Напомням на Мира  за инвтервюто на Аслъ Шафак тази вечер.
Ще има ли прревод? Интересно ми е също имаа ли роднинска връзка
между Аслъ и Елиф Шафак, която е сред любиимите ми писателки?

Тези класации много  ми харесват! Добре че са испанските фенове, за да ги виждаме...

https://www.instagram.com/stories/planet_thebursin/3483142132320014575/?hl=bg

https://www.bg-mamma.com/?action=post;topic=1687131.540;num_replies=551

https://www.instagram.com/stories/planet_thebursin/3483204124705206925/?hl=bg

И да кажа нещо за филам - потресаващо красив филм!
При повторното гледане обърнах специално внимание на режисьорската работа
- изумително качество! За мен Алтън Дьонмез е един от най-забележителните турски режисьори!
Световно ниво! Толкова ненатрапващо се и деликатно съчетание на природните и битовите сцени,
че останах без дъх...Градацията на емоциите от началото до края е майсторски изградена,
така че според мен всеки зрител се замисля за собствения си живот и поредицата
от събития, които е преживял и какво още му предстои...
Наслагването на всичко това и блестящото изпълнение на Керем/Джем, който върви като
човешката нишка през гори, скали, вода и огън, е майсторски постигната смесица
от усещанията на духа и разума... Но естествено, първичното е качественият сценарий! ... Hands Ok Hand

Най-хубатоо на този филм е, че с всяко гледане се откриват нови пластове
от възприятия, въображението ти продължава и продължава да играе и сравнява
твоите лични преживявания с тези на участниците в тази магия...

# 553
Нека да излезе интервюто и да го пуснат и на инглиш, ще стъкмя и превод 🦋

https://x.com/BHTShows/status/1848278155687088330

# 554

Общи условия

Активация на акаунт