Отговори
# 600
Снеже, всичко е ОК, няма засегнати 🌼
Хората сме различни и имаме различни усещания за нещата.

kyty, радвам се, че темата ти е допаднала. Това е една от спокойните теми във форума. Надявам се да наминаваш, когато ти е удобно. 🪷

🦋

# 601
Осман Кая към Керем Бюрсин:

Рекламата за предаването на Аслъ Шафак, свързано с участието на Керемл.

https://www.instagram.com/p/DBdTM0-IQRl/?hl=bg

# 602
# 603
И днес на 3 място в света ✨️

Забелязала съм при него, че винаги изразява благодарности към публиката и феновете 💙

# 604
  • Кърджали
Тази вечер с Ибрахим Селим - Керем Бюрсин 2024
https://videa.hu/videok/film-animacio/2024-S7QIRwxbmrnLoTR1

По принцип изрязох всичко, което не е свързано с Керем. Махнах и последната част на предаването, то е едва музикална игра, забавна е, ама ужас за превод. Сигурно ще има грешки.
Предаването е повече за забавление, но пак е пирятен начин да се опознае Керем.

# 605
Ревю на испанското списание ELLE
https://www.elle.com/es/living/ocio-cultura/a62688956/la-cueva-a … urca-prime-video/

„Синята пещера“ е романтична драма, режисирана от Алтан Дьонмез. Във филма на турското Prime Video, когато Джем е на път да загуби любовта на живота си Алара, той тръгва на експедиция до Синята пещера, най-обичаният от Алара археологически обект, за да се почувства близо отново към нея. Обвито в спомени за неговата любов, неговите борби, неговата страст и болка, пътуването на Джем до Синята пещера ще бъде просветляващо.

Докато навлиза по-дълбоко в пещерата, той разсъждава върху връзката им, разкривайки истини, които водят до изненадващо разкритие за непреходната сила на любовта. С участието на Керем Бюрсин като Джем и Деврим Йозкан като Алара, с Окан Ялабик, Юсра Геик, Едже Диздар и Танер Бирсел. Бюрсин е и сценарист и продуцент на филма. Синята пещера е истинско място в Турция, на брега на морето, точно извън Кекова.

„Синята пещера" изследва сложността на живота и любовта и онези неочаквани обрати, които могат да се случат на всички нас и които напълно променят нашето съществуване. Това е филм от само 90 минути, който отвежда публиката по влакче от емоции, свеж смях, сълзи и размисли от всякакъв вид за това колко сложни са човешките взаимоотношения.

Накратко това е филм, който много ще харесат феновете на турската фантастика и любовни драми. Това е истински химн на устойчивостта на духа и любовта на хората, на това как взаимоотношенията предлагат много трайна сила на тези, които я чувстват. Коректната постановка и приказните пейзажи поставят финалния щрих. Забавно, безпроблемно и силно препоръчително.

# 606
  • Кърджали
Така изгледах и интервюто на Керем за Оксижен Тв. Приятно беше, смислено.  Тия дни си дадох ударна доза Керем Бюрсин.
Накратко някои неща.
Още от времето на университета е имал интерес към писането на сценарий и като цяло работата зад кадър.
Вдъхновявал се е от филмите, които е гледал още от детството. Цитира Тарантино "Да се вдъхновиш не е да откраднеш".
Не би приел изневяра.
Вече не се е опитвал да контролира всичко в живота си.
Вярва  в любовта от пръв поглед и смята, че хората на които им се случва са големи късметлии.
Има много пещери с името "Синята пещера". Една има и в Каш, друга на остров Капри, имало и в Анталия. И на други честа по света.
Не снимали в самата пещера, за да не смущават тюлените, които по това време раждали. Били помолени от хора в района ако може да не снимат там, и те веднага са се съгласили. Донякъде и не иска хората да посещават прекалено района, за да не се разваля екосистемата там. /Тук екологът в мен му казва сто пъти браво/
Като млад си е счупил носа в опит да впечатли девойка.
Според него това че една връзка е приключила, не трябва да води задължително до лоши отношения между вече бившите влюбени. Струва му се несправедливо спрямо отминалото споделено време /той по-хубаво го обясни, ама .../
Казва че вече може да се изразява по-добре на турски, отколкото на английски. Писането много му е помогнало в това отношение.
Винаги е искал да бъде млад баща...
Относно "Şımarık" - по принцил е искал да работи с Онур Юнлю, но като получил сценария дълго време не е обърнал внимание. Даже е искал да го откаже защото се е съсредоточил върху "Синята пещера".
Имал е платонична любов /това по въпрос, закачка с името на сериала на Гюпсе./
Получи подарък тази картина. Много подходящ подарък

# 607
Класацията.

# 608
Алекс, отново искрено "Благодаря!" за превода на поредното интервю. Наистина тази седмица дозата "Керем" е много голяма, но пък кога, ако не сега - това е наистина неговото време. Интелигентно интервю.
И наистина се радвам за спокойната тема Flowers Four Leaf Clover Blush

# 609
  • Кърджали
Ох, сега как се смях сега с едно интервю с Керем и Деврим по повод филма, което ми попадна в ютуб, докато уж друго нещо бях тръгнала да гледам.
 Журналистката вика "Докато гледах филма си мислех ех, защо си нямам гадже и аз сега така, ама накрая си казах абе добре че нямам". С глас се засмях.

# 610
Алекс, Алекс - не ми стигат думите да ти благодаря!
До сега четох преведения диалог между Ибрахим С. и Керем!
Възхитителен превод, колкото и лесен да изглежда текстът! Hands Clap Hands Clap
И толкова, на пръв поглед ежедневни детайли от еживота на големия актььор
научих! Без да е натрапчив, когато го питат за сериозни неща,
той обръща всичко на смях или кава невинно: "Не знам, наистина не знам".
Чудесна си, Алекс! Hands Clap Не се спираш пред никакви трудности! Hands Raised Hand

За Керем какво да  кажа? Каквото  и да гледам с него, винаги ми казва интересни неща,
по много интересен и неповторим начин! Оригинален, необичаен, забавен и най-ваоното -
изключително скромен! Дори сериозните неща ги казва между другото,
все едно че няма нищо толкова уникално... А той е наитина уникален!

Много се радвам, че Керем тази седмица се е издигнал на второ място в класацията
на ADBA! Абсолютно заслужено! (Мерси, Диди!)

Керем в процес на възстановяване след непосилната поредица от радостни стъбития
и срещи с журналисти за интервюта!

А сега ще очакваме следващите проекти реализирани!
Най-напред "Платоничен", след това "Разглезен", а после...

https://www.instagram.com/p/DBegOoOI_G2/?hl=bg

ЛЕКА НОЩ!

# 611
  • Кърджали
Джу, благодаря много.
Да, колкото и да изглежда уж лесно, това шоу всеки път като направя грешката да опитам да го преведа ми взима душичката (ама явно обичам да ми е трудно), защото често има моменти в които говорят един през друг, мисълта тече хаотично, а и по принцип Ибрахим като водещ държи на активният контакт с публиката и постоянно някой от публиката се обажда, та и за това трябва да дебнеш. Но пък е много забавно. С времето, обаче, шоуто се е превърнало за мен в нещо като мястото, където известните им личности ми минават през филтъра "този става, този е готин и този за нищо не става" защото с уж леките и забавни въпроси, много добре се усеща кой е истински и кой фалшивее. А и Ибрахим като водещ е много добър, има бърза мисъл, отнася се с уважение към гостите си, забавлява се, интелигентен е. И с Керем много си приличат в някои отношения. Така, нахвалих си моето момче рани рано сабахлен, мирясах.
Наистина, тия няколко дни си взех ударна доза Керем Бюрсин. И си припомних защо го харесах навремето. Сега мога само да му пожелая да се радва на този активен период ( което за него като работохолик, така го усетих че е, би трябвало да го радва наистина), да продължи да избира хубави проекти и да се радва на любовта си.

# 612
Бам! 🔥 Днес сме на 2 място в света 🔥

От Мелис

Да сложа снимка със снахата. Тук не е ясно дали Керем я омайва с приказки за парфюма или тя просто не може да откъсне поглед от него 😀 но и в двата случая запойката е станала на онова мероприятие.

- Какво ще кажат хората, ако бъдем заедно?
- Не питам хората, питам теб - искаш ли?

# 613

Това момиче го гони муза от Пещерата ако измайсторя нещо да не се шашкате.Благодаря за всичко споделено.

# 614
Здравейте! Blue Heart

И отново е хубав слънчев  ден и отново имаме усмивките на Керем! Simple Smile
Здраво тяло, здрав дух - така казват хората...

Не знам дали ще е така до края  на деня, но като че ли има леко затишие...
Затова мисля да започна две серии със снимки на Керем:

1. Любими гримаси.

u]2. Любими пози.  [/u]

От гримасите:

От позите:

Каня ви даа се присъедините, човек не знае на какво може да попадне.
При Керем винати изниква нещо необикновено, нечувано и невиждано!

💚💚💚

Общи условия

Активация на акаунт