Отговори
# 585
Така че все още не се знае за коя родственица на известната фамилия става дума...
Или въобще става дума за някой от сем. С. Бирсен също не се е произнесла още...
Може би някой от нашия форум вече знае... Нека сподели. Hands Pray

Именно Бирсен твърди, че е Мелиса.

Цитат
Стана ясно, че красивият актьор се среща с Мелиса Тапан, внучката на Сакъп Сабанджъ, от 2 месеца. Очаква се Бюрсин, която е в Чешме за сериала "Платоник", в който участва с Гюпсе Озай и Йойкю Карайел, да сподели скоро връзката си.

https://www.birsenaltuntas.com/magazin/kerem-bursin-sabancilarin … sk-yasiyor/50956/

# 586
Керем за бразилските фенове
https://x.com/thebursinguncel/status/1848610796311298323

Деврим спомена, приятелството им с Керем ще бъде за цял живот, а той допълни легендарно приятелство.  💙

# 587
Ефлятун втори в Иви по гледаемост

# 588
От сета на "Платоничен".

Джем/Алара 💙

💔

# 589
Видяхме доста интервюта, прочетохме ги в резюме,
разбрахме за кой ли път колко красив, колко умен, колко чаровен
 и колко задълбочен е нашият любимец! Сигурно има и още, които не съм видяла,
но това, което в момента ме интересува е интервюто на ТВ Блумберг.
Мира, има  ли го някъде  с английски субтитри?

Видео зад кадър на подводните снимки с Керем.

По думите на Керем - едно легендарно приятелство.

В началото, при подготовката за филмма, Деврим ми сес тори млада и неопиттна актриса,
но напоследък си променям мнението за нея изцяло в положителна посока. Hands Ok Hand

В обобщение - продуцентът на филма е свършил великолепна работа по рекламата!!!

💖💖💖💖💖

# 590
Интервюто при Бирсен

За личните тема вече се знае и нама да повтарям. Ще допълня, че Деврим каза, че Керем и Лукас са станали много добри приятели, даже си прощали съобщения веднъж късно вечер след негов мач и предложи да си направят четворна среща.

Основната част беше за пещерата.
Двамата разказаха как са пътували 10 часа до Каш само двамата и кучето на Деврим. Направили са го, за да се опознаят по добре един друг и да вникнат по добре в характерите на героите. Дори по време на пътуването са направили плей листовете в спотифая за филма. Слушали са музика на отиване и на връщане от Каш.
Керем споделя за труден момент от снимките- това е сцената, с която започва филма с хеликоптера и си казал как е могъл да напише такова нещо... и за скорпиона на крака му споменаха. Говориха за това дали вярват в любовта от пръв поглед.

Сценарият е написан през 2022 г. Керем каза, че от самото начало са искали Деврим за ролята, а тя каза, че също е пожелала този филм от момента, когато е чула за него и прочела сценария. Тя каза, винаги е искала да работи с Керем. Двамата не се познавали преди, но след това вече се разбирали и без думи, често спорели, това били сладки спорове.

Бирсен ги попита как биха описали другия с една дума. Керем каза Деврим, че е силен характер, а Деврим каза за  Керем - човек. Приятелството им ще е е за цял живот.

Деврим ще има нов проект, не пожела да каже какъв, но Керем рече, че ще е бомбастично.

Накрая Деврим каза, че гледайки филма ще се замислим за много неща, които правим или не в живота си и какво всъщност пропускаме. Филмът трябвало поне да се гледа 2 пъти. Керем се надява филмът да се хареса и също да се гледа по няколко пъти.

И двамата казаха, че биха искали да играят отново заедно. 💙

Джу, на Блумбърг интервюто Алекс пусна превод по горе - пост 576 и 578

# 591
  • Кърджали
Интервюто на Керем Бюрсин и Деврим Йозкан за Бирсен Алтунташ

https://videa.hu/videok/film-animacio/Iy5RsU9wBWjbH2vo

Някъде се наложи малко да импровизирам, да перифразирам, но на Керем мисълта му на моменти тече малко хаотично.

Едит: Подмених линка, че имаше гафове.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 06:43 от Aлекcандрa

# 592
Добро утро!

Алекс, благодаря ти за всички преводи. 🌼 и най вече за този на филма, друго си е да го гледаш на роден език. За интервютата също. С риск да се повторя това при Аслъ Шафак ми хареса най много, оказа се най дълбоко като мисли, пък и Керем там изглежда 💯

Снощи го качиха в ютуб

Мисля, останаха още 2 интервюта за излизане, но им изгубих буквално бройката.

Последвах съвета на Керем и Деврим и  изгледах пещерата още веднъж, но не трябваше да го правя преди сън 🫣.

💙 Мисля, че "Синята пещера" трябва да участва на фестивала на турското кино в Холивуд в края на ноември, а Керем и Деврим да отидат до Л.А. Миналата година Керем не можа, дано тази успее въпреки натоварения си график. 💙

Всъщност радвам се да видя Керем щастлив и спокоен. Когато сърцето ти говори, не може да му заповядаш да мълчи. И аз бях изненадана от избора му и може би очаквах друго, но сега искам да ги видя някъде заедно с Мелиса, може би на премиерата на Разглезен. Човек трябва да опита всичко, което му харесва, а не после да съжалява, че не е опитал. Що се отнася до обидите и подигравките, ами те и без Мелиса ги имаше, и друга да беше пак щеше да ги има.
Поувлякох се малко, просто исках да споделя мисли. Личи му от далече, че е влюбен. Предполагам, че и Хектор е одобрил новата си майка 😍

Хубав ден на всички! 🍀

# 593
  • Кърджали
И аз вчера го споменах мисля, това при Аслъ Шафак и на мен най-много ми хареса. Там беше най-задълбочено, водещата си разбира от работата, водеше се разговор, който имаше за цел наистина да покаже какво е в главата и душата на Керем.

Филма аз го изгледах от - до 3 пъти, един като излезе, един като го превеждах (тогава усетих всеки детайл) и един път след това, ей така за удоволствие. Иначе отделно примерно сцената на запознанството между Джем и Алара ми е като черна дупка, непрекъснато ме влече да си я пускам отново, изгубих бройката вече колко пъти съм я гледала тази сцена. Но е много красива и много красиво направена (е, на мен ми събуди малко стари, доста стари спомени, ама здраве да е 🤪) .

# 594
Здравейте, най-ранобудните Stuck Out Tongue Winking Eye!
Определено мисля, че "Синята пещера" трябва да се гледа не само 2 пъти, а няколко по два Hands V - при мен поне е така. Все нещо ново откривам, разбирам, замисля ме (е сега вече дадох материал на следящите Sunglasses.... обаче да ви кажа, че храносмилането ми не страда Grin). За съжаление все по-рядко човек може да попадне на тип филм, който да не трябва да гледа преди лягане. В едни други времена имаше т.нар. студийни кина, където това можеше да се случи, но те отдавна изчезнаха.
Колкото до интервютата на Керем - да, съгласна съм, че това при Аслъ е много добро. Но пък и Керем не е съвсем и единствен виновен, че в повечето интервюта все се стига до "чаршафите му". В края на краищата всеки четящ ги вижда това, което може. Пък и сме наясно, че е трудно да се избяга от нечистоплътните намерения на определена част от жур-гилдията Hands V.
Той, Керем, да си управлява живота, да следва това, което си е начертал като път, да има късмета и щастието сърцето му да остане цяло в ръцете на избраницата му (която и да е тя), пък другото...
Успешен ден от мен, групичка! Flowers Four Leaf Clover Hug

# 595
Блиц въпроси от Prime
https://x.com/thebursinguncel/status/1848755131862393208

1. Най-доброто място за романтична ваканция?
- Не е фитнес, но навсякъде в морето.

2. Най-странният ти талант?
- Мога да си мърдам ушите.

3. Кой е твоят герой?
- Семейството ми.

4. Идеален ден с три думи?
- Ако е нормален ден, спорт, семейство и приятели

5. Филмът, който те разплака?
- Пътят към Невърленд

6. Най-добрият подарък, който някой ти е правил?
- Току-що получих много хубав подарък от Гюнфер

7. Най-лошият ти навик?
- Преследване на съвършенството

8. Ако можеше да ядеш само едно ядене до края на живота си?
- Тиквата на майка ми

9. Най големият ти страх?
- Най-големият ми страх е никога повече да не видя близките си.

От днес "Синята пещера" е вече в Италия и Полша. 💙

# 596
Добро утро!

Надявам се, че не ми се сърдите, че си изразих мнението, но иначе нямаше да съм аз. Съжалявам, ако съм засегнала някого.

Алекс, благодаря за всички преводи. Много ти благодаря за "Синята пещера" - друго си е на бг, но все още не мога да смогна да го изгледам.

Мире, мерси и на теб!

Кити, с теб не съм се засичала. Добре дошла.

Успешен ден на всички!

# 597
Добре заварила, Snejka! Благодаря!
В предишни години имам горчив опит с форума (в някои теми) и затова реших и дълго време бях зяпач от балкона (животът ми е препълнен с емоции и напрежение, та не ми трябват допълнителни такива и то за хора и събития далеч от мен) Hands V. И тъй като тази тема ми допадна, та си изкуших Blush
Добро утро!

Надявам се, че не ми се сърдите, че си изразих мнението, но иначе нямаше да съм аз. Съжалявам, ако съм засегнала някого.

Алекс, благодаря за всички преводи. Много ти благодаря за "Синята пещера" - друго си е на бг, но все още не мога да смогна да го изгледам.

Мире, мерси и на теб!

Кити, с теб не съм се засичала. Добре дошла.

Успешен ден на всички!

# 598
Здравейте! Blue Heart

Хубав и успешен ден с Керем! Flowers Four Leaf Clover

Алекс, благодаря ти от сърце за превода и субтитрите на интервюто с Бирсен!
Благодаря ти и за всички твои преводи, мнения и мисли, които  споделяш с нас!
Много  са ценни за цялостното ни впечанление за Керем,  за неговите стъпки
към успеха с този филм и за следващите му намерения!

Благодаря и на Мира, че  така всеотдаййни ни информира за множеството интервюта,
които  Керем успя да  даде още в първите дни  след предпремиерата на филма!
Много  ми харесаха въпросите на Amazom Prime videо и особено на нестандартните отговори на Керем!
Харесвам неочакваните му и спонтанни реакции! Hands Ok Hand

Благодаря и на всички, които се появиха в нашата тема, за да споделят мнеията си!
Добре дошлии! Flowers Hibiscus

Интервюто при Аслъ Шафак засега остава най-сериозното - Керем е много спокоен
и съсредоточен в отговорите. Може би защото беше сам и не се разсейваше от
думите на филмовата си партньорка Деврим. Освен това, доколкото си спомням,
 още в началото той нарлави уеговорката, че не очаква разговор около личния му живот.

Без да съм много сигурна, сериозно ми се стори и интервюто му за ТВ Oxigen.

https://www.instagram.com/p/DBZJIqrI5K4/?hl=bg

Това, което много ме зарадва и едновременно ме натъжи е,
че "Синята пещера"  вече ще се излъчва в Италия и Полша! Hands Ok Hand
А у нас - кога ли?... Има ли някаква надевжда???

💖💖💖

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 11:49 от jupetrov7

# 599
  • Кърджали
За Оксижен ТВ интервюто му още не съм го гледала. Днес трябва да седна и него да изгледам. Но и там интервютата са сериозни /доколкото съм попадала на интервюта с други артисти/, а не са съсредоточени върху папарашкото любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт