Отговори
# 570
Честита ни нова снаха! Нека да е щастлив Керем, но стана за резил.

Късно е, но като прочетох този пост на Снежка, не можах да разберрра
точно за какво  Керем е станал за резил?
Сле огромния му и безспорен успех с филма "Синята пещера", веднага се пуснаха в ход
и клюките за него. ..
Но лично аз не виждам нищо нередно в това Керем да има нова приятелка.
Която и даа е, стаава ясно, че  Бирсен ще ни съобщи още утре какв е истината.
Е, и какво от това? Нормално е един красив, умен и успешен мъж да има нова приятелка, нали?
Която и да е тя, това си е личен негов въпрос. Няма да се учудя това да е
Мелиса Сабанджъ Тапан.
Доколкото си спомням, преди месец-два, същата дама беше обявила,
че ще прави съвместен писхологически проект с Керем Бюрсиин като
един световноизвестен и успешен човек на изуството, и един световно известен професор.
Не съм запозната дали по този проект се работи, дали вече е реализиран
или временно е спрян поради ангажиментите на Керем, но за това
вероятно ще научив през следващите дни.
Във всеки случай това би била интересна тема и ако дамата има таланта
да  реализира подобен проект, сигурноо би се получи нещо ново и качествено.
Ще видим.
Възможно е този контакт да е прерастнал в приятелство или дори нещо повече.
Чудесно! Нищо кой знае какво не е станало! Ако Керемл е щастлив, и ние ще се радваме за него!
Хубаво е да му пожелаем успех и в този "проект"! Flowers Four Leaf Clover

Ето снимки на въпросната дама Мелиса С.

Лека нощ и до утре.

# 571
  • Кърджали
И аз не виждам с какво пък толкова е станал за резил. Човек ли е убил, чуждо гадже ли е отмъкнал? Млад човек е, има правото на любов и щастие. Доколко оставам с впечатлението, с младата дама имат много общи интереси, тя е здраво стъпила на земята, не е милионерска глезла (въпреки че е милионерска внучка). От тук нататък какво се случва между тях, засяга само тях. На хората остава само да им пожелаят щастие и толкова.
Въобще, като цяло аз съм на мнението че ние не ги познаваме известните личности и нямаме право да о(б)съждаме изборите им в личният им живот.
Важното е да е щастлив.

Иначе снощи изгледах интервюто му и с Аслъ Шафак. Много стойностен, много свестен човек. Това мога да кажа отново. Сега трябва да карам щерката на лекар, но след това може да изкарам някои акценти от това, което говори.

А... Ако това че е станал за резил, се има предвид,че се е хванал с член на родата в която е влезнала и бившата му, от онова що вода изтече, дето се вика те двамата вече забравиха че са били заедно. Другото - късмет.
Ако повода за резил е това, че новината съвпада с излизането на филма му... Ами сега се говори много за него, ще се рови и в личният му живот. А и човекът целия грее като 100 ватова крушка. Явно и сред приятелския му кръг увлечението му не е тайна (съдейки по импулсивната реакция на Деврим), така че беше въпрос на време това да излезе по жълтините.
А и филма не е нито сериал за телевизията (да се бори за рейтинг) нито някакъв кино проект ( то и да беше в този случай не виждам как би повлияло).

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 12:11 от Aлекcандрa

# 572
Алекс, напълно съгласна с теб!
(Между другото - преди доста време пак тук, в тема от форума, се "намерихме" с една от най-добрите ми и ценни приятелки. Ей така от изразени мисли, мнения, които ни допадаха Simple Smile Hands V). Това беше лиричното отклонение Stuck Out Tongue Winking Eye. Та... изцяло съм на твоето мнение, че ние не ги познаваме като хора, личности и някак изобщо не е в реда на нещата да ги "заклеймяваме" с такава категоричност. А и ако някой се определя като фен на някого, то по-логично е да приема повече или по-малко решенията на своя любимец.
Още при първото гледане на Пещерата за себе си отбелязах, че много ясно личи добрата работа на психолог (дали като член на екипа или като съветник на определен човек - отделен въпрос). Основното образование на обсъжданата дама е психология........
Не виждам и къде може да има резил. Филмът беше направен, показан, пожъна и продължава да жъне своите успехи без да се споменават имена на севгилита, брат'чеди, учинайки... Обяснимо е да започне ровене в чаршафите на този, който е пожънал успех. За коментарите да не говорим. И мисля да спра, за да не вляза в общия поток - нещото, което за мнооооого дълго време ме беше отказало да пиша във форума.
На Керем мога само да пожелая успех, вдъхновение, щастие, разбирателство и споделеност в личния живот. Дано този път е направил правилния избор!

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 08:20 от kyty

# 573
  • Кърджали
То когато и да се бе появила тази новина, за който иска да го критикува за това щеше да има повод. Ако бе излезнала по-рано, щеше да е "ето предстои му филм, иска да се говори за него" или " то щото няма какво друго да се говори, та за личния си живот почна", ако беше излезнала  примерно седмица или месец след филма,щеше да е "ето филма не постигна успеха който е искал, та затова сега тези клюки и пуска в действие". Който иска да види нещо, ще го види независимо кога и как.
Истината е, че след дълго време бездействие (поне изглеждаше бездействие, а то е било умишлено, както каза, и изпълнено с работа зад кадър), сега Керем се очаква да бъде активно на екран ( рожбата му "Синята пещера", "Şımarık/Разглезен" и текат снимките на комедийния сериал с Гюпсе.) Ей така го искам аз него. Пък личният му живот си е личен..Само девойката да му пази сърцето (и той нейното,. естествено), и да продължава да грее така като 100 ватова крушка, защото ми пълни душата .

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 08:43 от Aлекcандрa

# 574
Ем сега Керем определено може да изненадва 😙 Щом това момиче го прави щастлив нека да е тя и щом тази любов го прави професионално ползотворен нека да е тя. Керем отдавна има приятелски връзки в това семейство. За мен не е проблем, щастлив ли е, Мелиса да е. Пък и коя съм, аз собствения си живот не мога да оправя, че ще давам акъл на непознати. Той да пише сценарии и да снима филми. А че хейт ще има така е, но на тях да не им пука.

Още съм под въздействието на пещерата 💙

Хубав ден!

# 575
Ем сега Керем определено може да изненадва 😙 Щом това момиче го прави щастлив нека да е тя и щом тази любов го прави професионално ползотворен нека да е тя. Керем отдавна има приятелски връзки в това семейство. За мен не е проблем, щастлив ли е, Мелиса да е. Пък и коя съм, аз собствения си живот не мога да оправя, че ще давам акъл на непознати. Той да пише сценарии и да снима филми. А че хейт ще има така е, но на тях да не им пука.

Още съм под въздействието на пещерата 💙

Хубав ден!

И аз, и аз, че и скоро няма да ме пусне Nerd

# 576
  • Кърджали
Малко от интервюто на Керем при Аслъ Шафак. Тя наистина умее да води разговор, засега е интервюто, което най-много ми допадна от тези дни /това при Ибо не го броя, то самото предаване е насочено към идеята "забавление да има, па покрай другото и да те видим що за човек си./. Но при Аслъ Шафак човек наистина може да види що за човек е Керем, какво мисли, какво чувства.
„Преди предаването си говорихме за щастието и за това колко важно нещо е щастието. Но да може и да дадеш това щастие, да дадеш надежда на някого, ако използваш платформата си за нещо такова, тогава има смисъл. В началото бях далеч от социалните медии, но в последствие разбрах, че искам да ги ползвам по този начин – ако трябва за правата на жените, ако трябва за околната среда, искам да се забавлявам, да карам хората да се смеят, нека и за това да е.“
„Социалните медии водят много бързо до забрава. Или правят много анормални неща да изглеждат нормални. Та в това съм малко в дилема. Да, искам да ги ползвам за позитивни неща, но и в същото време не искам хората да прекарват много време тук. „
Относно писането на сценария: „Пиша заедно с много близък мой приятел – Осман Кая, който в същото време е и невероятен режисьор. С него от 5-6 години пишем сценарии. Започнахме първо с един сериал. Пишем само двамата. В някои проекти той е пилот, аз съм ко-пилот, в някои – аз съм пилот, той е ко-пилот. Зависи от кого излезе историята. По това време пишехме сценарий за сериал и го приключвахме. Получих сценарий за филм, романтичен филм и беше зле. Да, разбирам защо искаха да направят такъв, защото в нашият сектор можем да ги направим, продаваме ги и зрителите в чужбина ги приемат. Това няма смисъл да го отричаме. Разбирам, но нека да е по-качествено. Не успях да им обясня милъта си и тогава казах: „Добре, аз да го напиша. Добре, да има нотката на любовта вътре, но нека ви покажа каква история искам да бъде.“ Веднага се обадих на Осман и му казах „имаме една седмица, за да напишем нещо“.
Керем разказва, че известно време след като са били готови със сценария и вече подготвяли всичко, при едно гостуване на сестра му в Канада, прочел отново сценария и решил, че това е ужасно нещо. След това с Осман променили 85% от сценария. „ След това изпратихме сценария отново и получих обаждане „Това какво е?“ Казах, вижте, всъщност това трябва да е историята. Да да променим почти целият сценарий беше голям риск, направо глупост, но знам, че ако бяхме заснели онази другата версия – ъхъ, не бих го искал. Та затова, добре се получи.“
„Винаги съм имал такова желание – сценарий, работа зад кадър. Цел.“
„Ако наистина има нещо, което те вълнува, то и чака правилният момент.“
„Да видиш как нещо което си написал и оживява... Да, актьорството е една любов, но сега се чувствам все едно съм открил една нова любов. Различно е.“

Има още доста любопитни моменти, но имам малко задачки, после ще го продължа. Тъкмо ми е удоволствие да го изгледам отново, забелязвам неща, които са ми минали покрай ушите снощи, защото го гледах между другото.

# 577
Алекс, мерси 🌼
Нека да продължат да пишат с Осман. Имат талант, отдава им се.
Сега "Необичайна история" е на ход, аз продължавам да я чакам 😀

"Синята пещера" е различна. Води те по път с неочакван изход, кара зрителя да се замисли за собствените си житейски избори, за изгубените илюзии и неосъществените мечти. 💙

# 578
  • Кърджали
Още  от интервюто при Аслъ Шафак. Определено много ми хареса.

Казва, че дори и да няма никаква работа сутринта, редовно става в 5:30 – 6 часа.
Докато са писали първият вариант на филма, нали каза че са го написали за 5 дни, според статистиката на програмата, която са ползвали – работили са по 16 часа на ден.
„Имам си рутина. Събуждам се, идвам на себе си. Имам един тефтер, в който пиша това, което ми е дошло на ум (в последните два месеца не пиша), след това кафе, спорт. После закуска и след това кардио. Спортувам всеки ден, но това е повече защото чувствам такава необходимост,  чисто психологически.. Времето в което си мечтая, фантазирам е времето в което спортувам. Пускам си музика и ако в този период пиша и нещо съм забил, времето докато спортувам е и времето, в което намирам решението.“
„Аз съм старомоден романтик. Обичам да пиша писма, да оставям тайно писма. Не обичам да ходя на почивки и това винаги е било проблем във връзките ми. Аз обичам да работя. Ако да работя е да съм вкъщи и да пиша, седя вкъщи и пиша. Според мен дори на пода в хола може да се направи много приятен пикник. Да, действието е важно, но е и много важно да го усещаш в сърцето си и да го предадеш. Според мен това вече липсва в ежедневието ни.“

Показноста в отношенията между хората не го кефи, така да кажа. Важно му е времето, прекарано с човека, дори и да е просто като разходка по улицата.
Не обича примерно да носи маркови дрехи. Казва, че от известно време предпочита да не работи като рекламно лице на марки за дрехи. Не обича да носи дрехи, в които изпъква логото на марката. За него това  сякаш „разсейва“ човека отсреща, карайки ги да обръщат повече внимание на това какво си облякъл.
Тук водещата Аслъ Шафак цитира първото изречение от една книга 1981 на Мехмет Ероулу „Тя не носеше бижута, но какви очи имаше.“
Казва, че носи дрехите си дълго време, например имал блуза/тениска, от вече 20 години.
Според него хората, които са известни, на показ, да парадират със скъпи дрехи и бижута, му идва малко прекалено.

„Не очаквам нищо от зрителите. Те не са ми задължени с нищо. Който може да ме разбере, който успява, го прави.“
„И да не бях актьор, да не бях известен, вероятно пак бих си бил същия човек. Това е моята природа.“
„Не мога да правя нещо, в което не вярвам.“
„Семейството, обкръжението е много важно. Опитваш нещо, правиш опит. Успяваш, не успяваш, понякога се оказва, че си се излъгал. Но не трябва да се обвиняваш, да се самонаказваш, за това че си се излъгал или си се провалил.“

# 579
Това интервю наистина е най интересно от всичките досега.

Керем просто е сбъркал времето, в което се е родил. 🦋
Хората се отчуждиха, забили сме поглед в телефоните и забравихме да общуваме.

От малкия Юсуф

# 580
Три дни ще се говори и ще свърши ама отвратителни сравнения и неща се изговориха.
Оказва се ,че Керем познава сем. Сабанджъ от преди доста повече години.

# 581
И днес на 3 място в света 💯💙 вече 3 ден

В Испания и Турция на 1✨️

# 582
  • Кърджали
Режисьорът Къванч Баръйоню написал доста хубави похвални думи за Керем и "Синята пещера"
Мисля че пред Керем Бюрсин се открива един нов път.Освен като актьор, той като сценарист е написал различна история. С обратите, с прескоците във времето, които карат зрителят да се замисли, създал е проект, какъвто не сме свикнали да виждаме много по турските телевизия и кино. Не искам да напиша повече, за да не развалям емоциите на тези, които още не са го гледали. Но препоръчвам да го гледате, няма да съжалявате.

# 583
Може и да приемам решенията на любимеца си, но това не означава, че всеки път трябва да ги одобрявам. При мен фенството не е сляпо и когато нещо не ми допадне, изразявам мнението си. Нямам нищо против професионалния живот на Керем, а за "Синята пещера" не съм казала нищо лошо, аз не съм я и гледала, както и за Мелиса Тапан Сабанджъ - хубаво, предполагам и интелигентно момиче. Но не мисля, че е много ок да си гадже с братовчедката на гаджето на бившето ти гадже. Да, сърцето не пита, но за мен този факт е неприемлив и това исках да кажа, че стана за резил, нищо друго. В социалните мрежи го подиграват доста. А това, че така си прави ПР на филма, дори не ми е хрумвало. То при него обявяването на връзката ще има обратен ефект. Ще видим и дали е истина, макар че Бирсен досега не е грешила.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 16:50 от ·٠•Snejka•٠·

# 584
Здравейте! Blue Heart

Испанските фенове ни поздавяват със закачлив кола
с щастливия Керем. Simple Smile

Толкова сериозни и задълбочени разкази за историята на  "Синята пешера"
от Керем (на места и с Деврим) прочетох вчера и днес в множеството интервюта,
но в историите се пише предимно за новата любовна връза на Керем.

Но тъй като има и друг поглед върху темата - Керем познава отдавна
сем. Сабанджъ и някои от  членовете му, оказа се истина, че на предпремиерата нна СП
е присъствала Пънар Сабанджъ - също добра негова позната.

Намерих снимка от този ден със следното заглавие:

Всъщност коя е психоложката - Пънар или Мелиса?

Така че все още не се знае за коя родственица на известната фамилия става дума...
Или въобще става дума за някой от сем. С. Бирсен също не се е произнесла още...
Може би някой от нашия форум вече знае... Нека сподели. Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт