Отговори
# 510
Пак да досадя с Джем ,че ме чака и Ибо Селим предаване...Ох сърбят ме ръцете за всичко. Heart

# 511
Досаждай, разрешено е 😀

Малкият Юсуф с каките Деврим и Юсра

Трябва да направят и дизи с ДевКер

# 512
Досаждай, разрешено е 😀

Малкият Юсуф с каките Деврим и Юсра

Трябва да направят и дизи с ДевКер

Мире ако сценария е на Керем само иначе ще ми ги похабят - мерси.

# 513
Да права си, мисля че трябва да започне кариера и на сценарист. Отдава му се да разказва истории.💯

# 514
Да права си, мисля че трябва да започне кариера и на сценарист. Отдава му се да разказва истории.💯

Ще спаси сектора от безсилието им. ;д

https://vk.com/video-225208080_456239904

Пещерата на руски.

# 515
Интервюто на Деврим за бразилците

Мисълта на Деврим е плавна и тече бързо. Разказва за началото на кариерата си 2017, как е дошла сама на 18 години от Бодрум в Истанбул, за първия си сериал с Халит, Бергюзар, Пънар Дениз.  За продължителността на сериите в дизи сектора, насилието срещу жените.
И естествено за пещерата, за снимките, случките на сета, за Керем.

# 516
  • Кърджали
Джу, понеже не разбираш езика, може да си останала с  грешно впечатление.
Ибо по никакъв начин не иронизира Керем. Дори, напротив, за него на първо място е гостът да се чувства добре, спокойно и уютно. Даже по принцип го критикуват, че от желание госта да се чувства добре, понякога не задава някои въпроси, които да кажем, че хората очаквали да се зададат, обикновено по-парашки въпроси, които Ибо категорично избягва да задава.  Да, имаше закачка с английския език, но тя беше повече от страна на Керем.
Сега, че има закачки, понякога малко ирония - има. Ибо като иска, може да има и по-остро чувство за хумор (понякога така си захапва хора от публиката, ама не го прави с лошо, той и без това отделя първият половин час някъде за да се запознае със всеки зрител във залата, създава връзка с хората. Това, естествено, не се показва в Ютуб, ама той и неведнъж е казвал, че най-забавните моменти в залата си остават в залата, не се слагат в клипа за ютуб.). Отделно ако има момент в който усети че гостът не се е почувствал добре от въпроса или случилото се в залата, не се слага в клипа. Както и ако гостът помоли нещо да не се излъчи, не се излъчва. На зрителите тъй или иначе им е забранено да снимат с телефони /само малко в началото, колкото за снимки за спомен/. Официално забранено не знам дали е, ама Ибо такъв поглед вади като види някой да снима, че няма нужда от повторна забележка. Закачки, че има, има. Няма как да няма.
Дори накрая Ибо удари една похвална реч за Керем " Аз предполагах, че си специален човек. Като се запознахме, разбрах, че наистина си такъв и всеки път все повече се убеждавам в това." А моето момче рядко хвали така.

Малко дълга "защитна" реч се получи, ама моето момче, няма как. Още от първия път като гледах шоуто му /май беше точно  предното гостуване на Керем/ съм му страшен фен, защото много ми допада стилът му водене, чувството му за хумор и характера му.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 20:03 от Aлекcандрa

# 517
От вечерта при Ибрахим Селим

Керем се забавлява според мен, пък и те се познават.

# 518
Бащата на Ясемин е починал. Оф ужасно е това с загубата на любимите хора като човек който го изпита в рамките на седем години го казвам на моменти ти идва като шега ,но трябва да продължиш.

Heart

# 519
Пожелавам ви лека вечер с този красив кадър
✨️

Жалко за баща й.

# 520
И аз ще се радвам, ако е така! Но  той е толков притеснителен и дори срамежлив на тази тема,
въпреки че се прави на много отракан... Забеляза ли онази вечер как избута майка си
от сцената, за да спре да го хвали...
Много е деликатен - забелязала съм го в повечето му филми/сериали колко е внимателен
към партньорките си...

Мира, последната снимка е много нежна...
Изобщо, Керем си е такъв - нежнен и ласкав към жените.

А когато ролята му го налага, може да бъде и брутален! (напр. в "Неживите".)
Но в много редки случаи...

Хайде, стига съм го хвалила... Да е жив и здрав! Flowers Four Leaf Clover

# 521

Понеже нещо не мога да ви изпратя линка ще ви го пратя така. Това е на английски😊

# 522
Деврим разказва за снимките на пещерата в бразилското интервю:

💙 "Мисля, че този филм ще намери мястото си в целия свят, защото някои неща ще ни докоснат сърцата. Защо ще се съмняваме в смисъл дали ще живеем със съжаление през целия си живот?"

💙 "Що се отнася до комплекта, ние снимахме цял месец в невероятно място, Анталия, Каш, заобиколени от невероятна природа. Пътувахме много часове на ден, 3 или 4 часа от площадката до хотела."

💙 "Така че минахме през много високи места, между хълмовете, над вода през цялото време, по средата на природата. Когато Керем беше на една сцена, намерихме скорпион на крака му и друг случай, той поряза ръката си."

💙 "Освен това бяхме изложени на много тежък дъжд, имахме сцена, няма да кажа коя, с много тежък дъжд, и всъщност го застреляхме в дъжда."

💙 "Един от актьорите беше Керeм и видях в очите му как искаше да свърши тази работа, дори ако се разболее от мокри дрехи, работеше с такава преданост, че в една сцена той случайно си поряза ръката."

# 523
# 524
  • Кърджали
Аз само наминавам да кажа, че утре към обяд, живот и здраве, ще гледате филма. Току-що го приключих. Следват там обичайните проверки за клавиатурни грешки /не че няма да има пропуснати, ама поне да са малко/, вграждане и качване в проклетата Видеа...

На второ гледане аз напълно се влюбих в този филм. Всички малки детайли, всяка дума, всяко парченце от пъзела, който ще се сглоби накрая... Нещо много добро.

Общи условия

Активация на акаунт