Хасково - 22

• 10 252
  • 171
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!Предстои ми смяна на личния лекар.Какво ще кажете за д-р Данева?

# 46
Здравейте!Предстои ми смяна на личния лекар.Какво ще кажете за д-р Данева?
На хиляди пациенти ще им предстои тази смяна през юли Sad И аз търся мнения.

# 47
Защо? Кои лекари спират да работят?

# 48
На мен сега ми предстои,заради смяна на адрес.Не познавам лекарите в Хасково,затова търся мнения.

# 49
Не всички приемат нови пациенти, първо питай дали ще те приеме.

# 50
Защо? Кои лекари спират да работят?

Живко Христов.

# 51
И нашата е в пенсионна възраст, дано не се откаже, че трябва да ходим от врата на врата да се молим, повечето не записват нови пациенти.

# 52
Аз бях при Димова! Записах и мен и дъщеря ми при Колев в Трета Поликлиника, много съм доволна, обръща внимание, дава направления и не се чака. Но това беше веднага след като Димова спря да работи. Към момента не знам дали приема нови пациенти!

# 53
Здравейте!
Някой пазарувал ли е от парфюмерията за маркови парфюми на ъгъла на паркинга на 21 век? Дали са оригинални?

# 54
За цената на която се предлагат силно се надявам да са оригинални, иначе съм купувала оттам. Разгледайте и в магазина до килера от дясната му страна/ до бюрото по труда/.

# 55
  • Mostly in my mind
Здравейте!
Някой пазарувал ли е от парфюмерията за маркови парфюми на ъгъла на паркинга на 21 век? Дали са оригинални?
Ако визирате магазинът,който е от страната на Килера, до магазина за перилните препарати, да, оригинални са. Само на този магазин в Хасково имам вяра за парфюми. Simple Smile

# 56
Здравейте!
Ако визирате магазинът,който е от страната на Килера, до магазина за перилните препарати, да, оригинални са. Само на този магазин в Хасково имам вяра за парфюми. Simple Smile

Да, до него е,, залепен" магазин за перилни препарати. Знам само един Килера-до УНСС.

# 57
  • Mostly in my mind
Малко по-нататък по редицата е т.нар. малък Килер. Simple Smile

# 58
Сетих се за още един магазин до паркинга на ЦУМ точно на ъгъла е.
Здравейте!

# 59
  • Mostly in my mind
Сетих се за още един магазин до паркинга на ЦУМ точно на ъгъла е.
Здравейте!
Аз не бих рискувала. Simple Smile

Ако сте сигурна в аромата, може да поръчате и онлайн от Дъглас. Често правят отстъпки.

Общи условия

Активация на акаунт