Хасково - 22

• 10 266
  • 171
  •   2
Отговори
# 60
Здравейте. Интересува ме къде в Хасково има платен, охраняем, денонощен паркинг?

# 61
Охраняем 24/7 не се сещам.
Но охраняем от 8.30 до 17.30 в този часови диапазон мисля,че над реката като се започне от паркинга срещу църквата Архангел Михаил,пред съда и чак до ХЕИ.
Платен паркинг с машинки има и пред ЦУМ,НАП,21 век и т.н.
Здравейте. Интересува ме къде в Хасково има платен, охраняем, денонощен паркинг?

# 62
Военна болница е 24 часа охраняем.

# 63
До Втора поликлиника. Също и малко по-надолу, вдясно, преди зала Спартак.

# 64
Има ли някъде къщички за книги? Имам доста за разчистване, да не ги хвърлям до контейнера.

# 65
Има ли някъде къщички за книги? Имам доста за разчистване, да не ги хвърлям до контейнера.

Дарете ги в библиотеката , къщичка не съм видяла в града .

# 66
В библиотеката дарих, което си избраха, има останали, които не ги искат.

# 67
bubblina73, пуснете ги подарък в olx или в някоя фейсбук група, "Постоянна акция Спаси книга".
Може да питате и на книжния пазар, дали ги искат. От там си бях купила преди време стара книга.

# 68
В библиотеката дарих, което си избраха, има останали, които не ги искат.

Ако имате път към Димитровград, тук има такива къщички.

# 69
Къде се намират?

# 70
Преди време имаше къщички в Градската градина и пред Младежкия дом.

# 71

Парка пред градската библиотека, в района на неделния пазар също имаше, но не съм сигурна дали все още е там.

https://dariknews.bg/regioni/haskovo/5-kyshtichki-za-knigi-monti … itrovgrad-1418187
Пред общината също имало.

# 72
Някой може ли да ми каже с какъв автобус се стига до Холидей парк?

# 73
Автобус Хасково-Димитровград не знам дали спират до там  поне спирка не съм видяла да има . Освен с такси....

# 74
  • Пловдив
Здравейте, моля за насоки към добър педиатър, който да не бърза да изписва антибиотик. Ние сме при Христов, но той ще приключва дейност.

Общи условия

Активация на акаунт