Хасково - 22

• 10 341
  • 171
  •   1
Отговори
# 75
Ние водим внучето при Апостолова, много сме доволни, но трябва или направление от ЛЛ или на частно. Ама и тя е възрастна, не се знае до кога ще работи.

# 76
Янакиев изписва много рядко антибиотик. Апостолова изписва основно хомеопатия последните години.

# 77
Моят син е при Янакиев вече почти 18 години.  Много рядко изписва антибиотик,  само при необходимост.

# 78
  • Mostly in my mind
Има ли някъде къщички за книги? Имам доста за разчистване, да не ги хвърлям до контейнера.
Има тема за размяна на книги. Може и там да публикувате. Да пишете,че ги подаряват. Някой може да си хареса нещо. Simple Smile

# 79
Здравейте,търся мнение за доктор Мария Грозева като хомеопат. Става дума за детенце с кашлица от месец.

# 80
  • Димитровград
Здравейте!
Може ли препоръки за кожен лекар.
В Димитровград имаме само една лекарка, тя прави вече повече козметични процедури.
И съответно дали работят с направление.

# 81
Доктор Василева старата е много добра, но не работи с направления, прегледа е 50 лева, за контролните не взема пари. Снаха и работи с направления, също е добра.

# 82
И аз се интересувам за кожен лекар. Става въпрос за младежко акне, доста тежко. За Балабанова какво ще кажете ? Или Василева?

# 83
 Балабанова не е толкова добра, Янков изписва само козметика и ти казва даже откъде да я купиш,старата Василева изписва точно каквото трябва, в много случаи от едновремешните лекарства и винаги оправя проблема.

# 84
Как да я намеря? Излиза ми само Ирида Василева. Как и малкото име? Благодаря.

# 85
Веска Василева, те работят в един кабинет, снаха и свекърва са, редуват се, за старата трябва да запишете час, телефона го има в интернет, тя работи вторник и четвъртък следобед и събота сутрин. Ако не го намерите пишете, аз го имам някъде записан ще го потърся.

# 86
Здравейте,

Искам да питам има ли наскоро родили в град Хасково и мнения за д-р Добрев. Все още се чудя дали да родя тук или в Пловдив. Нямам никаква представа как е АГ отделението тук и отношението, дават ли ти бебето след раждането да е до теб в стаята, какви са акушерките и т н.
Благодаря на всички отзовали се Simple Smile

# 87
Здравейте,

Искам да питам има ли наскоро родили в град Хасково и мнения за д-р Добрев. Все още се чудя дали да родя тук или в Пловдив. Нямам никаква представа как е АГ отделението тук и отношението, дават ли ти бебето след раждането да е до теб в стаята, какви са акушерките и т н.
Благодаря на всички отзовали се Simple Smile

И мен много ме вълнува положението в отделението, мога ли да доплатя за придружител и какви са битовите условия. Раждах там преди 7 години по естествен път, условията бяха много лоши, но вече имат ремонт, уж било хубаво. Ако някой може да се изкаже - легла, баня, има ли ВИП стая и т.н.
Аз мога да кажа за акушерките, ако са същите разбира се. Бяха много мили и обясняваха подробно всичко, освен една, която си беше гадна, но такива има навсякъде. Бебето се дава веднага след като изведат майката от родилна зала. Насърчават кърменето и идват да помагат, но за жалост нямаха консултант преди 7 години, дано сега имат.

# 88
Здравейте, някой има ли отзиви за дома за възрастни хора, който се намира на Кенана? Всякаква информация би ми била полезна относно настаняване, условия и тн.

# 89
За настаняването питаш в социалните, за условията отиваш на място и гледаш и питаш каквото те интересува.
Аз да попитам къде правят мамография, но да няма стълби или да има асансьор.

Общи условия

Активация на акаунт