Хасково - 22

• 10 242
  • 171
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте в новата тема Hug
За детски зъболекар - д-р Тодорова, над Уно Пио, работи предимно следобед, запазват се часове. Също така д-р Илия Тодоров, втора поликлиника, също с часове, ако е спешно, на място...
Да попитам и аз, какво е работното време на д-р Кабаков, ако някой е ходил наскоро?

# 16
От понеделник до четвъртък от 10 до 17, за петък с предварителна уговорка.

# 17
Здравейте, след повече от десетилетие в чужбина решихме да си се върнем вкъщи. Търся училище за децата - каката ще е за втори или трети клас, а малкия ще е за първи. Аз бях едно време в Климент, но чух че майките не са особено доволни. Отворени сме за всякакви предложения.

ПП знам, че има още много време, ама не трае това сърце балканско

# 18
  • БГ
bubolecheseleche, за тази учебна година ли питате (2024/2025)? Ако - да, трябва да побързате, тя вече стартира. Нямате кой знае какъв избор - Иван Рилски, Христо Смирненски,  Климент Охридски, а и по-добре помислете за съчетаване на разстоянията дом-училище-работа. Незнам какви са условията за прием на завръщащите се от чужбина, но за местните има точкова система. Потърсете телефон на РУО на МОН Хасково и поискайте информация за приравняване на класове и прием.

# 19
  • Mostly in my mind
Май говори за 2025/2026.Simple Smile

# 20
Потърсете телефон на РУО на МОН Хасково и поискайте информация за приравняване на класове и прием.
Търсим си училище за 2025/2026 учебна година. Тая година ще я бутаме тук, другата ще си живуркаме вече вкъщи 🥳
Благодаря за съвета. Даже не  се сетих за МОН Хасково 🫣

# 21
Търся дерматолог за тежко акне , има ли в Хасково такъв лекар изобщо или да ходя към Пловдив ?

# 22
  • Англия
Здравейте, след повече от десетилетие в чужбина решихме да си се върнем вкъщи. Търся училище за децата - каката ще е за втори или трети клас, а малкия ще е за първи. Аз бях едно време в Климент, но чух че майките не са особено доволни. Отворени сме за всякакви предложения.

ПП знам, че има още много време, ама не трае това сърце балканско
От коя държава се прибирате?

# 23
От коя държава се прибирате?
От Израел.

# 24
  • Хасково
Моля, препоръчайте ми учител, който дава частни уроци по математика за 6 клас.

# 25
Нели Васева - ОУ Климент Охридски
В учебен център Знание , който е до зала Дружба също имат курсове и индивидуални уроци. Сега не знам кои госпожи са, но преди 2години бяхме при Грозева.

# 26
Здравейте,
търся майстор за изработка на гардероб по поръчка!

# 27
Здравейте,в Хасково предлагат ли тапицерски услуги за мебели?Ще съм благодарна ако ме насочите!

# 28
Здравейте,
търся майстор за изработка на гардероб по поръчка!
Между Кауфланд и Лидл, срещу входа на кабинета на Кабаков е офиса на  фирмата, която ни прави мебелите, забравих името, че беше преди три години, но сме много доволни.

# 29
Добър вечер! Препоръчайте ми детски лекар, при който да преместя 15 год.дете. По възможност да не се чака прекалено много при него и да дава достатъчно  направления при нужда.Д-р Нели Димова, при която бяхме досега, вече няма да работи. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт