Хасково - 22

• 10 317
  • 171
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Може ли препоръка за добър кардиолог за възрастен?

# 151
Делчева, Гогов, Мерал.

# 152
  • Пловдив
Делчева, Гогов, Мерал.
понеже не съм от града, може ли да напишете къде преглеждат?

# 153
Гогов преглежда всеки ден във военна болница след 14 часа, Мерал и тя е там, но сутрин, питай на регистратурата в кои дни, при тях няма часове, отиваш и когато ти дойде реда, Делчева е в медицинския център над първа поликлиника, но при нея е с часове, записването е по телефона или чрез REZERVE. И тримата са добри.

# 154
  • ENGLAND
Мами, в хасковските мами във фейса пуснах пост, но и тук да пиша. Имам 3 бр детски очила, рамките са английски, олекотени и трудно чупливи, трябва само стъклата да се сменят. Останали от дъщеря ми. Подарявам ги, ако някой ги иска или знае някое дете в нужда. В краен случай ще ги оставя в една оптика.
И не мога да намеря, кои очни лекари препоръчвахте?

# 155
  • Хасково
Мами, в хасковските мами във фейса пуснах пост, но и тук да пиша. Имам 3 бр детски очила, рамките са английски, олекотени и трудно чупливи, трябва само стъклата да се сменят. Останали от дъщеря ми. Подарявам ги, ако някой ги иска или знае някое дете в нужда. В краен случай ще ги оставя в една оптика.
И не мога да намеря, кои очни лекари препоръчвахте?
Згурева и Стайкова. Но ако е за дете и нещо по-сериозно специалистите от Александровска болница.

# 156
Здравейте, знаете ли къде в Хасково може да ни леят куршум?

# 157
Гарваново Тянка 🙂

# 158
В пресечките до торти Афродита - Таня.
По пътя за кв.Болярово след бензиностанцията, пресечката в дясно.
Стара планина, пресечката с/у бензиностанцията, първия блок вдясно- баба Цветко
Узунджово, след църквата първата пресечка в ляво- Мария.

# 159
Аз наскоро си лях до у-ще Иван Рилски отзад откъм парка улицата, не се сещам сега за името й, в най-левия вход беше жената.

# 160
Гарваново Тянка 🙂
Благодаря много, а някакъв телефон за връзка🙃

# 161
Аз наскоро си лях до у-ще Иван Рилски отзад откъм парка улицата, не се сещам сега за името й, в най-левия вход беше жената.

А някакъв телефон за контакт имате ли?

# 162

Някой може ли да каже къде в Хасково може да се намери този вид оцветяващ балсам?

# 163
А някакъв телефон за връзка имате ли?

# 164
Къде правят медицински педикюр?

Общи условия

Активация на акаунт