Хасково - 22

• 10 261
  • 171
  •   1
Отговори
# 165
  • Димитровград
В Димитровград има няколко момичета, които правят медицински педикюр- салон Памида, Добрина и още една има на ул.Иван Вазов. Записват за месеци напред, много хора ги посещават.

# 166
  • Хасково
Цвети, студио Sunny. На ъгъла срещу Роксима на Кърджалийска.

# 167
Здравейте,
Преди да си задам въпроса ще напиша и аз да спрете да плюете АГ Хасково. Аз съм много доволна от отношението както и от неонатологията. И двете ми операции са през 6г. Децата ми се налагаше да бъдат в неонатолигия. Само ще кажа, че първата ми бременност беше в др град в частна болница и завърши фатално. Та мерси и на частните болни и аман от прехвалените други болница. Тук с рисковите ми бременности, благодарение на екипа от Хасково се радвам на живи и здрави деца ❤️

А сега да попитам за мнение и препоръка за дерматолог в Хасково? И мнение за др Балабанова?

# 168
Старата Василева е много добра, Балабанова и Янков не ги бива много, Янков изписва козметика и ти казва  точно от коя аптека да я купиш.Ако си с направление- младата Василева.

# 169
  • Mostly in my mind
Балабанова е изключително груба с пациентите си, това мога да кажа. Но позна какво има на детето ми и приложи правилно лечение. Simple Smile

# 170
Старата Василева, заяви, че бебето ми на 9 месеца е с кръгово оплешивяване и ще му опада цялата коса и ще бъде с гола глава завинаги. За радост на детето ми просто му падаше бебешката косичка.

# 171
Здравейте, интересувам се от уроци по биология за ученик 11 клас. Разбрах за някакви групи, около спортна зала. Ако може да ми дадете информация. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт