Хасково - 22

• 13 121
  • 221
  •   1
Отговори
# 210
Кои стоматолози може да препоръчате?

# 211
Ще кажа кой НЕ препоръчвам!!! Д-р Дъбев НЕ препоръчвам! Този човек не стига , че работи в някакъв хаос и видимо без хигиена, ами работи до посред нощите всеки ден и не знам колко е адекватен. Този човек работи с видим съдизъм и удоволствие от човешката болка. Буквално два часа ми чисти нерв и рови в канала и го умолявах да сложи упойка, но не. Тръгнах си разплакана в 12 ч. вечерта  и се чудих как попаднах въобще там и как има въобще хора, които ми го препоръчаха и са доволни. Никога не бих отишла ако не бях с болки и по спешност.

# 212
Кои стоматолози може да препоръчате?
Аз съм доволна от Дентална клиника Киряков

# 213
Моля ви, кажете кой е най- добрия стоматолог хирург в Хасково.

# 214
Д-р Анестев в Димитровград!!! Другият вариант е в Пловдив. Но ако държите да е тук, само той и никой друг.

# 215
Ако е за вадене и Вълков и Беличев са добри. Анастев при по-сложни случаи.

# 216
Д-р Анестев в Димитровград!!!

Да,зная, но засега не е опция той, не иска да ми погледне раната, ако друг ти е Вадил зъба, а аз нямах избор, защото беше неделя.

# 217
Ако ти го е вадил Колев, и другите няма да искат да го погледнат, но опитай при Вълков, той влиза в положение.

# 218
Ако ти го е вадил Колев, и другите няма да искат да го погледнат, но опитай при Вълков, той влиза в положение.
Николов ми ги вади, а Вълков добър ли е, хирург ли е?

# 219
Хирург е, възрастен е, безпроблемно вади даже и мъдреци.

# 220
Хирург е, възрастен е, безпроблемно вади даже и мъдреци.

А къде се намира? Телефон може ли?

# 221

На ,,Раковска" има едно тунелче след Студио3, там са лекарски и зъболекарски кабинети, още като изкачиш стълбите вратата в ляво, има табела.

Общи условия

Активация на акаунт