Отговори
# 660
Ми какво да правят Sunglasses

# 661
Мерт верно ли са го облекли с панталон и тениска?😁

# 662
Има клип как се прегръща/целува? Сейран със Синан. Подпали фандома.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 17:02 от stasha_s

# 663
Значи четат ни темата, да знаете 😄🤣😅

# 664
Здравейте и Честит Ден на Съединението !

Личи си ,че сериала се  снима вече,в Х е пълно със снимки,клипчета и разкази на фенове от сета.  Simple Smile От една страна не е много хубаво защото така се разваля малко изненадата,но от друга е интересно да с енаблдава процеса на снимане и най-вече тези сладки Афра и Мерт как се държат и какво правят.  Simple Smile Ииии от това което се вижда ми се струва ,че всичко е наред. Simple SmileНяма сега да приказвам заедно ли са или не ,за да не ги урочасам ,но  се вижда ,че си се държат нормално и професионално и това е най-важното ,за сериала.Само тоя новия дето ще  е Синан не ми харесва ,седи като накълван пуяк от страни и се оглежда. Angry Дано да му е малък престоя е преди да си тръгне Ферит да го набие  ,ааааа няма да пипа и да се увърта около нашето момиче ей така безнаказано  AngryДияр и тя сигурно ще дразни ама за сега няма снимков материал още за нея.А АбСун какво са направили тия хора бе  Thinking За ръце хванати, в мола на пазар ,нещата са явно сериозни Thinking А миличките ми СейФерчета разделенииии Cry Обаче след кат ще се хващат за сърцата още в 1 епиозд и Ферит ще чупи стъкло като види Сейран с оня оръфляк значи  нищо не е приключило ,имат си тръпка един към друг ,а другото е само въпрос на време.   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover    Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 17:11 от Eny87

# 665
.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 17:23 от stasha_s

# 666
Има клип как се прегръща/целува? Сейран със Синан. Подпали фандома.

Дано само го е прегърнала, защото ако Ферит я види да целува друг ще почнем сезона с бой и погребение на Синанчо. 😂Той беше откачил само при мисълта, че Сейран и Юсуф са били заедно в миналото, а сега ако има друга връзка неговата Сейро не ми се мисли. 😃

# 667
То май не било целувка! 😂😂😂

Четох, че Феро си представял тази целувка между Сейран и Синан, след като видял Сейран! Дано! 🙏

# 668
Четох, че Феро си представял тази целувка между Сейран и Синан, след като видял Сейран! Дано! 🙏

Аз останах с впечатление, че на фандома просто им се иска да е така.

# 669
Ще види, не остана! Колко е една седмица!

# 670
Снимките и клиповете, дето излизат са гадни. Мерт май подведе и той за партньора.
Засега се успокоявам, че нито Сейран, нито Ферит държат новите за ръце. Забелязва се дистанция.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 18:41 от Fi79

# 671
  • Яко в Матрицата...
Вижда се, че Феро и Сейро ще имат нови партньори, дано са за кратко Grinning

# 672
Инфо от МОЛа

Скрит текст:
"Съобщава се, че Афра, Джем, Берил и Ерсин са заснети на долния етаж, а Мерт и Пелин на горния. Главните герои Ферит и Сейран, вървейки по търговския център, спират и слагат ръце в областта на сърцето, предусещайки се. Синан ще се приближи до Сейран, питайки дали всичко е наред с нея, а Ферит Дияр ще попита същото. Нивата на захарта на Ферит ще паднат и Дияр ще му даде шоколад. Туристически източници потвърждават първата среща на Сейфер след раздялата, след която Ферит ще получи паник атака, ще отиде до тоалетната и ще удря огледалото от яд, поради което на една от снимките виждаме превързаната ръка на Ферит. Сейран също ще се почувства зле, ще плаче. Те обещават, че срещата на SeyFer ще бъде изключително емоционална и няма да остави никого безразличен."

# 673
На мен май ми стана интересно как ще започне 1-вия епизод..
само да не стане боза след това 😁

# 674

Общи условия

Активация на акаунт