Отговори
# 735
Абсолютно нищо не могат да диктуват що се отнася до сценария Афра или Мерт, защото тепърва имат да се доказват в бранша. Те все още не са от ранга на Къванч, Халит Ергенч или други доказали се актьори. Сигурна съм, че и те не си позволяват да тропат с крачета, но какво остава пък Афра или Мерт да го направят. 😃 Абсолютен абсурд е това. 😂

Малко след като се появи онази глупост, че Афра уж искала по-малко общи сцени с Мерт, много спорихме с една мацка в някоя от фен страницити на сериала във ФБ , която очевадно не харесваше актрисата и силно вярваше в написаното. И понеже не познавам добре турската кино индустрия ( тук говорите за имена на актьори, режисьори и сценаристи, които аз за първи път чувам Sad ), и приведох един показателен факт от холивудската такава. По време на снимките на "Крамър срещу Крамър" Мерил Стрийп и Дъстин Хофман, много меко казано, се ненавиждат. По време на снимките, той точно е минал през много тежък развод и това рефлектира върху него. Позволява си дори да удари истински шамар на Мерил Стрийп по време на снимки. Въпреки това, Мерил (точно така, самата Мерил) нито за миг не си позволява да тропне с крак и да проявява каквито и да било претенции към сценаристи и режисьор. Играе каквото й се каже, та пушек се вдига. Филмът е великолепен и, разбира се, обира няколко от наградите на Академията. Щом звяр като Мерил Стрийп не гъква, докато снима, Афра ли ще си позволи да го направи?! Това е продукция за милиони, ГГ са обвързани с железни договори, а за размера на неустойките, дори не искам да мисля. Нито Афра, нито Мерт, нито който и да било друг на тяхно място ще проявяват претенции и своеволия. Ще играят каквото им се свири и точка.

# 736
Кой щял да е в главната роля на Ако краля загуби?

# 737
Не че и аз съм запозната, само това остана, в тази връзка артистите, когато подписват договори, не четат ли, не знаят ли какво подписват Thinking
Те най-добре си знаят и не знам защо се приписват какви ли не неща.

# 738
Халит Ергенч

# 739
Сташе, шнура да не е луд? Няма друго действащо дизи, не се знае новите как ще тръгнат. Пък и да тръгнат, ще имат ли успеха на Чапкъна? Ще може ли да продаде нещо? Ще се държи като удавник за сламка за нашето дизи Grinning
Много добре знае, че ако напише непоносими глупости, ще го отсвирят.

Не ми се искаше и аз да се намесвам , но ...
Афра ще има ново предложение от Ай Апим и наш любимец Grinning ще каже : О скъпа моя  ,сбогом , сбогом казах  щом така си решила ти , добре е е  Heart Eyes
Те щото Ай Апим не са същите От предстоящите си сериали, една актриса избраха и после набързо я смениха с друга Не говоря за Неслихан А

По мои прогнози
Нито Халит Е , Кенан Й и Арас Болут ще имат рейтинг
Това , че ще се продадат техните сериали е въпрос на стари ларви Дано не съм права де

# 740
Халит Ергенч
Четох ,че Халит е прочел сценария на първите 5 епизода и е приел ролята.

# 741
Имаме партньорско селфи! 🥹🥹🥹

# 742
Сега гледах още клипчета от днешните снимки. Ами прави са туркините, как ще изтрият предните два сезона в съзнанието си. Особено първият, епичен беше. Явно друг сериал ще гледаме с този сценарий, дето са измислили. Нищо няма да остане от любовта Сейферова.

Аз смятам да загледам сериала с Араско.

# 743

Наистина са тръгнали към рейтинг 0. 🤣

# 744
# 745
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
JoyJoyJoy
Мердо вече е приел, че има нова партньорка Sunglasses

Продължава да ми е много смешно...

# 746

Изненадани ли сме ? Разбира се , че не Grinning

# 747
Той може и да е приел. Ама ние няма да приемем.

# 748
Момичета, задръжте малко, докато Мистери пусне новата тема.

Джурджу нещо много щастлива Grinning

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 21:40 от Еванджелин

# 749
  • София
Нова тема

https://www.bg-mamma.com/?topic=1690356

Снимката е по повод сторито на Мерт, сори. Не съм ви чела последните страници, по-късно ще наваксам.
Отказах, се от анкетата, че ще я изпишем за два дни ако сложа това, което мислех. Темата е копирана, нямах време, съжалявам.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 21:44 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт