Отговори
# 720
Най- много да свърши като "Ако кралят загуби".

# 721
Абсолютно нищо не могат да диктуват що се отнася до сценария Афра или Мерт, защото тепърва имат да се доказват в бранша. Те все още не са от ранга на Къванч, Халит Ергенч или други доказали се актьори. Сигурна съм, че и те не си позволяват да тропат с крачета, но какво остава пък Афра или Мерт да го направят. 😃 Абсолютен абсурд е това. 😂
Ауу, да, но Буче примерно може да диктува. Или Ерсин и Берил 🤣🤣

# 722
Абсолютно нищо не могат да диктуват що се отнася до сценария Афра или Мерт, защото тепърва имат да се доказват в бранша. Те все още не са от ранга на Къванч, Халит Ергенч или други доказали се актьори. Сигурна съм, че и те не си позволяват да тропат с крачета, но какво остава пък Афра или Мерт да го направят. 😃 Абсолютен абсурд е това. 😂

Ми надявам се Афра, Мерт, Ерсин или Берил да не са станали любовници на продуцента. 🤣🤣🤣🤣

# 723
Ponky. Не съм черногледа, но и аз  си го мисля. Това е големия ми  страх за финала. Три години го следя и трудно ще го преживея. 😅

# 724

Ми надявам се Афра, Мерт, Ерсин или Берил да не са станали любовници на продуцента. 🤣🤣🤣🤣
Много широкоскроено гадже е имала сигурно.
Гледай колко бързо разкараха непо бебето Таро и от 1 еп цуни-гуни Абсун. Онур не печели от тях, тяхната двойка не е популярна, но тях ги пишат щастливи сякаш нищо не е било.

# 725
Не знам, ти си по слуховете. 😜

# 726
  • Яко в Матрицата...
Значи ние тук си се джафкаме, ама ако не дадат нещо бомбастично, нещата са geçmış olsun!
Знам, че не гледате, но аз си сверявах часовника миналия сезон, като си пусках да слушам сериите на Шербета, даже гледах някакви сцени от последната. Фрагът им е много, много добър...

# 727
Рени подкрепям. От любопитство погледнах Шербета и определено сюжета е топ.
Не случайно имат този рейтинг.

# 728
Привет! Hug

Нещо от фейса...

# 729
  • Яко в Матрицата...
Не знам кой ще гледа Сейран ръка за ръка със Синека, докато в другото дизи се разиграват такива драми, и едно от главните действащи лица умира, докато ражда.

Ние може и да изтрием предните два сезона, но днес се видя, че турският зрител не е склонен да го направи.

# 730
Лоши новини сте донесли. Ако целят да приключат набързо сериала, шнура защо да събира цели 4 сценариста да пишат?

# 731
Сташе, шнура да не е луд? Няма друго действащо дизи, не се знае новите как ще тръгнат. Пък и да тръгнат, ще имат ли успеха на Чапкъна? Ще може ли да продаде нещо? Ще се държи като удавник за сламка за нашето дизи Grinning
Много добре знае, че ако напише непоносими глупости, ще го отсвирят.

# 732
Ponky. Не съм черногледа, но и аз  си го мисля. Това е големия ми  страх за финала. Три години го следя и трудно ще го преживея. 😅

Защо? Струва ли си? Ще го преживееш и още как...и ще останат само хубавите спомени Grinning
Явно толкова могат (откъм сюжет и трейлъри), така сме в напрежение и от любопитство гледаме всеки следващ епизод, но хич не ги чета, освен вашите новини и пак не съм убедена в някои неща, защото нито съм главната актриса, нито продуцент, нито ми е на/в главата и няма как да знам дали е вярно всичко, което се разпространява.

# 733
Не мисля, че ще завърши като краля, защото OGM започват официално снимки по него, но по-късно през годината. Шербета започва другия месец по една от българските телевизии. Много силен фраг и го пуснаха рано, но аз съм оптимист и си чакам нашите ангелчета...

# 734
Е нека миряса Онур (дали е така), щом ще правят отделен филм за краля.

Общи условия

Активация на акаунт