Отговори
# 705
  • Яко в Матрицата...
Ако съм актриса и ми предложат да работя за Япъма и с Къванч, а доколкото знам това е проект с него... Щях да се замисля... Не е за подценяване такова партньорство.

А то щото от ОГМ са големите професионалисти. Да не говорим, че се подписват договори за определен брой серии. ОГМ са последната истанция, с която бих се съобразявала. Едва ли пишат сценария по нейно желание, Онур не е толкова разбран.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 20:02 от Reni 🧿

# 706
  • София
Това е начин за манипулиране на ползвателите на Х, тези NGL трябва да ги забранят. От миналата година от тях се разпространява 90 процента невярна информация.
Бурджу може и да го е казала, може и да е нарочно.
Според мен готвеха фраг за днес, но май се отказаха.

# 707
Това е начин за манипулиране на ползвателите на Х, тези NGL трябва да ги забранят. От миналата година от тях се разпространява 90 процента невярна информация.

Кои са тези NGL?

# 708

Кои са тези NGL?

Там им задават анонимни въпроси, и наистина почти винаги аноните казват грешна информация

# 709
  • София
NGL са анонимни съобщения, които могат да се изпращат до акаунти, които са си направили такава регистрация и са качили линк. Не знам дали правилно го обяснявам, по принцип го използват за въпроси и отговори в Х. От там са написали преди няколко дни един куп отвратителни неща за Сейран, още тогава се писа, че ако е вярно никой няма да гледа и днес ги разпостраниха.
Значи аз мога да искам да се направя на интересна, да си измисля нещо и да го напиша на голям акаунт. Така пък и преди време хванаха една, дето нарочно разпространява фалшива информация май беше за Мерт. Пратили й фалшива новина да видят дали ще я качи и тя я качила.

# 710
Anabeell, Мистери, благодаря! 🌺

# 711
Е тя Афра преди  2 седмици се беше отказала от Чапкъна. Нека не забравяме,че не искаше да снима с Мерт.  Пък като гледам инфото е било фейк.
Чапкъна не е просто сериал, а бомба в кариерите на Мерт и Афра. Ще го завършат с кеф и подобаващо. 

# 712
Ах, майко

# 713
  • Яко в Матрицата...
Афра и Мерт знаят как да си комуникират, видяхме вече... Нямаше нужда от преводач.

Интересно ми е, ако снимат или са снимали вече интервю преди сезона, какво е казал Мерт за Феро.

# 714
Специално за Tino...
Това са главните герои и актрисата, която замества. Има ги навсякъде. Не знам къде гледате тези новини.

# 715
Успокоявам се, че истинската история е успешно семейство с две деца.  все ще стигнем до там.

# 716
Ако сериалът свърши предсрочно, със сигурнст няма да е заради Афра и Мерт. Айде стига глупости, че стана смешно вече!

Нинче, белли, че ще познаем за новия чапкън в сериала Grinning

# 717
Поствам си отново Рамо, защото е много харизматичен и дълго време не съм го поствала 🤣

# 718
Абсолютно нищо не могат да диктуват що се отнася до сценария Афра или Мерт, защото тепърва имат да се доказват в бранша. Те все още не са от ранга на Къванч, Халит Ергенч или други доказали се актьори. Сигурна съм, че и те не си позволяват да тропат с крачета, но какво остава пък Афра или Мерт да го направят. 😃 Абсолютен абсурд е това. 😂

# 719
Еве. Едва ли ще стане, защото е турски сериал.  Но аз съм за Сейран, чапкънството й и студентския  живот.  Ще се изкефя, даже и гадже да си е намерила.
Достатъчно тормоз изтърпя, като птиче в клетка.

Общи условия

Активация на акаунт