Отговори
# 690

Ооооо, не! Е, тук вече съвсем пресолиха манджата. Да допуснем, че онази прегръдка/ целувка се случва в главата на Ферит, но това... не може и двамата едновремнно да изпадат в състояния на делюзия!!!

# 691
Внимание, Внимание!!! Търси се доброто ми предчувствие за сезона 🤕🤕😮‍💨😮‍💨. Моля, който го намери, да ми го върне! 🖤
Спешно е, сърцето ми е разбито 💔.
Обсъждайки тия прегръдки и ръце на новите двойки, с приятелки по сериал, стигнахме до извода, че Сейран не помни Ферит. Знам, че е клише, но друго обяснение нямам!
Долу ръцете от Сейран, Шнуреее 🤬🤬🤬🤬
Долу ръцете от Сейфер! 👿

# 692
  • Яко в Матрицата...
Може ли някой да каже за какво става дума, защото с Гугъл нищо не разбрах? 🙏
Скрит текст:
Ураз казва, че Бурджу (бременната костенурка) е влюбена в Мерт и заради това днес е в много добро настроение, защото снима главните с други хора. Сценаристката на "Любов под наем" така загробила героите в сериала, защото била влюбена в главния. Колко е вярно не знам, но от много време се говори това за Бурджу и щом Ураз си позволява да го напише, правете си изводите...

# 693
Рени, благодаря! 🌹Ако това е истина много лошо. 😵‍💫

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 19:39 от Lilia*

# 694
Говори се, че Афра е подписала за нов проект през януари(след края на годината като цяло) и затова е този сценарии. Може би проекта, от който се оттегли Неслихан. Идеята била да направят бърз финал и да освободят Афра, като щастливи моменти са малко вероятни, и ако ги съберат ще е на финала.
 А Бурджу днес е казала на фенки, че Сейфер са приключили. Сейран не е обичала Ферит. Казала е, че това не е любов и можело ли да обичаш човек като Ферит.

Още като се отследваха, написах, че ще имат по 5 мин екранно време заедно и така и стана. Афра се раздава с новия - то не са целувки, полуголи сцени, сцени по бански, пък уж само с Мерт се отпускала за интимни сцени.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 19:44 от Tinо

# 695
Внимание, Внимание!!! Търси се доброто ми предчувствие за сезона 🤕🤕😮‍💨😮‍💨. Моля, който го намери, да ми го върне! 🖤
Спешно е, сърцето ми е разбито 💔.
Обсъждайки тия прегръдки и ръце на новите двойки, с приятелки по сериал, стигнахме до извода, че Сейран не помни Ферит. Знам, че е клише, но друго обяснение нямам!
Долу ръцете от Сейран, Шнуреее 🤬🤬🤬🤬
Долу ръцете от Сейфер! 👿
Недейте така вече здраво се смея / явно са ни пренавили/. То на Ферит му се завърна диабета, Сейран беше неизлечимо болна, сега ако е и с амнезия... То само деде и Хатуч са здрави младоженци. JoyJoyJoy

# 696
  • Пловдив
Е, хубава работа,  цял следобед не съм влизала в темата и какво виждат очите ми: прегръдки и целувки с новодошлите.
 Еми не е честно спрямо твърдия електорат на двойката Сейфйр.
 Надявам се това да е нечий сън.
А, тази Бурджу не можа ли да се влюби в някой  друг, който е свободен?

# 697
  • Яко в Матрицата...
Говори се, че Афра е подписала за нов проект през януари(след края на годината като цяло) и затова е този сценарии. Може би проекта, от който се оттегли Неслихан. Идеята била да направят бърз финал и да освободят Афра, като щастливи моменти са малко вероятни, и ако ги съберат ще е на финала.
 А Бурджу днес е казала на фенки, че Сейфер са приключили. Сейран не е обичала Ферит. Казала е, че това не е любов и можело ли да обичаш човек като Ферит.
Има логика в написаното... Айде да видим. Аз ще се радвам за Афра, ако работи с Япъма.

# 698

Това трябва да е някаква шега, защото иначе тази жена е за психиатрията. 🤐

# 699
  • Яко в Матрицата...
Ураз заради това е написала онзи пост с костенурката, заради думите на Бурджу.

# 700
  • София
Аз пък не виждам логика, защото това го играхме миналия сезон. Бърз финал, Афра ще снима филм за Нетфликс, Мерт нов сериал. Дека сааа? Айде вече, загробиха сериала.
Цялата дандания заради едни NGL, кой вярва в това. Нека излезе първа серия, защо е това говорене. Сериалът е продаден в чужбина, Афра каза, че след трети сезон мисли да учи.
В Х пак затварят акаунти, без нищо, ей така.

# 701
За новия прект на Ай Япъм не казаха ли, че Кенан и Хилал ще снимат, бе?

Пак да кажа, отказвам да вярвам на тези глупости! Нека гледаме първо, да видим какво ще ни покажат, тогава да се тръшкаме.

# 702
Има логика в написаното... Айде да видим. Аз ще се радвам за Афра, ако работи с Япъма.
Не е особено професионално. Значи е отписала сериала и Мерт. И целия сценарии се пише по нейните желания.
Защото знаят как да досвалят рейтинга и съответно да приключат сериала набързо. Ако такава им е идеята, да не бяха въобще почвали 3 сезон. Или Афра да беше напуснала.

Може и друг сериал да е, ще видим дали е истина.
Дигитален и тв сериал са коренно различни неща. Нека не ги бъркаме. Не можеш да играеш в 2 тв сериала едновременно.

# 703
Аз пък не виждам логика, защото това го играхме миналия сезон. Бърз финал, Афра ще снима филм за Нетфликс, Мерт нов сериал. Дека сааа? Айде вече, загробиха сериала.
Цялата дандания заради едни NGL, кой вярва в това. Нека излезе първа серия, защо е това говорене. Сериалът е продаден в чужбина, Афра каза, че след трети сезон мисли да учи.
В Х пак затварят акаунти, без нищо, ей така.
Не е започнал сезона, вижда се каква е конкуренцията, Бурджу не би се осмелила да каже подобно нещо дори и да е истина.
Помня на едно награждаване Афра се изказа пред журналисти, че благодари на зрителите и че следят рейтингите на всяка серия. На думата "рейтинг" радара на Бурджу светна и замаза положението. Бурджу не е толкова млада и не би допуснала подобна грешка да говори в аванс.

# 704
Значи затова обичам Неслихан, хората винаги намират как да говорят за нея, дори да е  извън играта.  
Според мен  продукцията  съвсем осъзнато предизвиква  фантазията и интереса на публиката.
Няма какво да губят, или ще се върнат  към приличен рийтинг или ще финализират с n  на брат епизоди.
Аз лично не вярвам да направят цял сезон до другото лято.Нямам този оптимизъм  след ниските рейтинги  в края на сезона.
Та ако планират финала след нг, не е зарази Афра.  Тя спокойно може да съчетае предполагаемия филм със селиала, като Рамо.

Общи условия

Активация на акаунт