Отговори
# 675
  • Яко в Матрицата...
Ентусиазмът от сутринта се смени с отчаяние и прогнози за скорошен финал на дизито... От осанна до разпни го... Страшна сила е фантомът Joy

# 676
Има клип как се прегръща/целува? Сейран със Синан. Подпали фандома.
Видях го! И спокойствието ми замина на кино. Не прилича на нещо платонично.

# 677
Докато не го видя в серията, отказвам да повярвам, че е истина. Засега мисля, че Феро в комата си го представя Head Band

Мистери, тук бая професионално гледа Thinking

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

https://x.com/urazbulbeni/status/1832043634906075388

# 678
Докато не го видя в серията, отказвам да повярвам, че е истина. Засега мисля, че Феро в комата си го представя Head Band
Дано, дано...

# 679
Аз също не допускам Сейран да има такива отношения с друг мъж, защото зрителите няма да й простят никога. 😁 В турските сериали мъжете хойкат, но за жените е абсурдно друг да ги пипне освен главния герой. 😄

# 680
Скрит текст:

Мистери, тук бая професионално гледа Thinking

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

https://x.com/urazbulbeni/status/1832043634906075388
[/quote]

Еве  и аз отказвам да вярвам на такива новини.Първо да изглеаме епизода пък после ще започваме да се тюхкаме.То и миналата ггодина за сцената в мола с балоните какви нерви изханиха тогва всички с нея пък то в крайна сметка не беше толкова страшно.Сейран най-много може да го е прегърнала тоя мухлю Синан ,за повече не вярвам да се е случило.

# 681
Ако обаче е имало истинска целувка между Сейран и Синан, Шнура има още време да не я излъчи и да забрави, че са я снимали, защото в противен случай този път нЕма да се отърве. 😂

# 682
  • Яко в Матрицата...
Феро държи Дияр (за мен е Мичка, така ще ѝ казвам) за ръка, Сейро пък Синан (в Х го кръстиха Синека, sinek е муха на турски), а фантомът си яде ноктите Joy

# 683
Ето ги! Лошо ми е! 🥹

# 684
Цял ден се чудих ,  къде ще е провокацията на любимец 13 Grinning Мол , много хора , снимки от фенове и т.н.
Луд е по взаимодействието този човек Grinning
То ето от къде излезе . 2 сезона всички свикнаха с любовните  авантюри на Ферит , но Сейран беше непокътната И ето сега за да има провокация и скандал направиха това

А да не забравяме , че освен Дияр имаме и племенницата на Ифакат Вчера момичето имаше стори от стаята на Ферит  Grinning

# 685
Искам очите да ме лъжат, но или ще потънат с рийтинг 0 или ще се извисят. Sunglasses

# 686
  • Яко в Матрицата...
Бел, да им се ненагледа човек! JoyJoyJoy

Не знам защо ми е смешно, честно казано. Изобщо не мога да взема насериозно двойките чисто физически, ама изобщо. Синекът е като някакво паленце около Сейро, онази пък ми е като кръпка до Феро...

# 687
Може ли някой да каже за какво става дума, защото с Гугъл нищо не разбрах? 🙏

# 688
  • София
Сега да видим и какво ще излъчат от това, което са снимали, че те ги обичат много тези неща.

Бирсен, самотната лелка, писала, че Мерт и кака му снимали в мола, другите все едно не са били там.

Честно казано след първите изтекли клипове доста се обнадеждих, но сега нещо. Аз съм широкоскроена, мога да ги оправдая, но в Х са в тотален потрес. Ако Сейран е спала с новия и Ферит с каката, никой няма да им го прости. Онур се движи по много тънък лед. Мислех, че идеята е да покаже, че снимат хубави сцени, но то какво излезе.

Както и да е, малко АфРам

Според присъстващите на сета Афра и Мерт си пишат съобщения, не ни се е сторило само на нас.

# 689
Ако обаче е имало истинска целувка между Сейран и Синан, Шнура има още време да не я излъчи и да забрави, че са я снимали, защото в противен случай този път нЕма да се отърве. 😂

Шнура му дреме! Нали е продал в чужбина сериала. Не знам за Стар как стои въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт