Пчелен Прашец

• 526
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте!
Видях че има теми, но са от преди 10 години и реших да пусна нова, за да си питам и аз въпроса...
Вчера си взех пчелен прашец...прочетох че по 1 супена лъжица на ден...въпросите са ми:
Трябва ли да си правя почивки от приемането?
И мога ли ежедневно да си го приемам?

# 1
Аз го приемам всеки ден. Почивам само, когато съм отпуск и ходя някъде. За 1 година е над месец.
Много добре ми се отрази и съжалявам че късно се сетих.
В началото започнете с по-малко количество, за да видите дали няма да ви дразни стомаха или да предизвика алергия.

# 2
Аз го приемам всеки ден. Почивам само, когато съм отпуск и ходя някъде. За 1 година е над месец.
Много добре ми се отрази и съжалявам че късно се сетих.
В началото започнете с по-малко количество, за да видите дали няма да ви дразни стомаха или да предизвика алергия.

Благодаря!
А как го приемате?
Аз четох че на възрастен по 1 супена лъжица на ден
Така ли да го ям или с нещо да го приемам

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 16:13 от Petkanka Ivanka 719245

# 3
Може да го приемате с мед

# 4
  • Deutschland
На мен ми го изписаха под формата на хомеопатия след тежък алергичен шок.

# 5
Може да го приемате с мед

На гладно (сутрин като стана) или трябва да съм яла

# 6
Аз го приемам м/у храненията. По 1 супена лъжица в малко вода

# 7
Супена лъжица в малко вода,  на гладно,  30 мин. преди кафе и закуска- така го приемах аз. На различни места пише различно за продължителността на приемане. Не го слагайте в горещи течности да се разтваря. И е добре да е пресен- след година губи свойствата си и все едно приемате пясък- нищо полезно ( това пак от прочетено в нета).

# 8
  • София
Ако е суров, да се съхрнява в хладилник. От 3-4 месеца приемам по лъжичка сутрин на гладно. Не съм усетила разлика, даже миналата седмица единствена вкъщи се разболях. Хрема, гърло...

Общи условия

Активация на акаунт