Бари (Пулия) и Матера (Базиликата) – Красивата Южна Италия - 8

• 43 116
  • 754
  •   2
Отговори
# 210
  • София
Здравейте, взех билети за края на януари до Бари и обратно. Знам, че е извън сезона, но имам рожден ден и решихме с мъжа ми да се разходим.Според вас как е най-добре да организирам програмата и нощувките - кацаме рано след обяд в петък и летим обратно на обяд в сряда. Иска ми се да посетим Матера, Алберобело, Остуни, изобщо колкото повече - толкова по-добре.

# 211
  • София
При така поставен въпрос, и аз клоня към Матера и Алберобело + наоколо.

# 212
Само да кажа, че на мен всяко градче около Алберобело ми се видя по-хубаво от Алберобело Simple Smile

# 213
Само да кажа, че на мен всяко градче около Алберобело ми се видя по-хубаво от Алберобело Simple Smile
И за мен е така.

# 214
  • София
Сега като гледам предвиждам две нощувки в трула в Алберобело, като ще обиколим Локоротондо, Мартина Франка и Таранто (първи цял ден), Остуни, Фазано и Монополи (втори цял ден). Чудя се след това за една нощувка в Матера и две в Бари (като отскочим до Полиняно а Маре). Най-вероятно ще сме с кола под наем, а иначе сме свикнали да ходим доста. Смятате ли, че е постижимо. Изобщо не съм била в тази част на Италия.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 21:01 от jabanka

# 215
С кола е съвсем постижимо, но първият ден ще е малко напънат с Таранто.
Монополи може спокойно да се премести и в деня с Полиняно а Маре.
Зависи във Фазано какво планирате да правите - зоопарка, лунапарка?

# 216
  • София
С кола е съвсем постижимо, но първият ден ще е малко напънат с Таранто.
Монополи може спокойно да се премести и в деня с Полиняно а Маре.
Зависи във Фазано какво планирате да правите - зоопарка, лунапарка?

Много ми се иска да видим зоопарка, надявам се да работи по това време на годината.

# 217
Ето тук можете да видите кои дни работи, през ноември, декември и януари са малко.
https://zoosafari.it/calendario-orari/

# 218
  • София
Ето тук можете да видите кои дни работи, през ноември, декември и януари са малко.
https://zoosafari.it/calendario-orari/
Много Ви благодаря - доколкото виждам на 26.01 работи, така че това ме устройва идеално.

# 219
Здарвейте, как е по Коледа в Бари? Някой ако е ходил, моля да сподели. Благодаря.

# 220
Здарвейте, как е по Коледа в Бари? Някой ако е ходил, моля да сподели. Благодаря.

И аз има същия въпрос. Изчетох доста от темите, а вчера съвсем спонтанно купихме билети и си букнахме къща.
kамерих също списък с датите на christmas matkets.

# 221
Ще пътувам за Бари на 17.12 и аз се интересувам за Коледа може ли информация

# 222
Здравейте, вече започна обратното броене за Бари .Има въпрос моля за помощ. Полета е на обяд и към 13.30 ще съм на летището от там3мисля да хвана автобуса 16 и да пътуваме до Бари с него.И сега въпроса ми ми следния първата нощувка ще е в Лече от къде се хваща влака.Знам че има няколко малки гари и като слезна от автобус 16 на къде да се насоча.Билети от къде да купя Моля ако има някой пътувал до Лече да ми обясни подробно. Благодаря предварително

# 223
  • Бургас
Като слезеш от автобуса на гарата, заставаш с гръб към спирката и към фонтана на площадчето. Гарата е точно пред теб.

# 224
Здравейте отново, сега трябва да реша как да оправя транспорта.Кацам в 13.15 часа но това е ориентировъчно и сега ако хвана автобус 16 ще пътувам около 1 час нали така.А с метрото 30 мин важно ми е това време защото гоня влак за Лече който е от 15 часа .Според вас метрото е по бързо и по на често нали .От къде се купуват билети за метрото.И после къде да хвана влака за Лече трудно ли е от метрото до влака да се предвижа. МОЛЯ ВИ ЗА НАСОКИ

Общи условия

Активация на акаунт