Бари (Пулия) и Матера (Базиликата) – Красивата Южна Италия - 8

• 43 344
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Искам да попитам 5 дневна карта за влаковете на Трениталия може ли да се купи от гише или машина или задължително трябва през сайта онлайн. За Бари питам. Благодаря.

# 241
Обмисляме 10дневна обиколка по Южна Италия. Чудя се началото на август дали няма да е твърде горещо за целодневни разходки и обиколки.
Другият вариант е началото на септември.
Какви са наблюденията ви?

# 242
За обиколки ще е много горещо, за плаж - идеално. По-добре през септември.

# 243
Септември със сигурност е по-добър вариант. Даже ако може да е след средата на месеца.

# 244
Плажът няма да е приоритет. Държим на обиколките!
Благодаря!

# 245
В края на октомври аз се къпах в Полиняно а Маре.Септември и според мен.

# 246
  • София
Искам да попитам 5 дневна карта за влаковете на Трениталия може ли да се купи от гише или машина или задължително трябва през сайта онлайн. За Бари питам. Благодаря.
Можеш и по трите начина, както ти е удобно.

# 247
  • Бургас
Не бих си причинила нито август, нито септември. Горещо е.

# 248
Не бих си причинила нито август, нито септември. Горещо е.
Така е, но тя пита август или септември. Иначе на мен и през октомври ми е било жега.

# 249
Ние бяхме от 18.06 до 25.06. Прекрасно време, около 30 градуса. Идеално и за плаж, и за обиколки.
Само в Алберобело изгоряхме на 37 градуса без полъх, може би защото отидохме към 15 ч следобед, слизайки от климатизирания автобус.

# 250
Можеш и по трите начина, както ти е удобно.

Благодаря Simple Smile

# 251
  • София
Моля 🙂 В допълнение прецени дали ще ползваш достатъчно влакове на Трениталия за да избиеш картата. Тези до летището, Матера, Гравина, Алтамура, Алберобело, Локоротондо, Мартина Франка са на други оператори и не са покрити.
Можеш да ползваш картата по крайбрежната линия нагоре към Барлета или Трани и надолу - Полиняно, Монополи, Остуни, Лече. Както и към Таранто.
Надолу от Лече към Галиполи или Отранто също няма да можеш.

# 252
Два пъти съм ходила в Бари с децата и винаги целта ни е била Зоопарка. Ползвала съм влакове и таксита. Сега отиваме две двойки без децата. Последното ни ходене заедно беше в Истанбул и там се отвозихме на корабчета. Та сега се чудим от Бари има ли някакви разходки по море?

# 253
Здравейте от вчера вече съм Италия.Без проблем се справих от летището с автобус 16 до Бари и от там с влак но Лече. Благодаря на всяка насоките.Сега имам нужда пак от вас.Днес ще се връщаме пак към Бари с влака кой градчета си заслужават да се разглеждат Остани Монополи Фазани .Моля за съвет. То е янно че със сигурност ще слезна за Полияно де Маре то плануван

# 254
  • София
Монополи ми хареса повече от Полиняно а маре, но предполагам е въпрос на вкус - всички са приятни.

Общи условия

Активация на акаунт