Препоръчайте книги

• 1 106
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте!! Не намерих такава тема и не знаех в коя да питам...
(ако има моля кажете ми, за да си изтрия темата и да пиша там) реших че ще почна по - сериозно да се образовам и да си пълня мозъка с информация и да бъда по - умна (ако знаете такива книги казвайте)
Искам да почна да чета книги, в които пише как да се държа изискано и т.н. Ако се сещате какво имам в предвид.
Да се държа като дама, обноски, не селяшки
И всякакви
Харесвам и книги жанр психология
Така че може ако някой знае хубави, да ми препоръча
И някакви свързани с бизнес и "как да успея"

Споделете с мен ❤

# 1
реших че ще почна по - сериозно да се образовам и да си пълня мозъка с информация и да бъда по - умна (ако знаете такива книги казвайте)

Учебниците от 1 до 12 клас включително. Това е основата. После вече се надгражда.

# 2
Има тема да.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1245307
Гледай например в сайтовете на Хеликон, Хермес разделите Приложна психология. Виж книгите на Лейл Лоундз, Наполеон Хил. Мога да ти напиша и някои заглавия, но разгледай описанията коя за какво се разказва и си избери.

# 3
Не се ограничавай. Чети и обогатяващи книги. Ще се изненадаш, на какви обноски може да се научиш и от тях.
Например препоръчвам Пантера в приземието на Амос Оз.
В момента я чета, бавно и напоително, препрочитам отново и отново доста пасажи. Защото не искам да свършва.

Как' Сийке, Joy Joy Joy

# 4
Здравейте!! Не намерих такава тема и не знаех в коя да питам...
(ако има моля кажете ми, за да си изтрия темата и да пиша там) реших че ще почна по - сериозно да се образовам и да си пълня мозъка с информация и да бъда по - умна (ако знаете такива книги казвайте)
Искам да почна да чета книги, в които пише как да се държа изискано и т.н. Ако се сещате какво имам в предвид.
Да се държа като дама, обноски, не селяшки
И всякакви
Харесвам и книги жанр психология
Така че може ако някой знае хубави, да ми препоръча
И някакви свързани с бизнес и "как да успея"

Споделете с мен ❤
Шогун на Джеймс Клавел.

# 5
Здравейте , препоръчайте книги за бъдещи майки! 😊
Книги за отглеждане и насоки за бебето!

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 23:03 от Brumbarcheto77

# 6
“What to Expect When You're Expecting”- давам оригиналното заглавие, макар че доколкото знам я има и в превод, но когато я четох беше в оригинал, за мен беше достатъчно полезна и информативна (като уточнявам, че минаха определен брой годинки оттогава).
Здравейте , препоръчайте книги за бъдещи майки! 😊
Книги за отглеждане и насоки за бебето!

# 7
Благодаря и някой ако има други предложения 🥹

# 8
After на Анна Тод добра е

# 9
Здравейте
Моля да ми препоръчате книга. Подобна на книгите на Буков, но да е по романтична. Искам авторът да е мъж. Обожавам любовни, но не сладникави. Да има игра, еротика, но не от рода на Нюансите.

# 10
Здравейте
Моля да ми препоръчате книга. Подобна на книгите на Буков, но да е по романтична. Искам авторът да е мъж. Обожавам любовни, но не сладникави. Да има игра, еротика, но не от рода на Нюансите.
На мен пък ми станаха интересни книгите на този Буков. Както сте ги описали.
Бихте ли споделили някое име? Авторът не ми е познат, освен ако не е Буковски.

# 11
Здравейте
На мен пък ми станаха интересни книгите на този Буков. Както сте ги описали.
Бихте ли споделили някое име? Авторът не ми е познат, освен ако не е Буковски.
Буковски, извинявайте. Речника ми е поправил

Общи условия

Активация на акаунт