И с Nanny за картичката
А N_A_N верно забегна гледам чете старата тема а не пише нещо

За говоренето на баба дядо и тем подобни сигурна съм несъзнателно е още

(а на опаковката все пак пише за облекчаване болката при никнене на зъби).Божеееее как съм се подвела,ужас 

Но чета всичко, да знаете 
Ама така сме се радвали сутринта с майка ми, все едно току-що се е родила Дая

Издебвам да съм близо до тях и почвам да говоря. Мъжо вика на моята майка или Марго, или никак. Иначе и аз съм случила на свекита, че и на мъжо сестрата е душичка. Много добри и мили хора, мен ме гледат като принцеса
...за това аз настоях Даяна да я кръстим на свекървата - Донка. Поне това можех да направя като благодарност за цялото им внимание и помощ по време на бременността 

Това е все едно аз да си мисля, че съм най-красива от всички - ми не е така, разбира се, да не съм сляпа. Така, аз за себе си мога да съм абсолютно обективна, но мисля, че щом дори една мама не е съгласна, варианта с конкурса трябва да отпадне 

/,
.
.
!

.Влади казва ба-ба,таааааааа,и докато говори размахва едната ръчичка,и нарежда нещо
.Аз от дъщеря ми знам,че осмия месец стават много интересни вече бебоците.Влади обикаля вече цялия апартамент с пълзене,и пълзи едно бързичко,като стигне до някое място където може да се хване и веднага става прав,само днес два пъти падна и си удари главичката,добре,че не плачка.Май от сега нататък така ще е
?
!
.