Баба Марта е дошла да зарадва ЮЛСКИТЕ деца!

• 8 791
  • 280
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
АЗ само да кажа че съм съгласна за представянето на първа страница с Eli83
И с Nanny за картичката
А N_A_N верно забегна гледам чете старата тема а не пише нещо  newsm78
За говоренето на баба дядо и тем подобни сигурна съм несъзнателно е още  Peace

# 16
и аз да се запиша в новата тема, Бетта  bouquet

в Смолян не вали сняг  Sad преди обяд даже се качих до Пампорово и там не валеше.
хайде искаме сняг  Nature Snowman Nature Snowman

# 17
И аз да се запиша в новата  Hands Clap
Мами,много мерси за отговорите ви за Панадола,аз 2-3 пъти съм давала на Марти,но определено ще спра,знам че няма безвредно лекарство,но това че увреждал черния дроб ме стресна Sick(а на опаковката все пак пише за облекчаване болката при никнене на зъби).Божеееее как съм се подвела,ужас Embarassed

Тук също вали сняг,но мокър и не се задържа а на мен така ми се иска да побелее всичко Wink

St.g и Марти не казва никакви срички т.е съгласни, а само вика ииии,ааааа и тем подобни или пръцка с уста и други такива маймунжилъци но баби,мами нямаааааа Cry

# 18
бибошка, много хубави послания!Само дето много пикселизирано излиза и се губи голяма част от красотата на фотографиите в него Sad

Аз пък не виждам  за какво има да се караме  ако се реализира първоначалната идея на Нани. newsm78

И аз сятам, че децата на този етап все още не влагат смисъл в думичките мама, баба, дядя.Бях чела някъде, че това се случва към 10-ти месец.

st.g ,, Мимето е на периоди.Има седмици в които казва бу-бу, бла-бла, дя-дя, ма-ма и после следва период на аааааа, ъъъъъъ и диво пищене.Да не говорим, че 2 седмици нищо друго освен мрънкане и смях не излизаше от устата й.
За месните пюрета мога да ти кажа, че единствено домашните миришат на хубаво.Що месно пюре съм купила, все ми мирише на мърша. Sick

# 19
  • Варна
еееее страшни сте,бе #Crazy
За малко дизертирах в Красива мама и хоп нова тема и аз сто и последна Mr. Green
За какъв сняг говорите Shocked,тук във Варна няма изгледи да завали,ама си духа подобаващо Confused
НАН,верно се изгуби Thinking
Бета, Hug  bouquet
И аз съм за снимката с мартеничките,а и с Ели83 Peace

# 20
  • somewhere over the rainbow
Тук съм бе Hug
Понеже нямаме промяна в здравния статус, предпочитам да си мълча, за да не бъда пак обвинена в неправилни изказвания Wink Но чета всичко, да знаете Naughty
Не мога да се сдържа да ви се похваля, че вече си имаме първо зъбче Party Ама така сме се радвали сутринта с майка ми, все едно току-що се е родила Дая Blush
Аз пък няколко дни преди да разбера, че съм бременна, попаднах на форума, като търсех първи признаци на бременност /вече имах съмнения/. Оттам се зачетох в "Искам бебе", мернах, че има и отчетни теми. 2-3 дни по-късно стана ясно, че съм бременна и победоносно нахълтах направо в отчетната за Юлките, където имаше 2-3 мами само. Това беше на 02.11.05г...помня го като вчера. Толкова се вълнувах Crazy
Аз на свекитата не има казвам никак Blush Издебвам да съм близо до тях и почвам да говоря. Мъжо вика на моята майка или Марго, или никак. Иначе и аз съм случила на свекита, че и на мъжо сестрата е душичка. Много добри и мили хора, мен ме гледат като принцеса Heart Eyes...за това аз настоях Даяна да я кръстим на свекървата - Донка. Поне това можех да направя като благодарност за цялото им внимание и помощ по време на бременността Hug
И друго щях да пиша, ама забравих ooooh!
Ааа, идеята за нова БабоМартенска картичка е чудесна, но ние за съжаление няма да участваме, защото нямаме фотоапарат,а и вече няма от кого да вземем Tired
Но и аз не виждам за какво да се караме ако има конкурс. Естествено, за мен Даяна е най-милото, скъпо и свидно бебе тук, но най-красиво newsm78 Това е все едно аз да си мисля, че съм най-красива от всички - ми не е така, разбира се, да не съм сляпа. Така, аз за себе си мога да съм абсолютно обективна,  но мисля, че щом дори една мама не е съгласна, варианта с конкурса трябва да отпадне Naughty
Ми това е... Hug

# 21
 Днес ми е ден за писане. Mr. Green Да ме прощавате! Embarassed
Slyncho: Аз веднъж досега съм дала месно пюре.
Беше на Нестле и миришеше на кучешка храна, от тази на гранулите. Sick
Капачката пукна, в срок си беше и Дани го излапа.
Мисля обаче следващото аз да го приготвя.  chef
st.g: Дани изрича много ясно само "Ба Ба", всичко друго е едно бръщолевене. Peace
didi_fiesta :
Цитат
...В момента пак съм с афти,поне 10
Сериозно ми звучи, но не мога да те напътя. newsm78
N_A_N: Честито ви зъбче. И аз скачах до тавана от радост при появата на първото.
Дани що целувки отнесе, ужасна съм, смачках си детето. Embarassed
Като дойдох при вас, помня че имаше някаква анкета за най-смешна история.
Още помня историята с черпака и на НаН песничката за Кума Лиса/има и продължение Embarassed и моя мъж я знае Joy/,
но други конкурси не съм заварила. Може и така да направим: Мъжките мами да гласуват за девойките и съответно -  обратното.
Както решите, става и само с картичка и албумче. Второто вече го направих, но е празно.

# 22
Slyncho Това което дадох на Гербер пилешко с картоф и моркови миришеше хубаво, чак както писах и по-горе се учудих очаквах да мирише на лошо, предполагам че при повечето е така.

# 23
  • София
 wavey

сложих линк на първата страница към албумчето, започвайте да го пълните със снимки и картички  Wink.
За мен лично конкурса по Нова година беше много забавен и не съм се разсърдила например, че не ми сложиха картичката на първо място, напротив, много се изкефих колко различни и красиви бяха всички. Както решите Peace.

Честити месечинки и честит рожден ден на kris79   bouquet  bouquet  bouquet!

Ели, може да сложа името на дадена мама на първа страница да е линк към представянето й, но ще отнеме известно време.
Мога да извадя и разни празници и рождени дни да ги има на първа страница, както и някакви статистики за бебчетата, но също ще отнеме време.

Имах и друга идея - да направя албумче Бебе в банята и да прехвърля там снимките на къпещите се бебчета - ако сте 'за', казвайте да действам.

Исито от Ловеч, на листовката на Панадола пише да не се дава повече от три дена без лекарско предписание.

Nanny
, струва ми се, че не си се представила, не се измъквай  Laughing. Кой беше Люлин 9? Аз съм 'за' картичката, навивай мъж ти.

NAN
, честито ви зъбче!

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 16:36 от Betta

# 24
Нека и аз се разпиша в новата темичка.
st.g, успокои ме за Гербера. Реших да захраня с купешко, но и аз бях чула, че миришели гадно. Сега ще давам смело  Laughing.

Hug

# 25
  • София
St.g и Яна не казва още съгласни.
За пюренцата, аз съм и купувала на Хипп, Грбер и Нестле , от всички си хапвам и аз, за да знам какво и давам и не са никак лоши- даже са си вкуснички  Laughing

# 26
Я да се включим и ние днес, че вчера само четох ама не ми остана време да пиша.

Честити 7 месеца на Ева и Зоя!!!

Онзи ден след като питах за нишестето и реших да пробвам какво ще стане. Направих го аз, но без захар и то стана хем едно такова прозрачно, хем и блудкаво и безвкусно. Дадох на малката и за мое учудване тя хапна доста от тоя буламач  Sick
Днес се обадих на педката, че акането на Пламена не се оправя и тя ме прати за по-сигурно на изследване за алергия към глутена. Ходихме и утре следобяд ще стане ясно дали това е причината за честото й акане през деня. Така се надявам да не е това Praynig

Иначе е доста приказлива...постоянно нарежда нещо, вече казва "мама" ,а за "баба" забрави  Mr. Green А за съби още изобщо няма да говорим...няма грам признаци да растат.

При нас времето бешо много приятно преди обяд, а след това стана такъв студ, че съкратихме малко разходката. Сега като ви чета, че смятате да купувате нови колички и се чудя защо така? Тези, които имате не са ли хубави за лятото? Нашата е Пег-перего Венеция и въпреки, че е тъмен цвят смятам, че е доста удобна в летния си вариант. Освен това се сгъва тип "книга" и става доста компактна за пренасяне.

# 27
  • някъде
55
Пиги, да постриган е Алекс Peace и то не веднъж- три-четири пъти бретона и два пъти цялата коса!

# 28
И аз се разписвам в новата тема,аз рядко пиша тук, защото не ми остава време,но редовно ви чета.За пюренцата до сега съм давала само на хип и гербер.Някой давал ли е от пюренцата на овко,изглеждат ми хубави,но повечето са или със сметана,или с извара newsm78.Влади казва ба-ба,таааааааа,и докато говори размахва едната ръчичка,и нарежда нещо  Wink.Аз от дъщеря ми знам,че осмия месец стават много интересни вече бебоците.Влади обикаля вече цялия апартамент с пълзене,и пълзи едно бързичко,като стигне до някое място където може да се хване и веднага става прав,само днес два пъти падна и си удари главичката,добре,че не плачка.Май от сега нататък така ще е  newsm32

# 29
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка!

Като сме заговорили за мами, които отдавна не пишат, аз от дълго време се чудя къде забегна
Venka. Гледам, че е слагала снимки тези дни в албумчетата, но защо не пише  Thinking?
Danidobrinova сигурно се е заела сериозно с холандския. И много други, особено от новодошлите...

Nanny, картичките ми харесаха. Обаче си мисля, че трябва човека, който ще прави първомартенската картичка да я избере, съобразявайки се с идеята си за позициониране на дечицата...

Аз съм ЗА представянето на първа страница. Много добре звучи предложението на Betta  за линк към представянето на всяка мама.

Didi fiesta, за съжаление не мога да ти бъда полезна! Най-добре се консултирай с лекар, може би да се направят някаквио изследвания за бактерии или нещо такова. Виж какво ще ти излезе в Google-а!

NAN, честито зъбче на Дая  tooth!

Месно пюре до сега съм давала само на Сънвал с пилешко. Определено не мирише вкусно, но малката си го излапва.

И тук заваля сняг, но мокър и май няма да натрупа  Sad.

Айде, стига толкова от мен!

Общи условия

Активация на акаунт