Баба Марта е дошла да зарадва ЮЛСКИТЕ деца!

• 8 822
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
dohчестити месечинки на всички които празнуват и които няма да могат много да са здравички ,а другото ще си дойде от само себе си.

# 91
mgizdova,ами по-добре е сега,няма Т,но има разстройство и кашля.А как само си бута постоянно венеца,все едно е някой дядо,който си намества ченето  Joy.Сигурно му е неприятно,но се надявам скоро да избие зъбчето.

# 92
# 93
сега видях рекламата на един сайт за снимки, по 15 ст. -snimkiteVi,в левия горен ъгъл, аз си извадих преди няколко дни , много са хубави и фотото е пред блока. Сетих се какво щях да пиша, аз съм на 29 години,не се чуствам остаряла все още,  живея в Слатина. Ако има някоя мама наблизо, можем да излизаме заедно.

# 94
Да е жива, здрава и много весела Боримира на мама didi_p! smile3535
red_heart , Слънчо наборки сме, ама недей така млади сме още, или поне винаги ще съм по-млада от мъжо той е 1975г
Хе-хе това ми хареса за мъжо[smilie=smile3532.gif]И аз така, моя е 77 Wink

Isito_LCH, ех друже Sadсъщата история е и при мен.Ние 2003г. завършихме(аз де, мъжо е дърт Wink) и за последно ходихме да посрещнем 2005 там с гръм и трясък.Първите години във всички мои сънища действието се развиваше в Търново.Вървях по улиците на Бургас и виждах постоянно лицата на приятелите си там.Сърцето ми беше останало тогава в този град!Много тежко го изживях!Сега вече съм си го прибрала сърцето от там и съм го връчила на Мимето.Цялото!И ние сме решили на лято а я водим малката в "Улицата" на по бира Wink

N_A_N ,  red_heart    
 smile3532 smile3532     smile3511 smile3511     smile3518 smile3518      newsm03 newsm03     newsm51 newsm51

mgizdovaсупер яко!Един път да се случи да направят бодиарт без влючени цици  Wink

# 95
Цитат
И ние сме решили на лято а я водим малката в "Улицата" на по бира
Хи хи ми да, то Текила и Спайдер май вече ги нямало,обаче "Улицата " е суперка
 cheers
А сега се сетих,моя Марти дали само утре има имен ден или целия месец newsm78

# 96
Някой давал ли е бланширан ориз на бебето?

# 97
fiona,аз не съм давала.Варя го сама.Така,че май не съм ти полезна. Sad

# 98
  • През девет земи в десета
Добро утро и от мене Wink
И аз преполових третото кафе и съм свежа като краставичка Mr. Green  Сменям дрешките на Цвети всеки ден,така ми харесва,не,че се цапа,нали пералната пере Rolling Eyes
Ети,с тебе сме си набори и да ти кажа и аз хич не се чувствам дърта Embarassed засега Joy ,а мъжо какво да каже като е 69-и! hahaha

Написаното от Кредор определено ме накара да се замисля Thinking,на каката много съм се карала,изисквания и очаквания голями,а няма смисъл,това са просто деца!За съжаление и аз като майката на Прасчо,сигурно  съм нанесла непоправима вреда!Може би,не съм била достатъчно голяма.При сина ми подобна грешка не допуснах,за разлика от мъжа ми!Изпратих му на мейла да чете,но едва ли ще има резултат,неговата майка и в момента се държи по съшия начин с децата си!За Цвети,какво да кажа,човек се учи цял живот,жалко,че понякога е на чужд гръб!

Само да кажа,моите родители бяха идеалните мама и татко,почти не са ми се карали,не са ми посягали никога и винаги съм имала пълна подкрепа,за всичко!На майка ми не веднъж съм признавала,че е мечта за всяко дете,за разлика от мене!Дали времената не ни променят,защото аз прекалено много се страхувам за децата си и може би това ме кара да изисквам повече!

Ст.г,при нас грее слънчице,май днес ще има разходки Sunglasses.Как е на Цвети очето,при нас вече мога да кажа,че се оправи напълно и най-накрая да си отдъхна.Голяма мъка ми беше това,но се размина.

И най-накрая да не забравя:

Честито на всички които празнуват днес!!!Да са здрави и весели!

# 99
              55
isi_kam:
Цитат
"Мамо това е най-хубавата целувка".
smile3518
Днес дадохме кръв и урина. Сутринта му измих дупето и зачаках...след 5мин. се изпишка направо в шишенцето. newsm44
Доброто ми момченце, дори не заплака като го боцнаха . Дано всичко да е наред с резултатите. Praynig
И при нас изгря слънце, ще има разходки днес!  Nature Partly Sunny

# 100
  • София
Fiona, пробвай да питаш за ориза в темата Как върви захранването? в Кърмаческия, тук май никой не е давал.

# 101
честити месечинки на празнуващите днес и на 29-ти!
nita не съм правила втори.Нещо ме е шубе.Не знам още какво ми се иска-да има или да няма.

# 102
  • През девет земи в десета
Пак съм аз,докато се появи нета и публикувам стана обяд Joy

Фиона,аз по принцип готвя само с бланширан,но мисля че не е удачно да се използва за приготвяне на бебешки храни.За Цвети купувам или обикновен Ризон или неолющен кафяв ориз(който е най-добрия вариант)от диетичните магазини! Peace

Слагам по малко в плодовите пюрета,варя и пасирам!

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 12:34 от pigi

# 103
fiona,аз не съм давала.Варя го сама.Така,че май не съм ти полезна. Sad
Не то и аз ще го варя сама, но за готвене купувам от бланширания.
Бета, ще питам и там.Просто мислех, че някой и тук може да ми дадае отговор.Нали за това е темата.
Пиги, благодаря за отговора   bouquet.А кафяв има при нас в Пикадили , та се колебаех вчера.Но днес ще купя от него, че ми свърши оризовата каша и не мисля да купувам пак каши.

# 104
  • ES
Фионка, аз давам замрузен, блан6иран зелен боб. Нямам проблеми.
Честити месечинки за всички следващи дати, които ги няма във февруари.

Общи условия

Активация на акаунт