Баба Марта е дошла да зарадва ЮЛСКИТЕ деца!

• 8 797
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
Isito_LCHне е ли много 300 гр. ядене на 1 прием?Това е само въпрос,да не ме нападнете ей  Naughty
Ама супата ви е 300 мл. ли? newsm78.Е в какви бурканчета ви я слагат.Аз не съм нясно,само питам де.Според мен 1/2 супа и 1/2 пюре е достатъчно,но това е според мен,защото гледам сте на 5 хранения,ако това ядене на супата в 19:30 го броим за ядене де.Абе,всъщност,я да не философствам много,ти си прецени,според апетита на детето.Криси е много ящен и никога не спира сам,и ако не го контролирам,става.....

# 241
Преди да започнем кухнята бяхме на 4 яденета като на обед ядеше по 1 пюре,той винаги сам си определя количеството и никога не съм го насилвала да поема повече.Това количество и на мен ми се струва много но само в сравнение с другите яденета защото попара яде с 1 сухар,крема недоизяжда а АМ 120гр с голям зор,но явно супата и пюрето му се ослаждат и се чувства като големите Joy(това беше шегичка).

# 242
  • Варна
Благодаря на всички които ми пратиха паролата  bouquet  bouquet  bouquet
Обаче не мога да вляза newsm78 newsm78 newsm78

# 243
  • Варна
Isito_LCH,тук във Варна групите са две.Първата  е от 6 месеца а втората е след 1 година.И в двете групи има по 3 яденета.Супа,пюре и крем.Аз ги давам в следния ред:
1.сутринта 8.00- крема с натрошени бисквитки/чичи-бебе/
2.на обед 12.00-пюрето+малко плодово пюре
3.следобед 16.00-супата със сухар +малко плодово пюре
4.вечер 20.00-мляко
Обикновенно не се събужда вечер,но ако се събуди то е към 5-6 часа и му давам 150мл.мляко/той повече и не яде/
А втора група си имат различно меню за второто ядене-боб,леща,кюфтенца със сос,зеле,пиперки нарязани на ситно с месо и ориз и  др.А десерта им понякога е пандишпанена паста,негърче.
Аз съм много доволна.От скоро вече има кухня и в събота и неделя.

# 244
Дадох и новата каша, 3 лъжички на прах и 3 лъжички от старата, равни количества. Да видим сега, дано всички е наред. На опаковката пише след 5 месеца. Аз не се ръководя много от тези опаковки де, по принцип казвам. И аз досега не бях взимала каша с мляко. А на мен нещо ми е лошо, ще си взема Упсарин да пия. Диди, консултирай се с още едни лекар преди да даваш антибиотик, мое мнение. А да ви питам коментирахте закуските на бебоците, ако давате сутрин каша, следобяд пак ли каша ядат? ЕВа сутрин пие АМ все още и ми е любопитно.

# 245
  • Sofia
Честита баба Марта   bouquet Бели и червени весели засмени
Честито на всички месечинки днес  love001
Честито на всички именници   Hug
Честит   nbirthday на Асето
Narina Много тъжно и лошо но важното е че е хванато и ще се оправите скоро горе главата.И аз съм на мнение за друго мнение  Peace
Дидка_81 И ние сме така с чуждите хора  newsm45 и то как няма като само мене гледа по цял ден но само ако я вземат на ръце иначе от страни много се радва и се смее.А като и се карам плаче но аз я оставям тя плаче 3-4 секунди само бързо и минава/после си я гушкам мнооооооооооого/.Статията е супер  newsm10
Нани Картичката е супер но нямам апарат сега  Cry ще кача снимки чак другата седмица.Надявам се че няма да е късно.
И в тази връзка да се похваля че ще ходим малко на забавление на Спанчевци/аз бях писала но незнам дали помните/ Това ще ни е първата така да се каже почивка на тримата заедно  newsm68 много се кефя но да видим как ще мине все пак не е като да си при баба ние само това ни е мърдането от вкъщи до сега.
Isito_LCH Още не сме на кухня
didi_fiesta Охххххххх лошо така с тоя антибиотик и то толкова на често но дано  Praynig скоро мине всичко
 Бай после пак

# 246
nadejda5047, ЕТи31, извяинявам се предварително ако не е било преднамерено, но защо се сменили реда на снимките в албумчето и сте сложили вашите отпред? Сутринта, като качих моята снимка имаше само на Пиги и на Бета ....сега вашите са преди моята и линка, който съм пускала към снимката на Ясмин не работи ...

# 247
Честита бабба Марта!
Бъдете здрави, весели, засмени!

Честит имен ден на Мартинчовците  bigdance2 ;
също и на месечинковците newsm18
Ехо, каките от набор '75, как сте?  Kissing Heart hahaha
Момичета, само аз ли не успях да разбера къде е картичката на Нанни? И къде да пращаме снимките?
Нарина, много се надявам диагнозата да е грешна Praynig. Изобщо, имам чувството, че тази диагноза е станала твърде модерна и се поставя под път и над път.
А за плоскостъпието- да, стоенето на крачка не е препоръчително. В много европейски държави на пазара изобщо няма проходилки, заради потенциалния риск от гръбначни изкривявания,... smile3505
Дю, страшно се радвам за резултата при вас! newsm44 Иначе и ние сме от беззъбите!
Пиги, Иси, Ивичка, Лала, Елип,... какви са тези самообвинения? Лош е единствено онзи родител, който се мисли за безгрешен. По малко всички ще грешим в нещо...
Искам да ви питам къде може да се намери постелка за пълзене на бебчо. Нещо като това, за което беше питала Пингвина преди време /или линка тогава не ми се отвори, или.../ Проблема ми е, че сме с теракот и... куче космато. Килим- в никакъв случай. Искам нещо леко, което да прибирам, да се почиства лесно, да не завъжда ония кошмарни акари като в килимите... е, не са ми много претенциите, де. Кажете newsm78
Лека вечер  bouquet

# 248
Isito_LCH аз мисля, че е добре разпределението и щом бебчо си го хапва с наслада давай в същия дух.
Нашия хранителем режим е:
8ч-АМ
13 около 100мл супа+200гр месно/зеленчуково пюре
17крем, каша или плод настърган
21,30-АМ

# 249
 maira- не знам как се сменя реда на снимките, ако имаш проблем с твоята защо не я изтриеш и качиш наново? Аз сега влязох там и се вижда малката сладуранка  Heart Eyes

# 250
Олеле, олеле, олеле,  doh Тя очите ми ще извади картичката. Прекрасна е! Отивам да снимам!
Искам и да ви питам откъде взимате цветя и пр. Аз обикновено ги крадвам от двора на някой съсед, и после все си мисля да се изсвиня, ама забравям.
А, Гери то, водичка давам с лъжичка- опитай, ако искаш!

# 251
Честита Баба Марта и от нас с Ния!
Пожелаваме ви много здраве и весели усмивки:)

# 252
БАБА МАРТА БЪРЗАЛА

Йордан Стубел

Баба Марта бързала,
Мартенички вързала:
Морави, зелени,
Бели и червени:

Първом на гората –
Да листят листата.
И да дойдат всичките:
Щъркелите, птичките,
Първият певец,
Косер хубавец.

После на градините –
Да цъфтят гиргините
И латинки алени,
И божури шарени.
Ябълки да зреят,
Круши да жълтеят.

А пък на дечицата
Върза на ръчицата
Мартенички чудни
Със ресни червени,
Да са ранобудни,
Да растат засмени.
 newsm18

# 253
Момичета само влизам да ви споделя в какви щуротии ме вкара личната лекарка на Пламето  #2gunfire

Само уточнявам, че казвайки педката имам предвид частната лекарка, при която ходим и на която имам доверие и слушам. Сега ще ви занимая с особата на личната лекарка на Пламена, която посетихме днес за месечна консултация. Споделих че имаме АБКМ и тя веднага се зае с назначаване на лечение. Каза, че малката има вирусна инфекция и за това ака по 4 пъти дневно, освен това се била обезводнила и да давам глюкоза 5%, Ентерол и лечебна Хумана...До тук ми се стори странно, но мълчах...Почна да пише диетата на беба:
- кърма (до тук добре)
- картофено пюре с вода
- ориз и оризова вода
- шипков/ментов чай
- AM
- попара без масло, но с КРАВЕ СИРЕНЕ   smile3556

Е тук вече онемях...Питам:"Как така сирене?!" , а тя:"Ами ти ще го обезсолиш де"

NO COMMENT!!!

# 254
Честито на порасналите ни днес дечица!Много усмивки, нови постижения и послушни родители им желая! 

Месец в бяло и червено ви желая!А баба Марта да не пропусне да нащипе бузките на нито едно юлче!Да са здрави и щастливи дечицата ни!
Картичка от нас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт