Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 041
  • 984
  •   1
Отговори
# 510
Дриймче, рано е още ❤️ Аз още в самото начало имах съмнение за близнаци при теб ❤️
При мен сакче, мехурче и ембрионче с пулс се видяха в 6+3г.с. ☺️
Скрит текст:
ПП аз бях убедена, че е момченце, защото от страната на мъжа ми са само мъжки 😁 Но сме имали и момиченца(когато правихме ПИД и има аномалии в половите хромозоми, става ясно дали е момче или момиче, иначе е скрит пола по закон). Сега обаче ми се върна надеждата за момиченце, ако разчитам на теорията за пулса 🤣 да видим, интересно ми е. Това за разположението на плацентата за първи път го чувам и не ми се струва правдоподобно, не знам 😅 По учебник за 6-7г.с. пулсът е макс 130. Една седмица по-късно беше 154. Да видим 😁
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 13:01 от Kactus

# 511
Ох, момичета мн се притесних...
Аз бях на извънреден преглед в 6гс +3 и се видя ембрионче, отговарящо на 6 гс +2, но като гледам снимките е много по-малко и не се чу пулс. Утре съм на преглед за пулс (ще съм 7 гс +6). Стискайте ми палци.

# 512
Кактус не се настройвай 😁 При мен в 6+2 със сина ми пулса беше 130 и няколко, а следващите седмици много по-висок. Между другото нормата за някои от ранните седмици, не помня коя (8-9-10) беше до 190, та тая твоята таблица много скромно го дава

# 513
Кактус, и занапред всичко да върви гладко! Heart А, каква е теорията за пулса, че не ми стана ясно?

Gery и Dream, стискам палци всичко да е наред! Heart

# 514
  • Замък сред облаците
В 6/7 седмица чавето го закарах на преглед с близо 170 фетален пулс, докторката ми се скара че съм му докарала тахикардия от притеснение 😅 ама тогава за пръв път му чух пулса де, нямах симптоми и бях убедена че не се развиват ок нещата и бях нервна много. Радвам се, че ме опроверга.

Гери, стиснати палчета.

# 515
АА моя син беше със 185 на ембрионалната морфлогия при Сигридов в 8+3. Като това е моментно състояние, дори след няколко часа вече не е толкова стойността.
Сега видях с точност и редактирах
Скрит текст:
И пак се редактирам, ето защо ми е написал Сигридов че е по-висок пулса
Скрит текст:
Аниго Смята се, че при сърдечна честота над 140 удара в минута – бебето е момиче, а под 140 удара момче (в най-ранните седмици) Което е безумно, както казах честотата се мени през целия ден

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 13:44 от AlisonParker

# 516
  • Замък сред облаците
Принципно да, но границата е 160 - ако се поддържа над 160 (това под наблюдение, разбира се) се подозират различни проблеми. Аз такова като го видях и се успокоих и моя пулс падна и неговия някъде към 150.

# 517
При мен с дъщеря ми в 12-13 г.с пулсът беше 154 по спомен, а сега синът ми през цялото време е с по-висок пулс, в 9 г.с беше 186, а после в 12 г.с спадна на 174. Даже се бях притеснила, че е много висок, сега нямам идея колко е, но е в норма. За моите деца обаче не се оказа вярна теорията. Grinning

Едит: или поне за едното само е била вярна Joy между другото, в ранните седмици (7-8-9) е по-добре да се засече по-висок пулс, отколкото по-нисък, защото съм чела доста статистики, че под 120 и най-вече под 100 има голям шанс да не се развие бременността.

Dream, Пълнолуние, Гери, стиснати палци имате от мен! Flowers Four Leaf Clover

# 518
Границата не е 160 генерално за цялата бременност
Ето една реалистична таблица с нормата
Скрит текст:

# 519
  • Замък сред облаците
А, за онези седмици визирах. Извинявам се, че не уточних.

# 520
Много се радвам, че много неща не съм знаела като бременна Grinning Иначе щях да съм още по-притеснена.
На мен от всички прегледи (различни лекари, дори различни болници) + 5 ФМ, пулс са записали само на ФМ в 11+5. За две момчета - 165/162 удара/мин, но доколкото знам за тази теория се гледа наистина само пулса в първите седмици, т.е. около 6г.с. и е май достатъчно добре опровергана така или иначе.
Важното е живи и здрави деца на края, пол се разбира. Я по-рано, я по-късно, я при раждането Grin

# 521
  • На изток от Ада
Dreamer, Пълнолуние, Gery успех!

# 522
Ах, само с такива снимки да се пълни темата.

Гери С какъв ехограф са те гледали? Стискам палци всичко да е наред. Иначе на прегледа от снимката и ние не чухме пулс. Само видях как бие сърчицето. На извънредният ми преглед в Гърция лекаря ми пусна да чуя и сърчице и беше стойност над 140. Тогава вече бях в 7 седмица.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 15:17 от Пълнолуние

# 523
Благодаря за информацията, момичета 🤗😘❤️ Като се роди, ще се види 🤣 Божа работа 🤗 Нека само да са здрави дечицата ни 🙏

# 524
Пълнолуние, вагинален беше, но не при моя лекар.  То и ме гледаше някаква стажантка, но не искам да се успокоявам с това. Моят доктор изказа съмнение, че овулацията е била по-късна (за което имам и аз съмнения). Той пък беше казал, че било 1 седмица назад и повече и поне като видях, че си отговаря на седмиците, се успокоих. Дай боже всичко да е наред...
Едит. Минах при лекаря днес, имаше свободен час, не можах да издържа Simple Smile имаме си пулс. Цели 152 удара!!! Ембриончето отговаря на 7 гс. 5 дни по-малко, но докторът каза, че овулацията е била по-късна. Като чухме сърчицето, се разплаках Simple Smile много благодаря за всички стиснати палчета Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 17:11 от Gery666_

Общи условия

Активация на акаунт