Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 056
  • 984
  •   1
Отговори
# 495
Дриймър ,стискам палци за добър развой . Почивай си повече .

момичета ,какво мислите за тези резултати ? Имам проблем с покачването на тегло ,сърцебиене и отпандалост. Също парене и болка при уриниране ,при секс също ю

# 496
Любаник, съжалявам, че така сте изпуснали момента.. Не се обвинявай, направила си каквото са искали от теб. ТМ следващият месец при теб ли ще е около О? Мислите ли скоро да правите друга стимулация или ще сте на напълно естествени опити?
BeLive, на теб ти стискам още палци да се разпишете преди да мине О! Flowers Four Leaf Clover

Eunoia, стиснати палчета и на теб за след 2 седмици да се похвалиш с две дебели черти! Flowers Four Leaf Clover
Rocket, много стиснати палчета и за теб до 3-4 дена да се похвалиш! Flowers Four Leaf Clover

Dreamer, и аз съвет не мога да ти дам, но ти пожелавам да спре зацапването, всичко да си е наред с бобчето и да можеш да се успокоиш! Nature Star2

Еми, аз също съм с ИР, та пиши на лично, ако още имаш въпроси.

Нала, аз не бях правила почивка от фолиевата киселина за над 2 години прием и се оказах над горна граница, от лабораторията дори не ми дадоха конкретна стойност, че излизаше извън възможностите на реактива. Или на всеки 3 месеца прием трябва да се прави по 1 месец почивка, или посто да не я пиеш в дните на Ц и така всеки месец се прави по по-кратка.

Аз също съм от тези с кутийките.. като се пият повече от 10 хапа на ден и е доста трудно иначе да не се изпусне нещо (или да се повтори по погрешка, ако си мислиш, че си го изпуснал, а не си).

# 497
Дриймче, щом не са видяли отлепване, значи кървенето е от аспирина. Аз имах еднократно кафяво-розово течение на 7ми ден от трансфера, което е всъщност имплантационно кървене. Тогава продължих с НМХ, аз аспирин не приемам, за да не прокървя. Всичко е наред! 🍀🤗

# 498
  • Замък сред облаците
В 5+3 е още много малък сакът и отлепване невинаги може да се види, момичета.

# 499
На мен в 5г.с. доста уверено ми казаха, че  няма отлепване на сака. Не знаех, че не е сигурно.

# 500
При моето неспиращи кървене, зацапване и така нататък, така и не се виждаше откъде е.
Дриймче, на теб ли бях писала не помня, но ако нямаш пускани тромбофилии, ги изследвай.
Моя позната с кървене и зацапване лежа в болница. Тъпкаха я с какво ли не. Накрая я накара да я изпишат. Пусна си изследванията, съответно назначиха ѝ терапия и изкара бременността до края без никакъв проблем.
Пишейки ти това, си давам сметка, че и аз трябваше да постъпя по този начин.
Така де, няма да се връщам назад за неща, които са непоправими.
Намери начин да се свържеш с докторката си. Ако нямаш мобилен телефон, то прати някой да я чака пред кабинета. За теб твоята бременност е най-важна. За съжаление, за лекарите е поредната.
И за първи път чувам, че щом си след процедура, трябва да си платиш сам, а не по пътека. Това много ми намирисва…
Просто в ранните седмици не приемат за задържане, а лекарите измислят друга пътека, по която приемат пациентките.
Някой да ме поправи ако греша.
Някой не е искал с теб да постъпи по този начин.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 10:06 от m-angel

# 501
Ами днес ме изписват  чхг от 9900 се е покачил на 13800 за около 36 часа . Сакчето си е там ,отговаря на 5+5 г.с ,обаче сега се съмняват или за хематом или за още едно сакче ,което ако е сакче отговаря на 5+1 г.с . Казаха ми след седмица да се видя с Персенска. В сакчето има жълтъчно мехурче ,но ембрионче все още не се вижда , дали е рано ?

# 502
И на мен ми намирисва , за това видиш ли как трябвало да си плати ...😑🤔
Но това е бял кахър , пред ситуация в която е изправена. Важното е всичко да е наред.
Dreamer Heart Много позитивна енергия ти изпращам , вярвам че всичко ще бъде наред. 😇🙏

# 503
При мен, когато лежах в болница заради кървене от хематом по врема на третата Б бях в 6+1 и пътеката се водеше официално с диагноза "заплашващ аборт". Не съм била от продецура обаче, тъпо е ако само заради това те карат да си платиш.. При първата Б ембриончето се видя след като ЧХГ беше вече станало 16200. Според мен след няколко дена вече ще може да се види и да си отдъхнеш. Пожелавам ти оттук нататък лека бременност и без повече притеснения! Heart

# 504
Дриймче и при мен видяха сакче и мехурче в 5гс и няколко дни. На следващият преглед се видя ембриончето. Ето това ми е снимката от 6 седмица и 3 или 4 дни
Скрит текст:

Нямам снимка от 5гс, че е в София, но се вижда само сак и един кръг в него. Само това.

Според мен е раничко  да се види ембриончето. Почивай си сега. Стискам палци всичко да в наред.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 10:59 от Пълнолуние

# 505
  • София
аз нали имамм драма с едно изследване в геника, та ходих днес рано рано да ми вземе докторката пак секрет...та погледна ме и доминантният пак е в дясно Grinning но пък си поговорихме доста за процедурите и т.н. каза, че на вид яйчниците са ок. Погледна и онова дето не е исмоцеле точно, категорично каза, че е прекалено малко за корекция и не би трябвало да пречи на естествено забременяване /тук се покрива с мнението на Сенкова/ и отново ми обърна внимание, че матката ми е леко седаловидна, но и това не би трябвало да пречи.
Та така... ще доообработвам ММ за още една заповед, ама на бебе този месец не се надявам.

# 506
Пълнолуние ,тъй като гледам доста групи за пола на бебетата в ранна седмица ,казва се  Ramzy theory .  По тази снимка ми прилича да е момиченце. По разположението на ембриончето  в дясно . Да споделиш дали съм познала когато разбереш 😁🙏

# 507
При мен и моя приятелка тази теория се оказа вярна Grinning макар че не виждам каква е логиката, по-скоро си е съвпадение.
5+6 при мен също нямаше ембрион, лекарката само видя къде е започнал да се формира и на следващия преглед в 7г.с се видя. Стискам палци всичко да е наред, Пълнолуние! Simple Smile
Един въпрос относно ИР - гликирания хемоглобин и липидния профил излизат ли извън граници?

# 508
Dreamer, стискам палци всичко да е наред! Дано е било от аспирина. Пък може и втори сак да е, въпреки че при мен в 5+3 си се видяха и двете сакчета добре с жълтъчни мехурчета, но историята познава всякакви случаи. При едната жена, с която раждах, втори сак се беше видял чак в 9г.с., защото бил скрит от другия.
Иначе според мен ембрион след средата на 6та, поне аз навремето ходих в 6+4 за сърдечна дейност и тогава вече са мерили CRL.

Тази теория за пола - каквото прочетох набързо се базира на разположението на плацентата. Аз си признавам, че плацента на снимка от УЗ не бих могла да различа Grinning

Успех да всички чакащи и всичко да е наред при бременните Heart Flowers Four Leaf Clover

# 509
Дриймър, стискам палци и аз! При мен също в 5+1 не се видя жълтъчно мехурче, само сакчето се потвърди, че е в матката. В 7+1 се видя вече наченката на ембрион и се засече сърдечна дейност.

Общи условия

Активация на акаунт